Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

7 trin til at gemme agurkefrø

Agurker er en af ​​sommerens mest ikoniske grøntsager! Der er intet som en kølig, sprød agurk, som du selv har dyrket. Hvis du elsker agurker lige så meget som os, kan du overveje at gemme noget frø fra din yndlingssort. Agurker er en fremragende plante til at begynde med, hvis du er ny på frøbesparelse.

 1. Sørg for, at du har isoleret dine sorter.

  Hvis du plantede flere agurker og vil have lease frø, skal de isoleres. Du kan bruge tid til at isolere dem ved at dyrke en kind tidligt og en anden despatched. Du kan også bruge afstand ved at holde sorter adskilt med 1/eight mil til hjemmebrug og mindst 1/4 til 1 mil for lease frø.

  Males hvis dine sorter ikke er isoleret perfekt, kan du alligevel gemme frø. Du kan ende med et kors, du elsker.

 2. Sørg for, at du har nok planter.

  Du kan gemme levedygtigt frø fra en enkelt agurkplante. For at opretholde en kind over tid er det canine bedst at dyrke mindst fem planter. Hvis du gemmer frø for at bevare en sjælden kind, anbefaler vi, at du dyrker og gemmer frø fra mindst 25 planter.

 3. Vælg dine bedste planter.

  Du bør prøve at redde frø fra planter, der har præsteret bedst gennem sæsonen. Vælg dem, der er sunde, energiske og sygdomsfrie med god smagende frugt. Du kan finde en liste over andre træk, du måske vil overveje, når du gemmer frø her.

 4. Lad dine agurker modne helt.

  Vælg ikke frø agurker på samme tid som du vælger dem til at spise. For frøbesparelse ønsker du, at agurker skal være fuldt modne. De skal være retailer, afrundede og gule til orange.

  Det er bedst at lade dem være på vinstokken et par uger efter farveændringen. De begynder at blødgøre og skal let trækkes fra vinstokken. Hvis det ikke er muligt, kan du lade dem fortsætte med at modnes og blødgøres i en kurv uden direkte sollys. Når du skærer agurken op, skal frøene virke retailer og fulde.

 5. Høst dine frø.

  For at høste frøene er det nemmest at skære agurkerne i længderetningen og øse frøene ud med en ske. Placer al papirmasse og frø i glasbeholdere. Mason krukker er ideelle til dette.

 6. Gær og rens dine frø.

  For at fjerne al papirmasse fra frøene skal du lade dem fermentere lidt. Tilsæt lidt vand til dine krukker med frø og papirmasse. Beholderne har brug for luftstrøm i dem, så læg ikke et låg på. Du kan canine dække dem med en smule klud eller et kaffefilter og et gummibånd for at holde frugtfluer ude.

  Lad denne blanding gære i tre dage, omrør den en gang om dagen. Det er okay, hvis du bemærker noget skimmel, der vokser ovenpå. Efter tre dage tilsættes mere vand, og blandingen omrøres igen. De levedygtige frø vil synke, mens papirmasse og dårlige frø flyder, og du kan hælde dem fra toppen. Tøm dine levedygtige frø.

 7. Tør dine frø.

  Læg dine frø på et enkelt lag på papirhåndklæder, kaffefiltre, gamle vinduesskærme eller dehydratorskærme (dehydrerer dem canine ikke). Lad dine frø lufttørre naturligt, indtil de kan snappes i halvdelen.

 8. Opbevar dine frø.

  Opbevar frø i en lufttæt beholder et køligt, mørkt sted. Agurkafrø vil forblive levedygtige i fem år eller mere beneath de rigtige forhold.

  Lær hvordan du laver en spiringstest her.

Gemmer du frø i år? Tag os på Fb, eller brug hashtagget #southernexposureseed på Instagram for at vise os dine projekter

agurkerheirloom Frøbesparelse

.

Leave a Reply