Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Havebrugshistorier | Blackberry sæson

Hej fra Holly.

Det er overstået.

Og en enkelt tåre glider ned over min households samlede selection.

Det var en skønhed – virkelig en bedøvelse. Vi har spist af dem i flere uger. Selv Mr. Blackberry-head satte sit had til facet for ikke noget banan Laffy Taffy til facet for at nyde deres dusør.

(Det er min mand. Er han ikke så sød?}

Først kom de ikke ind gennem døren. Bitties bare sætte deres modige ansigter på for at nå ud gennem tornene og spise dem varme af vinstokken, så de ikke mister deres daglige chance for bwackberry wipstick.

Økologiske brombær og frugtsnacks: vi er en lektion i modsigelse. Det er klart, at vi holder det godt afrundet. Undskyld, at dette billede er så sløret – jeg kunne ikke stoppe med at grine over hendes valg af parring. Hun er hendes fars datter.

Da det var tid til at plukke skålfulde, lagde jeg dem i køleskabet, indtil jeg var klar til at lave syltetøj med spaghetti.

Bommeslags syltetøj. Det er large lækkert. Og jeg lavede det med mit barn, så det var også fam jam.

(Jeg holder op nu. Lov.)

Jeg vil gerne stoppe her for at bemærke, at bagning med dit barn er, ja, hvordan siger jeg det? Det er bare aldrig, hvad du tror, ​​det bliver. Måske er det til bedstemødre eller for individuals, der babysitterer andre menneskers børn, males når det er dit eget, og I alle sammen STOP RØRER ALT MED DINE JAM-HÆNDER, SID IKKE SIDT PÅ LÆGET, HVORFOR LÆGGER DU FRØ I DIN SØSTERS ØJE … du ved, noget mister bare lidt af Pinterest-magien.

Ak, brombærene fornemmede, hvornår det var tid til at gå. Jeg tror jeg hørte dem råbe “INTRUDER!”

De pissede alle sammen lige efter, at denne yndige første tomat i sæsonen dukkede op. Vinrankerne fulgte og bøjede knæet til livets cirkel (du er velkommen til at få det i dit hoved hele dagen) og gik fra at se sådan ud:

(Det var en påklædningsbakke lidt dag. Også kun en af ​​dem er mit barn. Min er den, der kanaliserer Sarah, almindelig og høj, ikke den der kanaliserede min søsters 1991 ballet betragtning.)

At se sådan ud:

#notut

At skære disse hvalpe ud ligner et ret stikkende job, hvis jeg selv siger det …

Indtast far, trin til højre.

(Ikke Mr. Blackberry-hoved far, far til mine børn-far, bare for at afklare … min faktisk far far. Han har en forkærlighed for at komme ind i byen ligesom en haveopgave, jeg er ikke begejstret for at gøre alt for mig selv er klar til tacklingen. Mr. Blackberry-head er en hånd- og underarmsmodel og skal beskytte vores indkomststrøm, så han prøver at holde sig væk fra noget uden en vittighed på indpakningen.)

(Der er mange navne, der kalder op her i dag, er der ikke. Hvilken er den perfekte måde for dig at blive tilknyttet min forældrestil gør som jeg siger ikke som jeg gør. JK. Håber ikke. Males jeg slår det ud med navnet.

Indtil dette punkt har det faktisk bare været tilbagebetaling i sidste uge, da bitties og jeg så på Anne of Inexperienced Gables og David gik gennem lokalet og sammenlignede Anne med Eddie Haskell. Hvis du har brug for os, vil vi være i rådgivning i de næste ti måneder.)

(Bare så du er klar, dette er min autentiske forældrestil 🙂

(Hvordan kom jeg her.)

Little one far … Eddie Haskell … CPS henvisning … FAKTISK FAR.

faktisk far far har en forkærlighed for at komme ind i byen lige i tide til at sammensætte en komposter eller stikke et ferskenstræ eller …

skære tornede floracanes ned!

Du rocker far.

Lille nip her …

Lille stopper der …

Og wham-o, bitte E og hendes regnstøvler var large forvirrede over, hvordan de kunne gå, hvor tornene en gang ville have fanget dig.

Disse støvler blev lavet til at gå.

”Mor, jeg skal lave et vognhjul. Preserve mine ben op. ”

Jeg føler mig meget mere selvsikker med primocane-undertrykkelse nu når jeg har gjort det et par sæsoner. Det er stort set altid prøving og fejl for mig. Selv så nylig som sidste sæson klodrede jeg det og valgte en forkert sukkerrør (lang historie, og du ser optaget ud), males disse brombær var large tilgivende og samlet stadig på trods af min uvidenhed. Åh hvor jeg beder børnene vil gøre det samme.

Til næste sæson, når vi mødes igen, brombær venner. Jeg vil helt sikkert savne dig. Jeg tager dette år til at arbejde på min heckling, og du tager dette år til at opgradere dit spil til næste sæson, hvis det overhovedet er muligt.

Mig, bitties og Mr. Blackberry-head afventer dit næste træk.

Dette ser ud til at være en så god tid som enhver for at minde dig om at sende de brændende havearbejde-spørgsmål til holly@diggingsuburbia.com til vores månedlige section, ”At bede om en ven,” usynligt undertitlet “Dumme havearbejdsspørgsmål indsendt af læsere eller måske ikke læsere på Alt måske bare mine stumme spørgsmål, males hvorfor ville jeg have det? ”

Kend de spørgsmål, du føler dig fjollet at stille, males virkelig virkelig vil du gerne vide svaret på? Ingen? Kun mig? Hvem som helst, ship dem med. Jeg vil ændre alle alibier og identificerende detaljer, så din Junior League Yard Membership ikke ved, at det er dig, og Joe vil svare på dem for os. Sandsynligvis med al den nåde og skæbne ved en egentlig Junior League Yard Membership og intet af det akavede jeg ville bringe til en sådan fest.

Spørg ham canine ikke om et brændende udslæt. Det er sandsynligvis Poison Ivy, og du bør se en læge.

Leave a Reply