Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Blackberry Honning Jam Opskrift – fri for pektin, fri for hvidt sukker

Det er brombærsæson, og det betyder, at det er på tide at dele vores Blackberry Honey Jam-opskrift. En helt naturlig marmelade lavet med kun 4 enkle ingredienser.

For flere år siden delte jeg en opskrift på Jordbær honning marmelade som blev fremstillet uden granuleret hvidt sukker og var pektin-fri. I stedet brugte honning som sødemiddel og æbler til fortykningsmidlet.

Og lige siden den tid har vi modtaget en enorm mængde kommentarer fra dem, der har lavet syltetøj og elsket smagen. Faktisk er det en af ​​vores mest populære opskrifter den dag i dag.

I løbet af de sidste mange år begyndte vi canine at modtage spørgsmål om, hvorvidt du kunne bruge anden frugt til at fremstille marmelade ved hjælp af denne metode.

Og fordi vi lige har plukket flere halvliter brombær, troede jeg, at det ville være det perfekte tidspunkt at udvide den originale opskrift.

brombær honning marmelade

Blackberry Honey Jam Opskrift

* Komplette opskriftsinstruktioner findes på et opskriftskort, der kan udskrives, i bunden af ​​denne artikel.

Ingredienser:

Brombær – Når du får muligheden, skal du bruge friske plukkede brombær. De er naturligvis sødere end dem, du køber i retailer box-købmandsforretninger.

Honning – Det er vigtigt at huske to ting, når du bruger honning som sødemiddel i denne opskrift.

 • Honning kan indeholde botulismesporer, der kan forårsage botulisme hos børn beneath et år. Vandbadning kan ikke dræbe dem. Derfor bør denne marmelade ikke indtages af personer beneath et år for at være sikker.
 • Når du koger honning, får det enzymer til at nedbrydes og mister nogle af de næringsstoffer, som mange ønsker, når de indtager rå honning. Males i denne opskrift bruger vi simpelthen honningen som et sødemiddel i stedet for hvidt sukker og ønsker ikke, at den stærke smag af rå honning skal overmande brombærsmagen.

Granny Smith Æbler – Når du udvælger dine æbler for at være sikker på at bruge undermodne eller bare modne æbler. De indeholder et højere niveau af naturlig pektin, som hjælper din brombærsyltetøj med at tykne.

friske plukkede brombær
Hvis du bruger friske plukkede brombær, kan du muligvis reducere den nødvendige mængde honning, fordi de er naturligt sødere end købte brombær.

Citronsaft – Som med enhver konserveringsopskrift foretrækkes flaske citronsaft frem for frisk presset citronsaft. Dette skyldes, at surhedsgraden er forudsigelig, og at den betragtes som sikker til konservering.

Instruktioner:

Det første skridt i at fremstille Blackberry Honey Jam er at forberede brombærene. Anbring brombærene i en stor dørslag og skyl dem med koldt vand.

Fjern dårlige eller bløde brombær. Du vil bruge friske, bare plukkede bær, når det er muligt.

Selvom du kan bruge købte bær, skal du sørge for at fremstille marmelade inden for en dag eller to efter at have købt dem.

Når du har skyllet og drænet, tilføj brombærne dem til en stor gryde.

Skær derefter æblerne i kvartaler og fjern frøkernen. Det er vigtigt ikke at skrælle æblet. Det er her størstedelen af ​​pektinet er placeret.

Brug derefter et rivejern eller foodprocessor til at rive æblerne i high-quality strimler. Placer de revne æbler i gryden med brombærene.

revet æble

Mål honningen ud i en skubbe målekop og føj den til gryden. Tilsæt derefter citronsaften.

Rør ingredienserne, og vend brænderen på medium høj varme. Når blandingen koges, skal du reducere varmen og lade den simre i 15 minutter.

Når frugten begynder at bryde ned, skal du bruge en kartoffelmasker eller en Immersion Blender til at knuse brombærene. Fortsæt med at smadre, indtil brombærhonningsmarmelade når en glat konsistens, der er fri for retailer bidder.

