Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Havebrugshistorier | Forstæder | Joe Gardener®

Ja, det er en aluminiumsfolie "Plaster" på hans hånd.  Moren i mig kan ikke tale om det.

En remember fra Joe – Hej venner. Tillad mig at introducere Holly Mackle. Hun vil være en regelmæssig her i lang tid. Det er alligevel min plan. Du ser Holly er bestemt en “joe gardener” slags gal. Hun er en ung mor, en forstæder gartner og en explicit particular person, der bare prøver at finde ud af det som resten af ​​os og skriver om det på sin weblog, Digging Suburbia. Jeg inviterede Holly til at slutte sig til vores blogteam, fordi jeg har været en stor fan af hendes sjove, lette og humoristiske skrivestil i et stykke tid nu. Jeg griner altid, når jeg læser hendes blogindlæg. Det håber jeg også. Hun tilbyder et nyt perspektiv og en vidunderlig måde at kommunikere det på. God fornøjelse!

Hej, I alle sammen. Jeg er Holly fra zone 7b.

Nogle gange ville jeg ønske, at jeg var pioner. Så flytter jeg tøjet fra vaskemaskinen til tørretumbleren og tænker bedre på det.

Jeg har havearbejde med to bitties og en supertolerant smuk i hjertet af den dybe sydlige forstad, og prøver at lære os alle at holde øje med mariehøns, meldug og naboer, der kunne bruge nogle zinnias.

Jeg er ikke en ekspert gartner, en landskabsarkitekt, en fuld af organisk, en hård DIY-er eller en homesteader. En af mine foretrukne kloge kvinder siger, at hun ikke har en grøn tommelfinger – hun har bare beskidte negle og en træt ryg, og jeg vil være ligesom hende på så mange måder.

Jeg voksede op omkring havearbejde i forstæderne. Min far blev opdraget på en gård i det landlige Virginia, og han forsøgte sandsynligvis bare at ridse en genetisk kløe med et tomatbur. Den dag i dag er hans løsning på næsten ethvert draw back at lægge noget gødning på det. Min mor siger, at blomster taler til hende, og jo ældre jeg bliver, jo mere tror jeg, jeg ved nøjagtigt, hvad hun mener. Undskyld mig, hvad er det, kamelier? Ja, jeg taler til de hyggelige mennesker. Ja, okay, jeg har ret med dig …

Ahem.

økologisk havearbejde fra zone 7b

I de tidlige dage af vores ægteskab måtte David sætte mig ned og føre en samtale, som han gerne kalder “den, hvor jeg fortalte hende, at hun ikke kunne plante tomater i vores forhave.”

Spol frem ti år gennem forsøg på at redde en tørkeforbrændt hortensia med brusevand, skyggehavearbejde i sidegården på vores haglgevær, indendørs frø startende med det forkerte snavs, der bragte mygg til gæstesoveværelset, måske et eller to argumenter om bi -bevarelse, flytning til et hus med strålende fuld sol … og, ja, du har skaffet dig en pige, hvis mand elskværdig indvilligede i at bygge nogle smukke hævede senge i baghaven. (Se ovenfor, igen: supertolerant.)

Næste gang fortæller jeg historien om opførelsen af ​​mine hævede senge og viser dig, hvordan jeg springer først ind i al denne sjov. Der kan også være tatoveringer.

Jeg kommer ofte her, og hvis du beslutter dig for at læse sammen med mig videre joe gartner, finder du hvad der sker i vores lille plot af verden, noget mumlende, en hel masse fumling og sandsynligvis nogle tyndt tilslørede raptekster.

Selvom jeg bestemt ikke er ekspert i denne havekonference, er det bestemt “meget sjovt”, som mine piger ville sige. Og jeg vil opdrage dem til at elske godt og finde eventyr, der begejstrer deres hjerter. Så hver gang jeg går i min baghave og får en lille twitterpated tænkning Jeg kan ikke tro, jeg får prøve at finde ud af detteJeg ved, jeg skal fortsætte med at trykke på.

Hvis du har havearbejde, som du synes er for fjollet til at stille, så er du i godt selskab. Vi vil være vært for et månedligt indlæg kaldet “At bede om en ven”, med usynlig undertekst “Dumme havearbejdsspørgsmål indsendt af læsere eller måske slet ikke læsere Måske bare alle mine dumme spørgsmål, males hvorfor ville jeg eje op til det.”

Joe har elskværdig tilbudt at besvare disse spørgsmål, og du finder det op på joegardener.com den sidste fredag ​​i hver måned. Ship dem direkte videre til holly@diggingsuburbia.com. Hvis din er valgt, giver jeg dig besked, hvornår dit svar vises.

Jeg skriver alle ordene, og hvis du kan lide det, du læser her, Fred være med dig, og du kan finde mig til at blogge liv og tomater mere regelmæssigt på diggingsuburbia.com.

Så preserve dig rundt … håber du graver det.

Holly

PS Hej, Joe, da jeg fortalte bitties, at jeg skulle komme til at skrive til et websted, der hedder joe gartner, bitty G, den mindste spurgte: “Kan jeg story det til ham?” Jeg sagde ja, fordi pigtails var særlig høje den dag, så pas på, hun vil håndlevere hver blogindlevering til dig. Bare så du ved, det kan tage et stykke tid. Hun distraheres let af fyrstrå og skinnende ting. Håber du ikke bor i nærheden af ​​en glitterfabrik.

Leave a Reply