Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Genoptagelse af grøntsager The Little Veggie Patch Co.

Nu mere end nogensinde forsøger vi at finde nye måder at holde børnene travle, engagerede og lære, mens de er hjemme. Det er en hård tid for forældre overalt, så hvis du leder efter en aktivitet for at få børnene involveret i veggieplasteret, er det nu det perfekte tidspunkt at opmuntre deres nysgerrighed.

Havearbejde med børn kan undervise i ansvar, hjælpe med at udvikle deres optimistic motoriske færdigheder, tilskynder til sund spisning og engagerer alle deres sanser. Eller det kan bare få dem væk fra skærme og udenfor … hvis det kun er i et par minutter.

Her er en af ​​vores foretrukne veggie patch-aktiviteter, der er en øjenåbner for børn på den biologiske make-up af vores planter. Det vil vise, hvordan planter kan finde måder at overleve – selv når oddsene er stablet mod dem – og give et indblik i, hvordan alle planter skal behandles for ikke kun at overleve, males at blomstre.

Genprouting gulerødder

Denne teknik fungerer også for andre rodfrugter såsom pastinetter og majroe, så du er velkommen til at bruge de grøntsager, du har til din rådighed.

Trin 1: Gem først hovederne på gulerødder, der allerede er spist. Oftere end ikke ender disse i bedste fald i kompostbeholderen, males de kan genopstå og genplantes i plasteret.
Trin 2: Uncover en skål med læber og fyld bunden med vand.


Trin Three: Trim gulerodshovederne til ca. 1 cm fra gulerodsroten, og læg gulerodstoppene i vandet. De gamle spirer skal være over vandlinjen.
Trin 4: Anbring underkop og gulerødder et varmt solrigt sted som på en vindueskarm. Husk, at gulerødderne drikker vandet for at fremme væksten, så fortsæt med at fylde vandet, når det er fuld.
Trin 5: Gulerødderne begynder at spire igen i løbet af få dage. Når de er 2-Three uger gamle, kan de transplanteres til veggieplasteret for at begynde deres andet liv.

Genprouting forårsløg

Dette fungerer også med porrer, hvis det er hvad du har.

Trin 1: Hvis du høster dine egne forårsløg og gerne vil have mere, skal du huske at skære stammen ned i stedet for at trække dem ud – de vokser igen i jorden. Males hvis du har forårsløg fra markedet, så er dette noget for dig. Keep bunden af ​​dine forårsløg ca. 1 cm fra rødderne.
Trin 2: Fyld nogle 100 mm potter op med organisk potteblanding. Hvis du ikke har nogen potter, kan du prøve at bruge toiletpapirruller (du kan se vores video om, hvordan du opretter toiletpapirrulleplantere her).


Trin Three: Plant nu et forårsløg i hver gryde, som om du plantede en stubplante. Sørg for, at enhver rod sidder beneath jorden, og stammen sidder over jorden og er i stand til at trække vejret.
Trin 4: Keep forårsløg godt hydreret, og i løbet af få dage vil rødderne genoptage. Kort efter vil du bemærke et nyt skud, der stikker ud fra stubben!

Denne teknik er nyttig til grøntsager, der skal trækkes ud af jorden for at høstes – det kan give dem et nyt liv, samtidig med at det giver en glimrende mulighed for at lære børnene at dyrke mad. Og forhåbentlig vil selv de kræsne spisere være mere villige til at smage de grøntsager, de har været med til at dyrke!

Leave a Reply