Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

4 måder at grønne din gaveindpakning på

Grøn gaveindpakning Unboxing Haveværktøj

Det er sæsonen med gaver og gaver! Som gartnere reflekterer vi gerne vores kærlighed til naturlige ting i de gaver, vi deler. Males hvad med gaveindpakningen? Der er ingen tvivl om, at smuk indpakning kan tilføje mysterium og spænding til en gave, og du kan tage tankevækkende valg, der er venlige over for jorden. Her er nogle ideer til at gøre dine gaver til en fest for øjet uden at fodre lossepladsen.

1. Få Krafty.

Brug papir, der er let at genbruge, såsom almindeligt brunt kraftpapir, og klæd det på med dine egne designs. Dekorer overfladen med gummistempling, tegninger eller collage. Kraftpapir pares naturligt med havegarn, vævede bånd og sæsonbestemte greener. Gå en tur gennem papirvareforretningen, og du finder også brune kraftudskrivbare etiketter og gavemærker.
Kraftpapir indpakket gaver i krans

2. Brug naturlige accenter.

Dekorer dine gaver med planter. Friske eller tørrede blomster, greener og urter er traditionelle og i sample! Lav frisk cedertræ i en lille, cirkulær krans for at pryde en simpel indpakket kasse. Kviste, bær, balsam og kogler fremkalder naturens skønhed om vinteren. Kanel- eller pebermyntepinde, skiver af tørret citrus, kviste rosmarin eller salvie er perfekte accenter til gaver fra din have og køkken.
Gaveindpakning med naturlige accenter

three. Tænk uden for kassen.

Brug en del af din gave til at indeholde den. Pak et sortiment af køkkenudstyr i et smukt viskestykke. En havehod eller en dekorativ urtepotte er en dejlig gavekurv til haven. Fyld en farverig opbevaringskurv med et opvarmningsemballage, æteriske olier, urtete og en god toilet. Bind det hele sammen med rige, vævede bånd, der kan bruges igen og igen.
Trææske indpakket gave

4. Vip papiret og saksen.

Det smukke papir fra sweateren, du modtog sidste år, kan blive indpakningen til de handsker, du giver i år. Omhyggeligt valgt papir kan nyde et langt liv. Rester, der er for små til en gave, kan samles på gaveetiketter for en overraskende farvefarve. Brug andre papirer som sider fra gamle bøger, avis, noder, tapet og kort. Skær snefnug ud af hvidt papir. Genbrug billeder fra gamle kalendere. Med lidt tålmodighed, en hulning og en limpind, skab et miniature pointillist-mesterværk!
Grøn gaveindpakning Unboxing Haveværktøj

Hvordan vil du gøre din gaveindpakning grøn?

Leave a Reply