Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Flytning af gården! En spændende ny fremtid for gamle gårde

Vi flytter gården – og vi kunne ikke være mere begejstrede!

For os bliver det virkelig et livs eventyr. Og en, som vi er ivrige efter at begynde for alvor i løbet af de næste par uger, når vi påbegynder et projekt for ikke kun at dyrke gården og udvide vores testhaver, males skabe et unikt og specielt sted at være vært for haveklasser, begivenheder og mere.

Behovet for et træk …

I løbet af de sidste par år var det blevet alt for indlysende, at vi løb tør for plads på vores nuværende 2,5 hektar retailer gård. Da vores familie af havearbejde, madlavning og DIY-websteder fortsatte med at vokse og udvide, blev behovet for flere testhaver og områder til støtte for vores projekter også.

flytte gården
En ting, der helt sikkert vil være med os, er vores håndmalede gårdskilt! Vores nye gård ville ikke være den samme uden den.

Og med en lille stald og lille parkering var det altid et eventyr at være vært for en haveklasse eller begivenhed. Faktisk, selvom vi altid følte os dårlige, måtte vi ofte afvise anmodninger simpelthen på grund af vores begrænsede størrelse.

Desværre, med hjem på alle sider af vores nuværende gård, ville tilføjelse af mere jord simpelthen aldrig være en mulighed. Og så skete der lidt andet specielt sidste efterår.

Det perfekte sted at ringe hjem – Flytning af gården

Sidste efterår fandt vi en 20 hektar stor jord, som vi simpelthen blev forelsket i. Med bølgende bakker, skovklædte stier og vidt åbent græsareal, troede vi, at det ville være det perfekte lille udflugtsrum at campere og nyde det retailer udendørs. (Se: Oprettelse af et ultimativt væk-plads)

græsset
Den nye gård har masser af plads til haver og mere. I årevis fungerede det som en hestefarm, så græsgange er ekstremt frugtbare til starthaver!

Det eneste draw back var, jo mere vi gik derhen, jo mere blev vi forelsket i det. Faktisk, hver gang vi kørte videre til ejendommen, var der simpelthen en fantastisk følelse af fred, der slog sig ned over os begge.

Jo mere vi gik der, jo mere ønskede vi at blive der. Og det varede ikke længe, ​​før vi begyndte at diskutere mulighederne for at flytte hele vores gård. Og for to mennesker, der elsker at tage nye eventyr – det virkede som den perfekte mulighed for at tage et kæmpe spring af tro!

Flytning af gården

At flytte en gård er bestemt ikke en let opgave. For det første er der mange ting, der simpelthen ikke kan bevæge sig. Ligesom stalden, huset og selvfølgelig haven!

genbrug af staldtræ
Den eksisterende stald var et godt udgangspunkt for at skabe et åbent staldrum. Vi gør os snart klar til at hælde beton og udvide stalden ud i grus / gårdområdet. Det faktum, at vi kunne genbruge strukturen, gør det virkelig til en pæn bygning på den nye gård.

I løbet af de sidste tre måneder har vi feberisk arbejdet med at oprette den nye gård. Ud over at oprette et par hytter på ejendommen, har vi også startet processen med at lægge plads til de nye haver og vækstområder.

Det tager selvfølgelig det meste af hele året at overføre alt på plads. Vores håb er at have gården for det meste i drift i foråret 2022. Og så være i stand til at ramme jorden i 2023.

Planen – Flytning af gården

Vi har nogle ambitiøse og spændende mål for rummet i de næste par år. Heldigvis havde ejendommen allerede en eksisterende lade, som vi kunne arbejde med. Vi udvider det i øjeblikket til et begivenhedsrum og til at være midtpunktet i et gårdhaveområde.

flytte gården
Et af de mest spændende projekter til næste forår er at bygge lodgen / huset. Vi håber virkelig, at det bliver et godt sted at være vært for arrangementer og mere på gården.

Vi bygger også tilbage mange af de rum, vi elskede mest om vores nuværende gård – som det centrale ildsted, pizzaovn og små hytter.

Endnu mere spændende vil være at skabe en kombination af træramme lodge og hjem næste forår, der kan være vært for haveklasser og begivenheder i større skala. For os er det at kunne oprette forbindelse og story havearbejde vores første kærlighed. Og hvilket bedre sted at gøre det end på selve gården, hvor vi vokser og skriver alt om det.

Og ja – for dem der undrer sig over, gør vores retailer malede vægskilt også rejsen! Det vil blive hængt i hovedstalden for at binde den gamle gård til den nye i mange år fremover.

Vores fremtid

Hvad os angår, fortsætter vi simpelthen med at gøre det, vi elsker – at bygge, skabe, skrive og have det sjovt. En spændende sidebemærkning til at flytte gården i sommer er, at det også giver os lidt nedetid at afslutte besøg i alle 50 stater, mens tingene er i overgang.

flytte gården
Ther har der været meget konstruktion på den nye gård i foråret. I baggrunden er en af ​​de nye hytter, der prikker ejendommen.

Hvis alt går efter planen – bliver de 11 resterende på vores liste også krydset af ved udgangen af ​​året – hvilket gør 2021 helt sikkert et fantastisk og sjovt år. Her er at flytte gården, nye eventyr og leve livet hver dag! Glad havearbejde – Jim og Mary

Som altid er du velkommen til at e-maile os på thefarm@owgarden.com med kommentarer, spørgsmål eller bare sige hej! For at modtage vores three artikler om hjemmet, haven, opskriften og det enkle liv hver uge, tilmeld dig vores freed from cost e-mail-liste, der er placeret midt i denne artikel. Denne artikel kan indeholde tilknyttede hyperlinks.

Leave a Reply