Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Den bedste friske salsa opskrift

Hvert år, når vores havertomater begynder at modnes, er en af ​​de første ting, jeg laver, denne Pico de Gallo-opskrift.

Frisk salsa, der er lavet på få minutter ved at kombinere ternede tomater med løg og jalapeno peber. Smid lidt hvidløg, koriander og limejuice i, så har du den perfekte, nemme at lave salsa.

Denne opskrift er en hæfteklammer i vores hus hele sommeren. Vi har det typisk som en forretter eller en snack med tortillachips.

Begræns canine ikke dig selv. Det går godt oven på grillet kylling, fisk eller endda blandet med frisk majs til en let sideskål. Mulighederne er uendelige.

pico de gallo
Frisk Pico de Gallo lavet af friske tomater i haven, løg, jalapeños og koriander.

Pico de Gallo opskrift

* Komplette opskriftsinstruktioner findes på et opskriftskort, der kan udskrives, i bunden af ​​denne artikel.

ingredienser

Løg – Du kan bruge den type løg, du foretrækker. Jeg foretrækker canine at bruge rødløg i denne Pico de Gallo opskrift. Ikke kun tilføjer det mere smag end søde eller gule løg. Det tilføjer også et dejligt stænk af farve til salsaen.

Hvidløgsfed – Frisk hvidløg er altid bedst. Selvom det i en knivspids hakket hvidløg fra en krukke fungerer

Citron – Du får brug for saften af ​​en hel kalk. Hvis du ikke har en lime, kan du bruge limesaft på flaske som erstatning.

Salt – Fint havsalt er det foretrukne valg, når du fremstiller frisk salsa. Ikke kun er krystallerne mindre end kosher salt, de er mindre forarbejdede end andre saltvarianter.

Jalapeño peber – Ja, jalapeno peberfrugter kan være varme. Males hvis du fjerner frøene og ribbenene, falder varmeniveauet dramatisk. For dem der elsker varmen, skal du sørge for at efterlade dem, når du skiver paprika i terninger.

jalapeno peber
Varmen fra peberfrugterne kommer fra frøene og membranerne. Fjern dem, hvis du vil have en light Pico de Gallo-salsa.

Blommetomater – Det er bedst at bruge Roma, San Marzano eller en lignende type tomat. Blommetomater har tykke vægge og en lille frøkerne. Hvis du bruger almindelige tomater til udskæring, vil der være mere væske i skålen, end hvis du bruger blommetomater.

Koriander – En klassisk ingrediens i salsa. Heldig for os er koriander i fuld produktion, når vores tomater begynder at modne. Hvis du køber en flok koriander fra butikken, skal du canine opbevare den i et glas vand i køleskabet for en længere holdbarhed.

Instruktioner

Det første skridt i denne opskrift er at finhakke løg og placere den i en lille skål. Hak derefter hvidløgene ved hjælp af et mikroplan, kniv eller hvidløgspres og læg det i skålen med løgene.

Skær derefter lime i halve og saft den. En kalk i standardstørrelse producerer ca. 2 spiseskefulde juice. Selvom jeg elsker min manuel citruspresse, kan du også bruge lange tang til at presse saften ud af kalk.

røde løg
Selvom du kan bruge enhver sort for løg, foretrækker jeg at bruge rødløg til denne opskrift.

Når du har saften ekstraheret, skal du tilføje den til løg- og hvidløgsblandingen. Læg skålen til aspect, mens du hugger de andre ingredienser til Pico de Gallo, så løg og hvidløg marineres i limesaft.

Juster varmeniveauet

Begynd med at skære jalapeno peber i halv længde. Hvis du kan lide det varmt, skal du skære det i terninger med intakte frø og membraner.

Males hvis du vil have det lidt mildere, skal du fjerne frøene og membranen fra den ene eller begge halvdele og derefter terning. Tilsæt det derefter til løg- og hvidløgsblandingen og kast.

Skær derefter tomaterne i to og fjern frøkernen. Skær dem derefter i små stykker, og føj dem til skålen.

blommetomater
Det er bedst at bruge blommetomater, da de har tykke vægge og en mindre frøkerne.

Hak nu groft koriander og bland det med de andre ingredienser. Rør forsigtigt for at kombinere.

Giv blandingen en smag, og juster krydderier efter din smag.

Det er bedst, hvis du dækker og lader Pico de Gallo hvile et par timer i køleskabet, før du spiser, så smagene smelter sammen. Selvom du ikke kan modstå, vil det stadig smage fantastisk!

God fornøjelse!

Mary og Jim

frisk pico de gallo
Vores foretrukne måde at nyde Pico de Gallo på er med tortillachips. Males det giver også en god topping til kylling og fisk, og når det blandes med majs, bliver det en lækker sideopskrift!

Som altid er du velkommen til at e-maile os på thefarm@owgarden.com med kommentarer, spørgsmål eller bare sige hej! For at modtage vores three artikler om hjemmet, haven, opskriften og det enkle liv hver uge, tilmeld dig vores freed from cost e-mail-liste, der er placeret midt i denne artikel. Denne artikel kan indeholde tilknyttede hyperlinks.

Pico de Gallo

 • 1/2
  kop
  finhakket løg
  ca. 1/2 af en medium løg
 • 1
  hvidløgsfed
 • 1
  Citron
 • 1/2
  teskefuld
  salt
 • 1 til 2
  jalapeño peber
 • 4 til 6
  blommetomater
  2 kopper ternede tomater
 • En flok koriander
  1/4 kop hakket

 1. Hak løget fint og læg det i en lille skål. Hak hvidløgene ved hjælp af et mikroplan, en kniv eller en hvidløgspres og læg den i skålen.

 2. Skær lime i halve og saft den (ca. 2 spsk). Tilsæt limesaft og salt til blandingen af ​​hvidløg og løg og rør om. Sæt den til aspect, mens du hugger de andre ingredienser, så løg og hvidløg marineres i limesaft.

 3. Skær jalapeno peber i halv længde. Hvis du kan lide det varmt, skal du skære det i terninger med intakte frø og membraner. Hvis du vil have det lidt mildere, skal du fjerne frøene og membranen fra den ene eller begge halvdele og derefter terning. Føj til løg- og hvidløgsblandingen.

 4. Skær tomaterne i tern i mellemstore bidder og tilsæt dem i skålen. Hak koriander groft, og føj til skålen. Rør forsigtigt for at kombinere.

 5. Juster krydderier efter din smag.

Det er bedst, hvis du dækker og lader hvile et par timer i køleskabet for at blande smagene.

Opskrift med tilladelse fra Outdated World Yard Farms

Leave a Reply