Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Den bedste måde at befrugte hængende kurve på

Hvis du leder efter den bedste måde at befrugte dine hængende kurve for at holde dem blomstrende stærke hele sommeren, er dagens artikel et ought to at læse med sikkerhed.

Hængende kurve er en af ​​de mest populære måder at tilføje øjeblikkelig farve til et udendørs rum. De kan lyse terrasser op, give liv til verandaer på forsiden og bagsiden eller tilføje et strejf af klasse og skønhed til lyse stolper, udhæng og meget mere.

Males at holde dem flotte i en hel sommer kan være en stor udfordring. Og det er præcis, hvor gødning af dine kurve på den bedst mulige måde kan gøre hele forskellen!

befrugtning af en hængende kurv
En af de største nøgler til at holde dine hængende kurve blomstrende er at give en jævn forsyning af de næringsstoffer, de har brug for. Uden ordentlig fodring vil planterne løbe tør for næringsstoffer længe før sommeren er forbi.

Uanset hvor rig og frugtbar din pottejord er i begyndelsen af ​​en vækstsæson, vil dine kurve i sidste ende løbe tør for næringsstoffer fra jorden. Og når det sker, falmer planter hurtigt ind i en masse visne blade og tynde blomster.

Sådan gødes hængende kurve bedst – Tilbyder næringsstoffer langsomt og stabilt

Det er faktisk ret simpelt. Den største nøgle for at holde kurve sunde og blomstrende er at give dem en langsom og stabil diæt af næringsstoffer. Giv lidt eller ingen næringsstoffer, og dine planter vil simpelthen løbe tør for energi.

Males lever for meget, og planten bruger al sin energi på at vokse en masse rødder og løv. Og desværre kommer al denne vækst på bekostning af flere blomster.

Overgødning er ofte lige så stort et draw back for planter som undergødskning. Det giver planter et par øjeblikke med stor blomstrende herlighed, kun for at få dem til at blive rodbundne og tilgroede inden for bare en måned eller to.

god pottejord
Selv den bedste pottejord vil til sidst løbe tør for næringsstoffer til hængende kurve. Og det er præcis, hvor brug af den rigtige gødning på det rigtige tidspunkt kan holde dine planter sunde og blomstrende.

Males der er faktisk en meget enkel måde at holde dine kurve sunde og stærke hele året rundt. Og det er en, vi har brugt her på vores gård i årevis for at holde dem blomstrende og blomstrer voldsomt, helt ind i det sene efterår.

Bedst af alt er det let, 100% organisk – og også ret omkostningseffektivt! Med det i tankerne er her et kig på, hvordan du befrugter dine hængende kurve til stor succes ved hjælp af et simpelt 1-2 slag langsom og stabil energi.

Gødning af hængende kurve – Hvad skal man bruge, og hvornår og hvordan man anvender det

Vi har fulgt den samme enkle gødningsformel for vores hængende kurve i de sidste fem + år. Og det har virkelig gjort vidundere til at holde dem sunde og blomstrende stærke fra maj til slutningen af ​​september.

Tjek vores Podcast om hængende kurvpleje!

Det hele drejer sig om en toprins tilgang til at bruge en tør gødning med langsom frigivelse en gang om måneden og kombinere den med en dosis let flydende gødning hver 10. til 14. dag.

Dette fungerer yderst godt til at give en jævn, males lille dosis energi. En der holder planterne energiske, males uden at vokse så hurtigt, svirrer de ud inden slutningen af ​​sommeren

Langsom frigivelse af tør gødning – Sådan gødes hængende kurve bedst

Uden tvivl er ormstøbning vores tørre gødning med langsom frigivelse til hængende kurve. De er virkelig den perfekte, helt naturlige energikilde til at fodre planter med en jævn, males let kraft. (Se vores artikel: Hvorfor ormstøbning er den største hemmelighed for at drive blomster og grøntsagsplanter)

Vi anvender en half kop støbegods på den øverste jorddel i hver hængende kurv hver måned. Vi ryster let støbningen let over løvet. Dernæst børster vi løvet lidt for at sikre, at støbegodset lægger sig oven på jorden.

