Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Crispy Dill Pickle Opskrift – De 7 hemmeligheder, der holder dem sprøde

Det er let at lave syltede agurker fra haven i friske agurker, males der er nogle hemmeligheder, som du skal følge for at lave dildgurker, der er pæne og sprøde.

Der er intet mere skuffende end at åbne en krukke syltede agurker, som du har dåse og bider i en blød og grødet sylteagurk.

Alt det arbejde, der gik i at dyrke agurkerne og derefter konservere dem, virker nu som et sådant spild af tid, energi og ressourcer.

Males vi er her for at hjælpe! Der er flere ting, du kan gøre for at få hjemmelavede dild pickles til at forblive pæne og sprøde.

Og det kan være lettere, end du tror! Nedenfor finder du vores prime 7 tip og strategies til at lave pickles, der viser sig at være perfekte hver gang!

sprøde dild pickles
Der er intet bedre end at åbne en krukke med hjemmelavede syltede agurker og bide i en sprød og sprød syltede agurk.

Hemmeligheder til sprøde dild pickles

1. Brug agurker designet til bejdsning

Den første hemmelighed i at fremstille sprøde dild pickles er at bruge syltede agurker. Regular havesalats agurker er ikke ideelle til at lave pickles. Disse agurker er for retailer og indeholder en tyk frøbase sammenlignet med syltede agurker. Du vil sørge for at bruge mindre agurker, der er lavet til bejdsning, f.eks Nationale agurker.

2. Vælg ung og ofte

Hvornår og hvor ofte du vælger dine agurker er en anden hemmelighed at lave sprøde dildgurker.

Når du vælger agurker fra vinstokken, skal du kigge efter små, slanke og mørkegrønne agurker. De skal stadig have små stikkende stød på huden. Jo mindre i diameter jo bedre!

Hvis en agurk er overdreven hævet, er lysegrøn eller er begyndt at gulne, skal du ikke bruge den til at lave pickles. Frøkernen vil sandsynligvis være alt for stor, og indersiden kan allerede være noget blød eller bitter.

Selvom mange gartnere kan lide at fremvise den large størrelse af deres hjemmelavede produkter, er dette et tilfælde, hvor mindre og tyndere er bedre.

Og jo yngre du plukker agurker ud af vinstokken, jo mere producerer din plante over tid. Så vælg ung og ofte.

syltede agurk
Sørg for at vælge små, mørkegrønne agurker, og vælg dem ofte, så du kan få en overflod af friskplukkede agurker, når du skal lave dine syltede agurker.

Three. Brug kun friske plukkede agurker til at fremstille sprøde dildgurker

Og når du går for at lave dine pickles, skal du sørge for at bruge friske agurker. Ideelt set er målet at bruge agurker, der er høstet for mindre end 24 timer siden. Dette hjælper med at sikre, at pickles ender med at være pæne og sprøde.

Agurker, der er flere dage gamle, begynder at bryde sammen, da vandindholdet begynder at fordampe. Derfor, hvis du bruger de ældre agurker, vil det øge risikoen for, at syltede agurker bliver bløde, når de er i dåse.

Det er canine her, tingene kan blive lidt vanskelige.

Mange baghavehaver begynder at producere et par agurker om dagen i begyndelsen af ​​sæsonen. Selvom du måske vil gemme dem til bejdsning, er det bedst at vente, indtil agurkerne er i fuld produktionstilstand.

Gem de første få agurker til at spise frisk eller til at lave Køleskab Dild Pickles natten over.

Derefter når planterne begynder at producere flere agurker om dagen, har du nok friske agurker til at bruge til dåse med flere syltede krukker syltede agurker.

4. Afskær blomstringen af ​​hver agurk

En af de vigtigste hemmeligheder ved at fremstille sprøde pickles er at afskære blomsten på hver agurk.

Blomstringsenden indeholder et enzym, der kan ændre den samlede kemiske steadiness i dine pickles. Dette enzym får dem til at blødgøre, når de er i dåse.

blomst slutningen af ​​agurk
Her kan du se forskellen mellem en agurks blomster- og stilkeender.

Når du vælger dine agurker, skal du lade lidt af stilken være fastgjort, så det er let at identificere, hvilken ende der er hvilken. Males hvis du køber agurker fra et landmandsmarked, vil du stadig være i stand til at identificere, hvilken der er blomsten, ved spidsens størrelse og struktur.

Stilkenden vil have en stor, indrykket cirkel, og blomsten vil være mindre, ruere og kan endda stikke lidt udad.

Selvom, hvis du ikke er helt sikker på, hvilken ende der er hvilken, skal du gå videre og afskære begge ender.

5. Undgå overbehandling

En anden mulig årsag til, at du måske ender med grødet i stedet for sprøde dild pickles, er ved at overbehandle dem. Dette betyder, at de har brugt for meget tid på at blive udsat for ekstreme varmeforhold beneath konservesprocessen.

