Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Gødning af kartofler i din have for at få den bedste afgrøde endnu

Bedste kartofler at plante

Kartofler er en af ​​de nemmeste ting at plante i din have, da de ikke har brug for meget optagelse for at producere, males befrugtning af kartofler er vejen at gå, hvis du vil tage dit udbytte til det næste niveau, og det kan blive lidt vanskeligt. Efterhånden som dagene i Sydgeorgien bliver længere, går det ind på tid, og Hoss Devices vil hjælpe dig med at navigere gennem dyrkning og gødning af dine kartofler. Intet slår at gå ud og skrabe dig en kartoffel til at tage inde og koge op til middag. Så hvordan får du din afgrøde til det punkt?

Først skal vi story om at få dem i jorden, og hvad der skal være i din jord. Der er mange forskellige sorter, du kan dyrke, alt fra Alle blå kartofler til en regular Yukon Gold. Din plantningsmetode vil være omtrent den samme for alle irske kartofler. Med hensyn til din jord kan kartofler lide at leve hvor som helst fra 5-6,5 pH-niveau, så du vil være sikker på at du har masser af det organiske stof derinde. Når du planter kartofler, foreslår vi at du planter dem fireplace til seks inches fra hinanden med en 36-tommer rækkeafstand. Afstanden giver dem rigelig plads, males holder dem også tæt nok sammen, så dine rækker ikke er for spredte fra hinanden.

Med alle afgrøder er det bydende nødvendigt at have dig en god sædskifte, så du ikke suger alle de næringsstoffer op af jorden. Uncover ud af en plan for, hvad du skal plante før og efter dine kartofler for at sikre, at du er en god forvalter af din jord. Sørg for at huske, at kartofler er i natskyggefamilien, hvilket betyder, at det ikke er sundt at plante, hvor andre nattskygger har været som tomater, peberfrugter og aubergine. Preserve øje med sandjord for at vide, at du muligvis ikke længere har passende voksende jord, og uncover ud af, hvordan du kan tilføje næringsstoffer tilbage i den.

Gødning af kartoflerne

Det er vigtigt at befrugte dine kartofler, når de er i jorden og gennem ugerne. Selvom kartofler ikke har mange skadedyr, kæmper de med en lille smule Blight og Colorado Potato Beetle her i syd. Den Colorado kartoffelbagle, du skal kigge efter æg, der måske venter på at klække beneath bladene. En måde at kæmpe imod er at skifte mellem Spinosad og Neem olier, som begge er insekt sprayer. Roterende uger og start, mens deres unge såvel som at sikre, at du sprøjter beneath bladene og får god dækning, hjælper dig med at se succes i dine kartofler.

Når dine planter er i jorden, er der et par ting, du kan gøre for at sikre, at du får mest ud af pengene. I en kop vil du gerne blande en 10-10-10 syntetisk gødning og hælde den ned i plantens rødder. Fordelen ved denne gødning er, at den hjælper med at øge dit udbytte til det næste niveau samt få den modstand mod skadedyr og sygdomme. Når du gør det en gang med koppen, når den er ung, skal du gå derind igen, males vent, indtil de er i den ønskede højde på fireplace til otte inches høje. Det vil fortsætte med at hjælpe planten, når den modnes.

Selvom kartofler ikke er dyre i købmanden, ønsker vi, at alle opfordres til at dyrke deres mad! Havearbejde er en familieaktivitet, som alle kan nyde og høste fordelene af. Hvis du har spørgsmål, kan du tjekke videoen nedenfor for at se mere.

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

Leave a Reply