Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Gravning af kartofler – Hvornår ved jeg, at de er klar?

Hvornår skal jeg begynde at grave mine kartofler?

Irske kartofler er en af ​​de mest vedligeholdelsesfrie afgrøder, males det retailer spørgsmål er, hvordan ved jeg, hvornår mine kartofler er klar? At grave kartofler er den sværeste del ved dyrkning af en kartoffelplante. Du ved, at det er det rigtige tidspunkt, males når vinstokke begynder at dø tilbage, og vejret er konstant varmt og tørt. Hvis du graver dine kartofler op, og der ikke er oprettet nogen sygdom på dem, og kun en eller to rodede kartofler, ved du, at du trækker dem op på det rigtige tidspunkt.

En anden ting at kontrollere for at afgøre, om det var en god høst, er at se, om de alle er ensartede i størrelse. For forskellige sorter ændres dette, males hvis du har den samme kind plantet på en række, så vil du have, at de alle skal have samme størrelse. Hvis du har nogle, der var små i et område, der kan være tegn på dårlig jord eller mangel på vand, vil du tjekke dette ud, så du er klar til næste gang du planter.

At sikre dig, at du har gode kartofler til at grave op, starter med din jord. Den bedste kartoffeldyrkningsjord er fremragende og sand, hvilket giver plads til dine kartoffelrødder. Det stopper ikke der, selvom kartofler ikke er komplicerede og vil være dine penge værd, så længe du sørger for at tage sig af dem, når de er i jorden. Du kan gøre dette ved at holde rigeligt med vand på dem, befrugte efter behov og hælde dem et par gange.

De bedste kartoffelsorter at dyrke

At grave kartofler er alt sammen sjovt og spil, males du kan ikke komme derhen, hvis du ikke vælger den perfekte kind at plante først. Kartoffelplanter kommer i alle former og størrelser, og det er altid sjovt at dyrke den rigtige blanding af dem alle. Vores fireplace mest succesrige kartoffelsorter er anført nedenfor.

  • Purple Norland er den første, der popper ud af alle kartoflerne i din køkkenhave. Denne kartoffel er en hybrid af den traditionelle røde kartoffel. Alligevel har den en mørkere rød hud, der har en høj sygdomsresistens over for skur, Rhizoctonia og kartoffelvirus. Det røde Norland kan dyrkes i mange forskellige klimaer og producerer retailer udbytter. Det er hvidt kød er fremragende til dampning og kogning, hvilket gør det perfekt til en lav landskog!
  • Yukon Gold kartoffel er sandsynligvis vores bedste kartoffel og den næste der kommer ud af haven med en 100-dages modenhed. Dens solbrune hud og lysebrune pletter med et lysegult kød efterlader dig intet behov for at smøre disse smeltende mund-godbidder. Yukon Gold Potato producerer tunge udbytter af mellemstore til retailer kartofler, der er let aflange. Denne kind er kendt for sin alsidighed i køkkenet til stegning, bagning, mashing, stegning og meget mere!
  • Denne næste kind producerer kartofler med mørke, rød-lilla skind og et levende, dybt lilla kød. Adirondack Blue Potato er lilla i kød og rig på antioxidanter. Afgrøden er medium til stor med omkring 85 dages modenhed. Adirondack Blue kartoffel bevarer sin farve, når den er kogt, hvilket giver dig masser af sjov i køkkenet ved at lave blå kartoffelmos eller kartoffelsalat!
  • Vores tyske butterball er en kind fra sen sæson, certificeret med blå mærker og har fremragende opbevaringsevne. Det har et gyldent-gult kød, der smelter i munden! Når de får tid til at nå fuld størrelse, er de lækre, males fungerer også godt som youngster kartofler til konserves eller gryderetter.

Se videoen nedenfor for at se Greg grave disse fireplace sorter op. Hvis en af ​​disse ikke ser ud til at være helt det, du leder efter, skal du tjekke vores hjemmeside for at se alle de kartofler, vi tilbyder.

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

Leave a Reply