Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

DIY frøbomber | The Little Veggie Patch Co.

DIY frøbomber

DIY frøbomber

Frøbombning er en gammel guerilla-havearbejdsspecial, og en der er meget sjov for børnene: Det er en særlig variety krigsførelse, der skaber liv snarere end at ødelægge det. Du får vælge, hvilket liv du vil skabe, og hvor du vil skabe det. Frøbombning opstod som en måde at forskønne forladt og vanskeligt at komme til land. Det er en hurtig fyringsmetode til at få tingene til at blive stjernemarkeret, males bombernes overlevelsesrate er 50/50. Med frøbombning handler det om antallet og timingen.

Den første del er ret enkel: jo flere bomber der lander på stedet, jo større er chancen for, at nogle formerer sig og tager fat. Når det kommer til tid, jo tættere angrebet falder sammen med en periode med vådt og varmt vejr, jo større er overlevelsesgraden. Se videoen her.

DIY frøbomber

1.Vores stash af våben inkluderer biologisk nedbrydeligt sejlgarn, jiffy potter, saks, pap, pen og en blanding af kompost og ler. Først skal du binde en 50 cm lang biologisk nedbrydeligt garn gennem bunden af ​​en let gryde og efterlade lige længder på begge sider.

DIY frøbomber

2. Mål og skær nu din granatdæksel.

DIY frøbomber

three. Fyld jiffy three/4 fuld med din blanding af kompost og ler – kompost giver fertilitet og ler giver vandretention. Begge er lige så vigtige for at gøre denne mission til en succes. Ormstøbninger er også gode!

DIY frøbomber

4. Pop et par frø i og dæk over med mere blanding.

DIY frøbomber

5. Luk nu jiffy og binde det med garnet.

DIY frøbomber

6. BOMMER BORTE! Kast dine frøbomber mod målet … KOM NU TIL FJERDEREN!

Leave a Reply