Hemmeligheden ved at sikre dig, at du ender med sprøde pickles, er at ordentligt kan dem i et varmt vandbad dåse. Vi bruger Kuglevandskande og værktøjssæt at lave vores syltede agurker.

Uanset hvilket mærke dåse du bruger, er det bedst at have dit varmt vandbad tæt på et kogepunkt, inden du pakker dine krukker med agurkerne. Dette hjælper med at mindske den tid, de udsættes for de ekstreme temperaturer i det varme vand både inde i krukkerne og mens de er i dåsen.

6. Spring alen over

Du har måske hørt eller har læst syltede opskrifter, der indeholdt alun som den hemmelige ingrediens til at fremstille sprøde pickles.

Alun er canine ikke længere et anbefalet tilsætningsstof til konserverede sylteagurk i henhold til FDA.

Alun kan stadig findes i hylderne i krydderiets gang eller konservesafdeling i mange købmandsforretninger. Det er canine vigtigt at bemærke, at det ikke længere er godkendt til konserves.

sprøde dild pickles
Du kan lave sprøde dild pickles uden at bruge alun.

7. Brug et drueblad i hver krukke

Og endelig er vores syvende hemmelighed for sprøde dild pickles at tilføje halvdelen af ​​et drueblad til hver krukke, inden de behandles i varmt vandbad.

Dette er virkelig ikke en hemmelighed, snarere en gammel metode, der er overført fra period til period.

De tanninrige drueblade holder laktogærede fødevarer sprøde uden at påvirke pickles smag negativt.

For os er det let at bruge drueblade, da vi bare samler et par fra vores baggård vingård. Du kan canine også få adgang til dem ved at spørge naboer, lokale vinmarker og selvfølgelig plukke dem fra vilde afgrøder.

Selvom rygter har det, hvis du følger de andre anbefalede tip ovenfor, er det måske ikke nødvendigt, at druebladene er nødvendige. Vi fortsætter bare med at bruge arvestykkemetoden, fordi vi har let adgang til dem, og det kan ikke skade!

Vi har inkluderet vores gennemprøvede og ægte Crispy Dill Pickle Opskrift nedenfor til din reference. Sørg canine for at besøge vores Pickle and Relish Net web page til alle vores foretrukne syltede opskrifter inklusive brød og smør pickles, agurker pickles, Scorching & Spicy pickles og meget mere!

God fornøjelse!

Mary og Jim

Som altid er du velkommen til at e-maile os på thefarm@owgarden.com med kommentarer, spørgsmål eller bare sige hej! Hvis du vil modtage vores Three artikler om hjemmet, haven, opskriften og det enkle liv hver uge, kan du tilmelde dig vores freed from cost e-mail-liste, der er placeret midt i denne artikel. Denne artikel kan indeholde tilknyttede hyperlinks.

Crispy Dill Pickle Opskrift

laver 7 pints

 • 6
  lbs.
  syltede agurker
  Three-4 agurker pr. krukke
 • Three
  kopper
  Hvid eddike
 • Three
  kopper
  vand
 • 4
  Spsk.
  syltet salt
 • 7
  hvidløgsfed
  skrællet
 • 7
  tsk.
  dildfrø
 • Three half
  tsk.
  hele sorte peberkorn
 • 4
  stor
  friske drueblade

 1. Forbered krukker – vask eller steriliser dem i opvaskemaskinen – preserve dem varme.

 2. Start vandbad nu – du vil have det tæt på kogepunktet, når du er klar til at tilføje dine krukker.

 3. Vask agurker – sørg for at skrubbe huden grundigt.

 4. Skær hver ende af agurken af, og skær, terninger eller spyd efter ønske.

 5. I en medium sovsepande koges eddike, vand og salt over medium høj varme.

 6. I hver krukke tilsættes 1 hvidløgsfed, 1 tsk dildfrø og half tsk peberkorn til bunden.

 7. Pak agurker tæt i hver krukke.

 8. Hæld varm saltlage over agurker, og efterlad 1/4 tomme hovedplads øverst i hver krukke.

 9. Kør et plastikredskab på indersiden af ​​krukken for at frigøre luftbobler.

 10. Tilsæt half af et drueblad oven på agurkerne.

 11. Tør toppen af ​​krukken af ​​med en ren fugtig klud, tilsæt varmt låg og bånd.

 12. Anbring i varmt vandbad og bearbejd i 10 minutter ved kogende kog. (Juster tid baseret på højde efter behov)

 13. Fjern krukker med en krukkløfter, og læg dem på et tykt håndklæde, og lad det afkøle ved stuetemperatur i 24 timer.

Efter 24 timer skal du kontrollere, om krukkerne er forseglet ved at trykke ned på midten af ​​låget. Hvis det ikke ‘pop’, er det forseglet. Hvis du er i stand til at trykke låget ned, skal du placere det i køleskabet og bruge det inden for 2 uger.

Det er bedst at vente mindst 2 uger, før du åbner din første krukke syltede agurker – tro mig, det er ventetiden værd!

Opskrift med tilladelse fra Outdated World Yard Farms

Leave a Reply