Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Agurk, løg og tomat salat

Denne klassiske agurk-, løg- og tomatsalat er en forfriskende sommerret, der ofte serveres ved de fleste picnic og sammenkomster. Og det er bestemt et fast køleskabsprodukt i vores hus i månederne juni, juli og august.

Det giver en perfekt sideskål og passer godt sammen med næsten alt! Selvom der er mange variationer på, hvilken kind dressing vi skal lave, elsker vi denne kombination.

Det har den perfekte stability mellem eddike tang blandet med en lille smule sødme, der får dig til at spise dette hele sommeren!

Og denne skål er meget alsidig. Fordi agurker er klar til at plukke meget tidligere end tomaterne, springer vi undertiden over tomaterne og laver denne opskrift med kun agurker og løg.

Der er canine intet bedre end velsmagende kombination af at spise friskplukkede agurker, løg og tomater, der har marineret i en sød eddike dressing!

agurk løg tomatsalat

Agurk, løg og tomat salat opskrift

* Komplette opskriftsinstruktioner findes på et opskriftskort, der kan udskrives, i bunden af ​​denne artikel.

INGREDIENSER:

 • Agurker
 • Løg
 • Tomater
 • Destilleret hvid eddike
 • Sukker eller sukker erstatning
 • Salt
 • Friskmalet variety peber

INSTRUKTIONER:

Det første skridt i at fremstille denne agurk-, løg- og tomatsalat er at forberede grøntsagerne. Start med at skære enderne af hver aspect af agurkerne.

Så skal du beslutte, om du vil skrælle dem eller ej. Selvom agurkskind indeholder mange næringsstoffer, herunder fiber og A-vitamin, foretrækker vores familie at spise dem med skræl fjernet.

Valget er canine helt op til dig. Det ændrer ikke, hvordan agurker absorberer væsken, de er nedsænket i.

Skær derefter hver agurk i 1/eight tommer runder. Du kan gøre dette med en skarp kniv eller bruge en mandolineskærer.

Males hvis agurker typisk forårsager oppustethed eller fordøjelsesbesvær for dig eller dine familiemedlemmer, vil jeg foreslå, at du fjerner frøkernen.

agurkerunder
Du kan vælge at skrælle dine agurker eller lade skrælen være intakt. Skær derefter agurkerne i runder, eller fjern frøkernen og skær dem i halve måner.

Gør dette ved at skære agurken i halv længde og derefter bruge en ske til at øse midten af ​​agurken ud. Fortsæt derefter med at skære agurken.

Males i stedet for at have agurkcirkler vil du have agurker, der ligner en måneform. Læg derefter agurkerne i en mellemstor skål, og læg den til aspect, mens du skærer løg i skiver.

Skær løgene

Du kan bruge enhver kind løg, du har ved hånden. Forskellige typer løg vil canine påvirke den samlede smag af din agurk, løg og tomatsalat.

Hvis du foretrækker sødere løg, skal du bruge dem. Males hvis du kan lide røde eller hvide løg, er det okay at bruge dem også.

Ligegyldigt hvilket løg du vælger, skal du skrælle huden af ​​og derefter skære løg i to fra toppen til bunden. Vend derefter den skårne aspect nedad og skær den i tynde strimler.

Når løget er skåret, skal du tilføje skiverne i skålen med agurkerne.

skære tomater
Skær tomaterne i kiler, så der er mere overfladeareal, der udsættes for at absorbere eddike dressing.

Forbered tomaterne

Nu er det tid til at skære tomaterne. Vask og kerner tomaterne først. Skær derefter tomatene i kiler med en savtakket kniv.

Igen kan du bruge det udvalg af tomater, du har ved hånden. Jeg foretrækker at bruge blommetomater, fordi de har mindre frøkerne end andre sorter.

Males midt på sommeren, når mine cherrytomatplanter er ude af kontrol, bruger jeg dem i stedet. Selvom jeg ikke tilføjer dem helt.

I stedet skærer jeg dem i to, så tomaten fuldt ud kan absorbere eddike / sukkerblandingen. Når du har skåret dine tomater, skal du tilføje dem til skålen med agurker og løg.

Nu er det tid til at forberede dressingen til din agurk, løg og tomatsalat.

eddike dressing
Forbindingen er en simpel blanding af destilleret hvid eddike, sukker, salt og peber.

Påklædningsinstruktioner

I en lille skål tilsæt eddike, sukker, salt og peber. Pisk derefter kraftigt, indtil sukkeret er helt opløst.

Du er velkommen til at justere sukkeret efter din smag. Det beløb, der er anført nedenfor (på det opskriftskort, der kan udskrives), er beregnet til at være en retningslinje, der glæder den gennemsnitlige explicit individual.

Smag varierer canine, og mængden af ​​sukker kan også variere. Derudover, hvis du overhovedet ikke vil bruge sukker, kan du lade det være helt ude eller bruge en sukkererstatning som honning, stevia eller agave-nektar.

Når dressingen er lavet, hældes den flydende blanding oven på lommer, løg og tomatsalat. Brug derefter tang eller en stor ske til at smide blandingen godt.

Før du placerer salaten i køleskabet, skal du sørge for at nedsænke grøntsagerne så meget som muligt i eddike blandingen.

agurk løg tomatsalat
Efter hæld dressingen over grøntsagerne skal du smide dem, så de alle er belagt i bandagen.

Males rolig, hvis de ikke alle kan være i væsken. Fordi når blandingen smelter sammen, frigøres mere væske af grøntsagerne.

Opbevares i køleskab i mindst 2 timer, males helst natten over for den bedste smag.

Når du har spist noget af agurk, løg og tomatsalat, er du velkommen til at genbruge dressingen. Du skal blot tilføje friske grøntsager til den flydende blanding og afkøle som beskrevet.

Du kan gøre dette 2-Three gange. Derefter vil jeg foreslå at kassere eddike blandingen og starte fra bunden igen.

God fornøjelse!

Mary og Jim

At modtage vores Three Hjem, have, opskrift og simpelt liv artikler hver uge, tilmeld dig nedenfor for vores freed from cost e-mail-liste. Du kan også følge os videre Fb, Twitter, Pinterest eller Instagram. Denne artikel kan indeholde tilknyttede hyperlinks.

Tjek denne uges nye havepodcast:

Agurk, løg og tomat salat

Forfriskende sommersalat, der har den perfekte stability mellem tang og sødme, der får dig til at komme tilbage for mere!

 • Three
  mellemstore agurker
  skrællet og skåret 1/eight tommer tyk
 • 1
  medium løg
  skåret i halve måner
 • Three
  mellemstore blommetomater
  skåret i kiler
 • half of
  kop
  destilleret hvid eddike
 • 1/4
  kop
  sukker
  eller sukker erstatning
 • 2
  teskefulde
  salt
 • 1
  teskefuld
  friskmalet variety peber

 1. Kombiner agurker, løg og tomatingredienser i en stor skål.

 2. I en lille skål kombineres eddike, sukker, salt og peber og pisker, indtil det er godt inkorporeret.

 3. Hæld flydende blanding oven på agurkeblandingen og kast godt for at belægge.

 4. Opbevares i køleskab mindst 2 timer før servering.

Du kan fortsætte med at tilføje friske grøntsager til den flydende blanding, så længe grøntsagerne fortsætter med at blive belagt i dressingen.

Opskrift med tilladelse fra Outdated World Yard Farms

Leave a Reply