Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Afgrøder til varme sæsoner vil være den bedste ting at ske for din jord

Hvad er den bedste afgrøde i den varme sæson?

Dækafgrøder er en fantastisk måde at forbedre din jords sundhed og næringsstoffer på. Varmsæsonens dækafgrøder fungerer eksplicit som en overgang mellem forår og efterår. I det sydlige Georgien betyder det, at vi kan plante varmeafgrøder overalt fra det tidlige forår til det sene efterår. Så hvordan ved du, hvilken der skal bruges?

Alle dækafgrøder tilbyder en række fordele, herunder:

  • Fastgørelse af atmosfærisk kvælstof og tilsætning af det til jord
  • Bygge jord ved at tilføje organisk materiale kendt som “grøn gødning.”
  • Kontrol af erosion ved at reducere vandafstrømning og udvaskning af næringsstoffer
  • Undertrykker ukrudtsvækst ved at tilvejebringe en tæt løvskærm
  • Håndtering af skadedyr ved at reducere skadelige nematoder og jordsvampe

Mange gartnere bruger flere forskellige dækafgrøder til at lave en “cocktail”, der er specifik for deres behov. De træffer deres beslutning baseret på jordbehov og hvad der blev plantet i grunden før. For eksempel, hvis du plantede noget i Nightshade-familien som peberfrugter, aubergine, kartofler og tomater, ville du ikke ønske at følge det op med en anden kind natskygge i det samme plot, før du laver en dækafgrøde. Hvis du ikke nedbryder plantningen med en dækafgrøde, kan du berøve din jord for alle dens næringsstoffer og gøre den uplanterbar.

Følgende frø er de varmeafgrøder, som Hoss Devices tilbyder:

Alt om boghvede

Dækafgrøder er unikke for hver jordtype og område, så det er svært at sige, hvilken der er den bedste. For vores jord her i zone 8b, hvor vi tidligere havde plantet sommer squash, besluttede vi, at boghvede ville hjælpe det bedst. Boghvede er hovedsageligt god til ukrudtsbekæmpelse på grund af dens hurtige vækst og evne til at udvide dig ukrudt. I et bestemt plot havde vi at gøre med svinegræs og crabgrass, hvilket hjalp os med at tage vores beslutning om at bruge boghvede. Boghvede spreder sig ud over ukrudtet og tillader ikke solen at nå dem, hvilket til sidst dræber ukrudtet.

En anden fordel ved boghvede er det organiske materiale, det giver jorden. Tilføjelse af organisk materiale til din jord løsner matjorden, hvilket øger dræningsevnen. At sikre, at din jord nøjagtigt kan optage vand, er en vigtig ingrediens i at have en frugtbar have.

Selv hvis du har den perfekte jord og frø, hvis du ikke har nogen bestøvere, kan du stadig ende med ingen grøntsager eller frugter. For vores gennemsnitlige gartner kan de ikke hente en bikube af bier, males de kan gøre ting for at tegne organiske pollinatorer. Boghvede kan også hjælpe med det !! Fireplace til seks uger efter plantningen udsætter boghvede en lille blomst, der tiltrækker bestøvere til haven.

Når du planter boghvede, kan du gå ind med en såsåmaskine for at plante det eller udsende det i plottet. Broadcastsåning spreder frøet manuelt eller mekanisk over et område. Hvis du beslutter at udsende frø, skal du gå ind og rive det meget godt, så frøene er ca. half tomme dybe. Hastigheden af ​​boghvede er tre pund for hver 1.000 kvadratfod. Så med et plot på 500 fod har du kun brug for et og et halvt pund.

Efter to til tre uger vil blomsterne og boghvede være klar til at klippe ned og blive indarbejdet i jorden, så din næste afgrøde hurtigt kan høste fordelene. Det ville være bedst, hvis du gjorde alt dette til tiden. Tjek vores forside beskæringsside på Hoss Devices-webstedet for at besvare flere af dine spørgsmål!

Se videoen nedenfor for at se Greg fortsætte med at forklare fordelene ved dækafgrøder og de næringsstoffer, det bringer din jord !!!

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

Leave a Reply