Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Havebrugshistorier | Ferie | Joe Gardener®

Hej fra Holly.

Vi er lige kommet tilbage fra ferie. Jeg fortalte dig ikke på forhånd på grund af Hamburglar. Males nu vi er tilbage, lad mig give dig en rundvisning i det varme rod, jeg fandt ved vores tilbagevenden.

Jeg mener ikke at hashtag ydmyge skryte, buuuuuuut … det ser ud til, at min have foretrækker det, når jeg ikke er i nærheden.

Det går alt sammen vanvittigt – krydsbestøvende … at kaste fester med efterfester … komme ind i ting, det ikke burde være i, som Miracle-Gro.

Nej, pampas skyder celosia, dette er ikke et godt sted for dig at oprette lejr. Lad ikke naboerne ringe til politiet. Igen.

DMack (som mine elever plejede at kalde ham) og jeg brugte en god mængde tid derude på at hente ting op og smide det ind i komposteren. Pigerne sov (angiveligt), og vi klumpede bare agurker retailer som dit ansigt i skraldespanden.

Det var den mest behagelige af behagelige aftener: mildt i det sydlige juli, navene og jeg tilbragte tid sammen i haven, og jeg forvekslede mig næsten med Malibu Barbie med min post-vacay-glød. Det var næsten ligefrem perfekt, så selvfølgelig hørte jeg det:

“Se på denne gave, du har fået, og du tager ikke engang fat på den,” sagde den subtile, snæver stemme inde i mit hoved. ”Hvilket spild,” fortsatte det og borede ned til kernen i skam og fordømmelse.

“Åh, du har ret,” startede jeg, “David må undre sig over, hvorfor han nogensinde har accepteret dette … HEY. NOGT STINKER, OG DET ER IKKE KOMPOSTEN. ”

*fangst*

Nej, ikke købe det. Jeg har lige tilbragt en strålende uge med mit people … hvilet … læst … spist … forsøgt at holde bitte E fra at kaste sig i tilfældige springvand … Jeg vil ikke blive fordømt for at have valgt mit people over min have.

BOM. Backhand. Tilbage fra subtil snarr, valgte jeg mit people, og det var det retailer. Jeg valgte mine people, og jeg håber, de har bemærket det.

Males da de ikke rigtig er høje nok endnu til at se toppen af ​​køkkenbordet, gjorde de det sandsynligvis ikke, så det er derfor, jeg noterer det her i dette meget very good offentlige dialogue board. Måske en dag, når deres hobbyer strækker sig ud over Disney-prinsesser og spiller det hurtigt og løs i den personlige hygiejneafdeling … måske så vil de bemærke det. Og må jeg også vælge dem den dag.

Gartner venner, jeg ønsker det samme for jer. Denne ardour af os er tidskrævende. (Er det ikke en del af appellen?) Og disse vegetabilske babyer kan virkelig føle sig som … godt …babyer, der har brug for pleje og pleje og tid og lejlighedsvis coo. (Bare min?) Må vi alle have den nåde at vide, hvornår det er tid til at vælge vores egentlige people, tage en pause og lade haven gå i gryden.

Derefter, når vi vender tilbage, når vi genaktiverer, kaster cukes og tæmmer tomaterne, må zinniasne belønne os hjerteligst, for de har aldrig brug for os meget.

Og må vi have det godt med tiden brugt sammen med dem, der virkelig havde brug for os lige fra starten.

Leave a Reply