Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Fremstilling af hjemmelavede naturlige sprayer The Little Veggie Patch Co.

Whitefly

Lav hjemmelavede naturlige sprayer

Du kan ende med at bruge en formue på at købe midlerne for at beskytte dine planter. Selvom det er let tilgængeligt, kommer organiske sprayer ikke billigt – hvis du ikke er forsigtig, har disse $ 2 salathoveder kostet dig $ 5 ekstra i beskyttelsespenge. Det føles, at i en tidsalder, hvor vi kræver en let tilgængelig løsning på alt, mister vi en af ​​grøntsagsgartnerens primære færdigheder ”ressourcestyrke.

At lave hjemmelavede sprayer for at beskytte og rense dine planter er en færdighed så gammel som havearbejde. Ved hjælp af enkle kombinationer af grundlæggende husholdningsingredienser kan du sammensætte en spray til at behandle næsten alt. Her er et par, som du absolut burde have på dit repertoire.

Hjemmelavede naturlige sprayer
Brændenælde spray
Ingen glemmer deres første brændenældestik. I det øjeblik du børster forbi den intetanende plante, endnu mere uheldig, hvis du er i bare fødder, og de irriterende hår begynder at arbejde deres onde magi. Bladlus og bladminearbejdere har det nøjagtigt på samme måde. Brug lange ærmer, lange bukser, handsker, lange alt, når du samler planterne. Dyp derefter brændenælder i et stort vandbad i ca. 1 uge. For at påføre, sil i en sprayflaske og brug væsken ufortyndet på plantens løv. Dette fungerer også som en fantastisk plantetonic. Denne spray har en holdbarhed på 4-6 uger.

Hjemmelavede naturlige sprayer
Bi-Carb Spray
Denne spray er god til behandling af meldug, rust og honningdug. For at fremstille skal du blot blande 1 tsk bi-carbonat sodavand, 1 tsk madolie, 1 spiseskefuld biologisk nedbrydeligt opvaskemiddel og 1 liter vand. Spray på ung og påvirket vækst hver uge til behandling. Dette holder på hylden i 1 måned.


Hjemmelavet naturlig kaffespray
Kaffespray
Bare hvis du havde brug for en anden grund til at elske kaffe. Du er enten en kaffeelsker, eller du er den slags particular person, der bliver kablet og nervøs af koffeinduften. To fyre, der går haywire på trods af kaffe, er snegle og snegle. Som om vi havde brug for flere grunde til at elske tingene. Kaffe til en snegl er, hvad rød hjertelig er for en børns fødselsdagsfest – en rigtig dårlig idé. Koffeinet er noget, der ikke stemmer overens med sneglens make-up, og et stærkt hit er nok til at forgifte det.

Selvom ideen om at bruge perfekt god kaffe i haven ikke sidder behageligt, er det i sjældne tilfælde nogle, der lyver, det er det næstbedste brug for det. En delvist færdig gryde med kaffe er en absolut sjældenhed i vores husstand. Fortynd 1 del kaffe med 5 dele vand i en sprayflaske – selvom det afhænger af styrken på dit bryg. Jo stærkere jo bedre – det er koffein, der er morderen.

Spray på og omkring dine berørte afgrøder: vær liberal. Sprøjt ikke i dagens varme, da dette kan brænde planterne. Den bedste tid er inden mørkets frembrud. – lige før snegle og snegle kommer ud – da dette giver planterne tid til at tørre ud, males koffein er stadig stærk. Du kan også gå op advert ante ved at bruge grunde som en ekstra forsvarslinje. Frisk kaffegrund er bedre end brugt, males du skal afveje, hvad der er vigtigere.

Hjemmelavede naturlige sprayer
Hvidløg og chili spray
Denne spray er en fantastisk allrounder og nyttig til behandling af bladlus, hvidflue, bånd, nogle possums, snegle og snegle. Alt du skal gøre er at kombinere 6 hvidløgsfed (knust og groft hakket), 10-12 chili tyndt skåret og 1 spiseskefuld biologisk nedbrydeligt opvaskemiddel i 1 liter kogende vand. Lad det bløde i 24 timer, og sil derefter i en sprayflaske til brug. Sprøjt det på løv fra berørte planter og gentag doseringen efter three dage. Den har en holdbarhed på 2 uger.

Mælkeagtig spray
En af livets største forhindringer er at åbne køleskabsdøren til en hel flaske mælk på grund af udløbet af den dato, du ser på den. Bare rolig! Vi har en løsning til dig. Eller hvis du er en tilstødende husholdning med mælk, der har købt den ene liter komælk for at sprøjte kun 10 ml af din slægtninges te, har vi en anden brug af din moo juice. Bland 1 del fuldmælk mælk til 10 dele vand og spray på ung og påvirket vækst hver uge. Dette har en holdbarhed på 24-48 timer, eller preserve øje med de mælker, der er brugt efter dato, og opbevar det i køleskabet.

Whitefly
Sæbevæske spray
En af de klassiske sprayer i alle gartneres værktøjskasse, sæbevandsspray er fantastisk til bladlus, hvidflue, thrip og larver. Bland 1 spiseskefuld biologisk nedbrydeligt opvaskemiddel med 1 tsk madolie i 1 liter vand. Sprøjt over planternes løv, især på undersiden af ​​orlov, hvor skadedyrene ofte lever. Dette holder i 1 måned.

Vi er helt sikkert mennesker af videnskab, og derfor opfordrer vi altid gartnere til at bruge organisk materiale. Dyrkning af mad uden brug af kemikalier, især når det drejer sig om skadedyr og sygdomme, vil sikre, at vi holder naturens stability i skak. Glem ikke, at naturen har en måde at hjælpe i tider med nød, så at føre kemisk krigsførelse, der fjerner alt, vil efterlade dit veggieplaster mere modtageligt for fremtidige angreb.

Leave a Reply