Og så begynder magien! Hver gang vi vander kurvene, eller det regner, udvaskes næringsstofferne fra støbningen i rødderne. Og i løbet af processen skal du forsigtigt drive planten med en let absorberende næringskilde. (Produktlink: Ormstøbning)

gødning af agurkplanter
Ormstøbning er en utrolig måde at befrugte så mange grøntsager og blomster på. Og gør de nogensinde vidundere som en gødning med langsom frigivelse til hængende kurve!

Du kan også erstatte en god kvalitet, langsom frigivelse af gødning i stedet for støbningen. Hvis du gør det, skal du vælge en gødning til alle formål med et lavere forhold (5-5-5) NPK i stedet for en 10-10-10, der normalt bruges. Dette vil hjælpe med ikke at overvælde planter med for meget energi på én gang.

Flydende gødning – Sådan gødes hængende kurve bedst

Ud over den “tørre” gødningsanvendelse af ormstøbninger anvender vi også en naturlig dosis flydende gødning hver tiende til 14. dag.

Med en flydende gødning kan planter hurtigt absorbere næringsstoffer gennem både deres rødder og løv. Væskedosis er en perfekt stability for den langsommere, stabile ormstøbning ‘energi.

Vores valg til flydende gødning er kompostte. Ikke kun er det freed from cost at lave af kompost, og helt naturligt, det er også ekstremt velafbalanceret i næringsstoffer. Og styrker det nogensinde planter til at blomstre tungt og hurtigt! (Se: Sådan laver du god kompostte)

gød hængende kurve
Langsomt og stabilt er navnet på spillet til gødning af hængende kurve. For os betyder det at bruge ormstøbning og kompostte!

Faktisk, uden at fejle, inden for få dage efter en dosis, vore planter med mere blomstring og grønt end nogensinde. Vi vander hver plante hvert par uger med en kvart til en halv gallon (afhængigt af plantens størrelse) af te til hver plante, blade og alt.

Vi kan altid fortælle, hvor kraftig den flydende opløsning er, når vi ser på græsset beneath vores hængende kurve på skilte, der ligger langs vores indkørsel.

Ved sommerens afslutning er der altid en mørkegrøn plaster lige beneath hver kurv. Og det skyldes selvfølgelig vandet, der drypper ud af kurven til jorden nedenunder.

Andre flydende alternativer – Sådan gødes hængende kurve bedst

Du kan helt sikkert erstatte en flydende gødning af god kvalitet i stedet for kompostte. Males for at holde planterne i et konstant voksende mønster, blandes det med omkring halv styrke. (Produktlink: Miracle Develop Liquid Organics)

Millioner klokker, der hænger kurvplante
Denne kurv af millioner klokker og petunier har brug for en jævn dosis næringsstoffer for at fortsætte med at producere. En stabil diæt med afbalanceret ernæring er den bedste fremgangsmåde til at holde planter smukke hele sommeren.

Du kan også bruge ormstøbning te også som et godt alternativ. Males en ting er sikkert, den dobbelte dosis tør og væske er den rigtige nøgle. Det virker simpelthen magisk for at drive hængende kurve til en utrolig vækstsæson.

Her er at befrugte dine hængende kurve i år med stor succes. Glad havearbejde! Jim og Mary.

Som altid er du velkommen til at e-maile os på thefarm@owgarden.com med kommentarer, spørgsmål eller bare sige hej! For at modtage vores three artikler om hjemmet, haven, opskriften og det enkle liv hver uge, tilmeld dig vores freed from cost e-mail-liste, der er placeret midt i denne artikel. Denne artikel kan indeholde tilknyttede hyperlinks.

Leave a Reply