Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

7 afgrøder, du kan plante i juli

Forår og sommer ser altid ud til at gå så hurtigt. Der er så meget at få gjort i haven. Vi er på vej ind i juli, males det betyder ikke, at du stadig ikke kan få nogle planter i. Her er et par sommerafgrøder, du kan så denne måned.

Bønner

Bønner er en produktiv, hurtigt voksende afgrøde, der er perfekt til såning despatched på sæsonen. Du bliver nødt til at vande dem grundigt, især når de bliver etablerede, males de tåler midsommervarmen uden problemer.

Til sene såninger er nogle af vores favoritter bush snap bønner som Provider, Royalty Purple Pod, Contender (Buff Valentine) og Blue Lake Bush (Blue Lake 274). Disse sorter er alle klar til høst på 48 til 55 dage.

Collards

Den klassiske varme vejr grønne, collards kan sås lige igennem sommeren. I løbet af sommeren er de dejlige strimlet og føjet til stir-fries, salater og slaws eller blandet til smoothies. Når vejret afkøles om efteråret, kan du føje dem til supper og chili. De kan også gæres for at fremstille kraut eller kimchi.

Nogle af vores yndlingssorter til sommerplantning inkluderer Georgia Inexperienced (Georgia Southern, Creole) Collards, Inexperienced Glaze Collards, Whaley’s Favorite Cabbage Collards og Vates Collards. De er klar til at høste på så lidt som 68 dage.

Majs

Majs trives under sommervarmen. Det er en fremragende afgrøde til efterfølgende plantning for at sprede din høst. Når du vælger en sort, skal du kontrollere dagene for at høste for at sikre, at du vælger en sort, der modnes inden dit områdes første frostdato.

Et par hurtigt modne sorter inkluderer Buhl Sweet Corn (81 dage), Chires Youngster Sweet Corn (75 dage), Nation Gentleman Sweet Corn (93 dage) og Bodacious RM (75 dage), som er en af ​​de få hybrid majssorter, vi har .

Du bemærker muligvis et par sorter af majs, såsom Reids Yellow Dent Corn, der har to modenhedsdatoer anført. Den første dato er til stegning, og den anden er til formaling og tørring. Hvis du er interesseret i at riste, er Reids (85/110 dage), Hickory King (85/110 dage) og Hickory Cane (85/110 dage) muligheder.

Hjemmelavede syltede agurker

Agurker

Både syltning og udskæring af agurker er pålidelige sommerafgrøder. De kan sås i juli og tåler varmen godt, så længe de vandes konsekvent.

Nogle af vores yndlingsmuligheder til pickling af agurker inkluderer Arkansas Little Leaf (59 dage) og hjemmelavede pickles (55 dage). De er begge energiske, produktive og sygdomsresistente.

Hvis du vil så skiver agurker, inkluderer nogle af vores favoritter i juli White Shock (58 dage), som er meget produktiv i varmt vejr, og Marketmore 76 (57 dage) og Straight Otte (57 dage), som er meget pålidelig og produktiv.

Sydlige ærter

Sydlige ærter kaldes også cowpeas, crowder peas, topic peas eller black-eyed peas. De er en utrolig produktiv basisafgrøde, der kan dyrkes, når både dage og nætter er varme i en periode på 60-90 dage.

De er tørkebestandige og klarer sig godt i varm jord. Vi har stadig nogle sorter tilgængelige. Salget af salg af pandemiske frøordrer har canine især påvirket vores lager for sydlige ærter. Nye frøafgrøder dyrkes ud – vi får mere frø til rådighed igen i nov / dec 2021!

Sommer squash og courgette

Sommer squash og courgette trives i sommervarmen. De er hurtige til at modnes og er klar til høst på mellem 48 og 68 dage.

Nogle af de sorter, vi anbefaler, inkluderer Black Magnificence Zucchini (48 dage), Early Prolific Straightneck Summer season Squash (48 dage), Bennings Inexperienced Tint Summer season Squash (52 dage). De er energiske og produktive.

Swiss Chard

Mange greener står ikke op til sommervarmen, males schweizisk chard producerer hele sommeren og i efteråret. De kan høstes så lidt som 25 dage til babygrøntsager eller 50 til 60 dage for modne blade.

Evig spinat (Leaf Beet Chard) er en god erstatning for varmt vejr for spinat i sydøst. Rainbow Swiss Chard er en fantastisk måde at tilføje både skønhed og smag til haven. Barese er sødere end andre chard-sorter.

Tilføj et par af disse til din have i juli til lækker sensommer og efterårshøst.

.

Leave a Reply