Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Fordele ved baghaven kylling | Organisk gødning

Joe Lamp'l og Jesse Laflamme fra Pete og Gerrys organiske æg

Af alle de ingredienser, jeg kunne tilføje til min have for at få den til at vokse og trives, er uden tvivl det eneste vigtigste enter kompost. Det er nøglen til sundheden for min køkkenhave, landskabsplanter, blomstrende græsplæne og alt, hvad der vokser beneath mit ur. Og fordelene ved at holde baghavekyllinger i din kompost kan være din mest værdifulde tilføjelse fra den stadige forsyning med kyllingegødning, de producerer.

Kompost inkluderer essentielle næringsstoffer, mineraler og organisk materiale – alle de materialer, der er nødvendige for, at planter kan vokse og trives. Derudover forbedrer kompost jordens fysiske, kemiske og biologiske egenskaber. Det forbedrer vandholdighedskapaciteten i sandjord og forbedrer dræning og beluftning af tæt jord.

GardenFarm kompost

Gødningen fra mine GardenFarm ™ kyllinger er en stor grund til den høje kvalitet af komposten, jeg laver til mine hævede senge.

Mens videnskaben bag kompostering kan blive ret berusende, behøver hjemmekompostere bare ikke at blive fast i disse detaljer. For eksempel er der overflod af informationer om det optimale forhold mellem kulstof og kvælstof (aka det brune-til-grønne forhold) for at fremskynde komposteringsprocessen. Det stopper mange fremtidige komposter døde i deres spor. Jeg tror, ​​det er en af ​​de største hindringer for at komme i gang med hjemmekompostering.

Når det er sagt, er det virkelig vigtigt at have en god steadiness mellem brune og grønne produkter for at producere god kompost. Det ligner meget behovet for en afbalanceret kost af næringsstoffer i vores krop. For meget af den ene kind, selvom det ikke er nok af den anden, kan have indflydelse på, hvordan vores kroppe fungerer, og hvor sunde vi generelt er. Heldigvis er det ikke nødvendigt at vide noget om videnskab for at finde ud af, hvordan man får en rimelig steadiness mellem kulstof (brunt) og nitrogen (greener) i blandingen.

Jeg handler om at holde det enkelt. Som en indrømmet kompostfanatiker og kyllingevogter i baghaven har jeg et ikke så hemmeligt våben til at få gode resultater fra min kompost og ind i min have. Kyllingegødningen og det tilhørende strøelsesmateriale, jeg samler fra coop, er en af ​​mine primære ingredienser til at lave god kompost. Endnu bedre er kombinationen af ​​gødning og strøelse en god blanding af greener til brune – uden at skulle gå i stå i nogen procentdel.

Plus, kyllingegødning er en rigelig kilde til næringsstoffer for at gøre din kompost endnu rigere. Sammen med høje niveauer af kvælstof indeholder det også en god mængde fosfor og kalium – de tre primære næringsstoffer, som alle planter har brug for for at trives. Desuden indeholder kyllingegødning mere calcium end nogen anden husdyrgødning samt magnesium og svovl – essentielle mineraler planter har brug for for optimum sundhed.

Og når vi taler om de rigelige næringsstoffer fra kyllingegødning, kan jeg også godt lide at vide, at virksomheder, der producerer meget af dette biprodukt, bruger det på stedet, når det er muligt, snarere end blot at bortskaffe det og vælge varied syntetiske kilder. Økologiske landmænd, som Pete og Gerrys netværk af små familiebønder, bruger materialer som gødning og kompost i stedet for syntetisk gødning – hvilket igen øger jordens evne til at tilbageholde fugt i stedet for at udvaskes sediment og næringsstoffer i floder, søer, og streams.

Så godt som kyllingegødning i sidste ende er for planter, er det vigtigt at lade det blødgøre over flere måneder, inden du bruger det i haven. Gødningens høje kvælstofindhold kan være for meget for planter at bruge, når den er frisk, så brug af den for tidligt kan faktisk brænde planter. Det typisk høje salt- og ammoniakindhold, der er almindeligt i frisk gødning, kan have damaging konsekvenser, hvis det påføres direkte omkring planter, males deres styrke spredes over tid til sikre niveauer.

Joe Lamp'l og Jesse Laflamme fra Pete og Gerrys organiske æg

Kyllingerne var tydeligt glade beneath mit besøg på en af ​​Pete og Gerrys små familiebedrifter denne sidste sommer for at mødes med administrerende direktør Bonde, Jesse Laflamme. I mellemtiden er haverne glade som et resultat af de rige næringsstoffer fra kyllingegødning tilsat gårdens kompostbunke.

En anden grund til, at det er vigtigt at give tid, før man bruger gødning af enhver art work direkte i din havejord, er, at ligesom med enhver husdyrgødning, kan visse patogener være til stede i frisk gødning. Heldigvis dræber de høje temperaturer (mellem 130-150 grader F) typisk og opretholdes i flere dage i et korrekt afbalanceret komposteringsmiljø disse patogener

I et typisk komposteringssystem i baghaven tager råmateriale – inklusive fjerkrægødning – i gennemsnit ca. seks måneder at nedbryde til en færdig tilstand. På det tidspunkt er ingredienserne ikke genkendelige og kan sikkert bruges i din have med alle de fordele, som kompost forbedret med kyllingegødning har at tilbyde.

Leave a Reply