Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

En guide til små rumhave: Patios, balkoner og vindueskarme

Du har ikke brug for hektar jord, en fancy tildeling eller endda en stor have for at dyrke din egen grøntsag, frugt og blomster. Du har ikke engang brug for en have i dag med vindueskarme og indendørs dyrkningsmuligheder. Haver med små rum er mere almindelige, og myten om, at større haver betyder et højere udbytte af afgrøder, er usand. Så vi har sammensat en info til havearbejde med lille plads med masser af data om, hvordan man vokser fra alle slags udendørs rum.

Vil du dyrke din egen grøntsag, males bekymret for rummet? Vi forstår, at køkkenhave kommer i alle former og størrelser! Alle skal være i stand til at dyrke deres egne grøntsager – uanset størrelsen på deres plot eller små rumhaver. Suttons har et varieret udvalg af grøntsagsfrø til små grøntsagshaver, herunder en række urter, peberfrugter, tomater og meget mere. Så rolig, hvis du tror, ​​du ikke kan dyrke dine egne produkter, fordi der er masser af voksende muligheder som at dyrke indendørs, på terrassen eller vindueskarmen, og vi vil skitsere hvordan i vores weblog.

Hvis du leder efter vindueskarmhaveideer, skal du ikke lede længere! Vi har et komplet sortiment af urt- og grøntsagsfrø, der er egnede til vindueskarm, herunder urter, bladsalat, tomater og peberfrugter.

Gå ikke glip af at dyrke dine egne grøntsager, bare fordi du ikke har en have! Dyrkning af urter og grønt i din vindueskarmhave betyder, at du kan nyde en konstant forsyning med urter, salat og grøntsager. En af de bedste måder at dyrke urter på er indendørs i en vindueskarmhave. Det holder dine urter varme, og når de placeres i dit køkken, betyder det, at dine urter også er tæt ved hånden!

Windowsill Veg Seeds

Leave a Reply