Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

5 fugle hjemmehørende i det østlige USA for at tiltrække din have

Det er svært ikke at elske fuglene, der besøger vores værfter og haver. Vi elsker dem for deres skønhed, deres muntre melodier og fordi de er en glæde at se. Mange fugle kan også hjælpe dig med at få en mere produktiv have. Disse er fem af de mange arter, der er hjemmehørende i det østlige USA, der spiller vigtige økologiske roller i haven.

Østlige blåfugle

Disse fantastiske små skønheder (set ovenfor) er arbejdsheste i haven! De er tunge fødere, især i reden. Østlige blåfugle (Sialia sialis) spis en række forskellige insekter, der ellers kunne føde på dine planter. De kan findes i retailer dele af det østlige USA året rundt i skovområder, landbrugsjord og frugtplantager.

Befolkningen af ​​østlige blåfugle har set alvorlige tilbagegang primært på grund af konkurrence med husfugle og starlings om redepladser. For at tiltrække dem til din have og give dem en hjælpende hånd kan du oprette eller købe Blue-bird-specifikke redebokse. Disse redekasser skal have et indgangshul, der er 1,5 inches i diameter. Denne størrelse er stor nok til den østlige blåfugl, males for lille til mange andre arter.

Du kan også gøre din have mere attraktiv for dem ved at tilføje et fuglebad eller en anden kilde til rent vand. Derudover kan du opdrætte foder med melorm og plante sumac eller hyldebær, der giver nogle af deres yndlingsmåltider.

Hør Japanese Bluebird her.

Husnøgle (Troglodytes aedon)

House Wrens

Odds er, at du har set en husrener. De tjente deres navn på grund af deres tendens til at rede rundt om menneskelige hjem eller i fuglehuse i baghaven. Mens de mangler Bluebirds livlige farver, gør deres munter personlighed og smukke, boblende sang dem lige så sjove at have rundt.

I løbet af foråret og sommeren kan du finde House Wrens i det meste af det østlige USA. De findes året rundt i dele af South Carolina og længere sydpå. De lever af en bred vifte af insekter, herunder møl, larver, biller, fluer og andre besværlige skadedyr!

Som hulrums nestere vil House Wrens bruge en række menneskeskabte fuglehuse. Du kan cykle gamle vanddåser eller skrot træ i passende skruenøglehuse. Du kan også hjælpe dem med at føle sig mere komfortable i din have og gård ved at plante tætte buske eller efterlade nogle tykke naturområder, som de kan bruge som husly. Hvis du har skovområder, hjælper det også med at gøre stående døde træer mere naturlige hulrum tilgængelige for dem og andre fugle.

Du kan høre Wren her.

Japanese Phobebe (Sayornis phoebe)

Østlige Phoebes

Du er muligvis allerede i stand til at genkende disse fugle ved det opkald, de er opkaldt efter, hvilket lyder som “fee-be.” De har også den yndige vane at vippe deres haler, når de sidder. Ligesom House Wren tilbringer de mindst foråret og sommeren i det meste af det østlige USA og kan også ses året rundt i Sydøst. De er nogle af de tidligste fugle, der bevæger sig nord for hvert forår. De er almindelige i skovområder, landbrugsjord og forstæder og ses ofte under broer og i udhæng og bjælker.

Phoebes er medlemmer af fuglefamilien kendt som “fluefangere”. De fanger det meste af deres måltider uden for luften og fodrer med fluer, hveps, biller og andre insekter. De vil også svæve for at få fat i bugs af løv eller falde til jorden for hurtigt at få fat i et insekt.

Japanese Phoebes er i tilbagegang i meget af deres sommerinterval. Du kan hjælpe med at bevare denne paintings og invitere dem til din have ved at bygge passende redenkasser. Du kan finde planer her. Sørg for at få kasser op tidligt! De spiser også bær, så plantning af et par sumacs eller hyldebær kan hjælpe med at tiltrække dem.

Du kan høre den østlige Phoebe her.

Sort kappet kikade (Poecile atricapillus)

Chickadees

Tre forskellige arter af Chickadee kalder det østlige USA hjem. Boreal Chickadee (Poecile hudsonicus) findes kun i det nordlige New England og ind i Canada, selvom det lejlighedsvis er blevet set længere sydpå. The Black-capped Chickadee (Poecile atricapillus) findes i bjergene i West Virginia og længere nordpå, mens Carolina Chickadee (Poecile carolinensis) findes i det sydlige Pennsylvania ned til midten af ​​Florida.

Alle disse arter er altædende og føder på insekter hele året rundt. At have dem rundt kan hjælpe med at holde skadedyrspopulationer lave. De jager insekter i din have om sommeren og finder dem i bark og dødt plantemateriale om vinteren.

Heldigvis er chickadees nemme at tiltrække til din have. De besøger rene fuglebade og andre vandkilder. At plante bærbuske som hyldebær og frøafgrøder som solsikker er gode måder at give mad til dem. De besøger også let foder og nyder især solsikkefrø, suet og jordnøddesmør. Du kan også hjælpe med at give chickadees beskyttelse mod vind, regn og sne ved at plante stedsegrønne buske og andre tætte planter.

Hør Boreal Chickadee, Black-capped Chickadee eller Carolina Chickadee ved at klikke på deres navn.

Ruby-throated Hummingbird (Archilochus colubris)

Ruby-throated Hummingbird

Selvfølgelig kunne jeg ikke lade Ruby-throated Hummingbird være på concentrate. De er fantastiske, hjælper med at bestøve dine planter og spiser forskellige små bløde kropsinsekter, herunder myre, bladlus, frugtfluer og små edderkopper. Den Ruby-throated Hummingbird kan findes i hele det østlige USA om sommeren og året rundt i dele af Florida. De ses ofte i haver og skovkanter.

Du kan tiltrække disse kolibrier ved at sætte foderautomater eller plante rørformede eller trompetformede blomster. Hvis du beslutter at bruge en føder, skal du bruge passende mad (ikke rødt farvestof!) Og rengøre føderen ofte. Du kan finde gode oplysninger om fodring af kolibrier i denne Audubon Society-artikel. Retailer blomster at plante til disse fugle inkluderer kardinalblomster, solsikker, bi-balsam, echinacea (solsikkeblomst), Jewelweed, Milkweed og Fuchsia. Du kan også tilføje blomstrende træer som Blomstrende kornel eller Crabapples til din have.

Du kan høre Ruby-Throated Hummingbird her.

Options til alle fugle

En af de bedste ting, du kan for enhver fugleart, er at stoppe med at bruge pesticider i din have. Pesticider kan gøre fugle syge, når de spiser insekter, der er kommet i kontakt med disse kemikalier.

Du kan også efterlade et par vilde områder. Nogle gange er de “rodede” områder i din have eller skov de bedste til ly og fodring af små fugle. Husk dette, når du har lyst til at rydde børster, døde træer og dødt plantemateriale.

Endelig skal du plante indfødte arter. Indfødte blomster, træer og andre planter hjælper med at give levesteder og mad til en bred vifte af indfødte fugle.

.

Leave a Reply