Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Havebrugshistorier | Holly Mackle

Hej fra Holly.

Houston, dette er ro. Vi har et draw back.

Jeg kan ikke huske, at jeg var enig i dette.

Jeg husker, at jeg var enig i, “Lad os få en youngster,” males jeg kan ikke huske, at jeg var enig i vækst og udvikling og grundskolen, og “Mor, den skjorte ser helt sød ud på dig.”

Jeg gik med til “glubs” og “bwackberry wipstick.”

Jeg husker tydeligt, at jeg var enig i det sjove lille stadium efter babyen, hvor det hele er udstrakte arme “preserve dig” eller halvspiste uvaskede jordbær, der sneg sig tilbage i muslingeskallen.

Jeg accepterede bestemt at nøgne små støvletter efter badet og “lade som om jeg er en youngster” og at svæve hende op så stramt som det badehåndklæde gør det muligt at sidde på låget på potten og klemme hende og kalde til sin søster: “Se hvad jeg fandt lige uden for døren! Det er en helt ny youngster. ”

Og Bitty E kommer frisk pj’ed ind og klapper hende på hovedet og siger: “Lad os kalde hende heldig.”

”Mit navn er Bitty G,” taler den nyfødte pludselig.

“Lad os gøre hendes mellemnavn heldig,” det er mig – altid fornuftens stemme – “for hun husker alligevel aldrig sit mellemnavn.”

Og så taler babyen, “se mig kravle,” og springer sin Coppertone-bytte ud på badeværelsesgulvet, og det hele er “ooh’s” og “ga-gah’s”, og de er på vej til deres næste eventyr, og øjeblikket er væk . Poof. Det virkelige liv sker nu. De grønne bønner vokser.

Disse øjeblikke kan passere stille og langsomt. De kan tage deres søde tid, finde et godt sted at oprette lejr, så min hukommelse kan låse på, og jeg kan blive mindet om at presse lidt tættere på.

De grønne bønner hjælper mig med at huske.

Fordi for to uger siden husede deres overflod den levende fødsel af kaniner, to dage senere holdt de frø, og i dag ser de sådan ud.

“Convey den nøgenhed ind her, og lad mig børste dine tænder.”

”Mor, jeg er ikke nøgen. Jeg har en halskæde på. ”

Selvfølgelig er du ikke, heldig. Og der er virkelig ikke held ved det, alligevel. Grønne bønner eller tandløse grin, det er al den godhed og sødme af en forsynethed, som vi ikke altid forstår.

Vær stille og kend. ”Livet bevæger sig ret hurtigt. Hvis du ikke stopper og kigger dig omkring en gang imellem, kan du gå glip af det. ”

Leave a Reply