Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

DIY Half Crate Pack | The Little Veggie Patch Co.

Vi skabte DIY Half Crate Pack for at hjælpe med at dyrke mad i endnu mindre rum. I denne pakke leverer vi alt hvad du behøver for at oprette din egen hævede haveseng. Ingen værktøj krævet.

Pakken indeholder:

1 x halv kasse 1,16 m med zero,58 m (zero,73 m i højden)

4 x poser økologisk kompost

1 x økologisk ko-gødning

1 x pose økologisk potteblanding

1 x pose Geosoil

1 x taske Worm Poo

Denne pakke er perfekt til altaner, gårde og smalle passager. For dem, der er lidt begrænsede med plads, tilbyder den halve kasse meget voksende kapacitet med en slank profil.

For at sikre, at haven kan tåle tidstesten, bruger vi kun den højeste kvalitet økologiske kompost og potteblanding. Dette er seriøst gode ting, den slags kompost, der lugter som schweizisk chokolade, ligner smuldret variety fetta og smager som … ja, vi anbefaler ikke at spise spise. Lad dine andre sanser gøre det tunge løft her.

Vi erkender, at haven og din jord er dens eget levende, åndende økosystem. Ud over fordøjede og velkonditionerede næringsstoffer indeholder ormspo tusindvis af ormeæg, der vokser op og bliver nyttige tigerorme. Orme hjælper med den fysiske og kemiske nedbrydning af organisk materiale for at gøre næringsstoffer mere tilgængelige for dine planter.

Geosoil er en organisk gødning fremstillet af en formuleret blanding af mineraler. Det ultrafine pulver gør mineraler let tilgængelige for planter og mikrober. Det er det hemmelige våben og endnu et andet

Bestil nu

Leave a Reply