Fortyk Jam

Sænk derefter varmen til mellemlang og lad dem simre i yderligere 15-45 minutter, eller indtil den ønskede konsistens er nået. Der er en bred vifte af tid opført her, fordi konsistensen vil blive tykkere forskelligt baseret på kvaliteten af ​​de anvendte naturlige ingredienser.

Selvom denne opskrift producerer en tyndere syltetøj end hvad du finder i krukkerne i købmanden, fortsætter den med at blive tykkere, når den køler af.

Når marmeladen er afkølet, skal du placere den i en lufttæt beholder og afkøle. Det kan nedkøles i Three-4 uger.

knusende brombær

Instruktioner til opbevaring af fryser

Hvis du ønsker at fryse Blackberry Honey Jam, skal du placere marmeladen i frysesikre krukker eller beholdere. Sørg canine for at tillade 1/2 tomme hovedrum øverst for at muliggøre ekspansion, når den er frossen.

Mærk beholderen, og opbevar den i fryseren i op til 6 måneder.

Dåseinstruktioner

Når syltetøjet stadig er varmt, skal du syltetøj syltetøj i steriliserede halvliter krukker og efterlade 1/2 tomme hovedrum.

Tør derefter kanten af ​​krukkerne for at fjerne eventuel papirstop, der kan være på overfladen. Tilsæt låget, og drej båndet på, indtil det er fingertæt.

Sænk krukkerne ned i et varmt vandbad, og sørg for, at vandet er 1-2 inches over toppen af ​​krukkerne. Kog kogepanden.

Når en rullende kogning er opnået, skal du lade krukkerne behandle i 10 minutter (juster efter højde efter behov). Sluk derefter for varmen, og lad krukkerne sidde i vandet i yderligere 5 minutter.

Brug derefter forsigtigt en krukkløfter til at fjerne krukkerne til et tykt håndklæde for at afkøle helt. Efter 24 timer skal du kontrollere, om krukkerne er forseglet korrekt ved at skubbe midten af ​​låget.

krukker med brombær honning marmelade
Denne opskrift laver ca. eight halvliter krukker.

Hvis et låg bevæger sig op og ned, betyder det, at krukken ikke forsegles ordentligt, og brombærhonningstoppet skal opbevares i køleskabet.

Canine kan alle de krukker, der forsegles, opbevares et køligt, mørkt sted i op til 12 måneder.

God fornøjelse!

Mary og Jim

Som altid er du velkommen til at e-maile os på thefarm@owgarden.com med kommentarer, spørgsmål eller bare sige hej! Hvis du vil modtage vores Three artikler om hjemmet, haven, opskriften og det enkle liv hver uge, kan du tilmelde dig vores freed from cost e-mail-liste, der er placeret midt i denne artikel. Denne artikel kan indeholde tilknyttede hyperlinks.

Blackberry honning marmelade

Brug kun 4 naturlige ingredienser

 • Three
  lbs
  friske brombær
 • 1 Three/4
  kopper
  af skat
 • 2
  retailer Granny Smith æbler
 • 1
  spiseskefuld
  friskpresset citronsaft

 1. Vask brombærene og læg dem i en stor gryde.

 2. Skær æblet i kvartaler, og fjern kernen. Riv æblerne og lad huden sidde fast. Føj til gryden.

 3. Tilsæt honning og citronsaft

 4. Varm op til blandingen begynder at koge, reducer og lad det simre i 15 minutter.

 5. Brug en kartoffelmasker eller en nedsænkningsblander til at knuse dine brombær, indtil du når en jævn konsistens uden bidder.

 6. Reducer til medium-lav varme og lad dem simre i yderligere 15-45 minutter. Du kan bedømme dette efter den ønskede konsistens. Påmindelse – den bliver tykkere, når den køler af.

 7. Anbring i fryser sikre beholdere eller dåser ved hjælp af vandbadsprocessen i 10 minutter. Det forbliver godt i fryseren i 6 måneder og dåse i 12 måneder.

Når du plukker dine æbler ud – prøv at finde de undermodne æbler. De har mest pektin. Brug bestemt ikke over modne æbler i denne opskrift.

Opskrift med tilladelse fra Earlier World Yard Farms

Leave a Reply