Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

De 12 hemmeligheder til at lave og grille hamburgere

Efter mange års forsøg og med flere mislykkede forsøg har vi endelig fundet ud af hemmeligheden bag at lave og grille hamburgere.

Ikke flere tørre og skøre burgere, ikke flere underkogte og røde centre og ikke mere seje og smagløse kødstykker.

Da picnic-sæsonen nu er i fuld styrke, ønskede vi at dele de 12 hemmeligheder for ikke kun at lave, males også at grille hamburgere derhjemme. Med blot et par enkle tip laver du de bedste burgere lige i din egen baghave!

Og når ordet kommer ud, bliver du måske bare den nye grillmester for hele dit kvarter!

grille hamburgere
Slutresultatet af hemmelighederne ved at grille hamburgere

Hemmelighederne ved at lave og grille hamburgere

1. Brug 80% magert, 20% fedt hakket oksekød. Fedtindholdet er vigtigt, da det nedbrydes under grillprocessen og giver hamburgere ekstra smag. For ikke at nævne, at hvis du bruger et slankere oksekød, har burgere en øget risiko for at holde sig til madristerne.

2. Tag det optøede oksekød ud af køleskabet 30 minutter inden du laver dine bøffer. Dette hjælper pattiesne med at tilpasse sig varmere temperaturer, før de dannes og placeres på den varme grill.

three. Krydder hakket oksekød, inden du danner dine bøffer. Mange mennesker begår den fejl at tilføje krydderierne på hver side af hamburgeren, males det er bedst at tilføje dine krydderier, inden de laver individuelle patties, så krydderierne kan indarbejdes i hele burger.

krydret hakket oksekød
Hakket oksekød drysset med krydderier, inden det blev gjort til burgere.

4. Overarbejde ikke hakket oksekød, når du laver dine patties. Du vil danne bøderen med dine hænder, males ikke presse kødet sammen kraftigt.

5. Gør pattiesne lidt større end størrelsen på din bolle. Der vil være en del krympning, når burgeren grilles, og du ikke vil ende med mini-burgere.

DET VIRKELIGE HEMMELIGHED… ..

6. Anbring en lille smørklud oven på eller i midten af ​​hver hamburger – smørret smelter og tilføjer yderligere smag og fugt til hver bøffer. Dette er virkelig den bedste hemmelighed at grille hamburgere!

fremstilling og grillning af hamburgere
Sørg for at tilføje en smørpude oven på hver burger.

7. Lav et fingeraftryksindtryk i midten af ​​hver hamburger. Når du griller, udvides centret opad, og hvis du ikke lagde en divet på hver bøffer, ville du ende med en kuppeltop.

eight. Anbring pattiesne på en varm grill for at brænde kødet, hvilket hjælper med at holde hamburgere fugtige, når de er kogte.

Vend en gang!

9. Drej hamburgere kun én gang! En af de største fejl, individuals laver, er at vende burgere igen og igen.

Placer dem på den varme grill, og vend dem efter 4 eller 5 minutter. Du ved, om de er klar til at blive drejet, hvis du let kan skubbe en spatel under dem.

Hvis de holder sig til grillen, er de ikke klar til at blive drejet. Når de er vendt, skal du grille dem i yderligere 5-6 minutter, indtil den indre temperatur når 160 ° F. Igen skal du kun vende en gang.

10. Fjern hamburgere fra grillen, og lad hvile i 5 minutter, så saftene filtreres tilbage i kødet.

grillende hamburger
Burgere er klar til at vendes, når de let trækker sig væk fra den varme rist.

11. Tryk aldrig dine hamburgere ned med en spatel eller en kødpresse. Dette tvinger saften ud af kødet og resulterer i en tørret burger.

12. Hvis du vil tilføje salat til din hamburger, skal du placere salaten direkte oven på den nederste bolle. Dette forhindrer, at bolle bliver blød, når burgeren er tilføjet.

Og det er det! Følg disse enkle tip, og din grillsæson blev lige så meget bedre!

God fornøjelse!

Mary og Jim

Hvis du gerne vil modtage vores DIY, havearbejde og opskrift artikler hver uge, tilmeld dig by the use of e-mail nederst i indlægget. Du kan også følge os på Fb, Twitter eller Instagram for at modtage alle vores seneste tip og artikler. Denne artikel kan indeholde tilknyttede hyperlinks.

Leave a Reply