Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Havebrugshistorier | Holly Mackle

Hej fra Holly.

Jeg tror, ​​jeg har opdaget en ny paintings af skadedyr.

Det er ikke et insekt, gnaver, parasit eller svamp … males det er potentielt langt mere destruktivt.

Jeg ved, at det er uventet i betragtning af at jeg bor i forstæder og ikke i et fjerntliggende hjørne af jorden, males hør mig ud. Gartnere over hele verden er afhængige af vores nøjagtige klassificering og identifikation af passende kontrolmetoder.

Arten er lille, med effektive knibtang og giver en høj lyd i agitering. Det er lejlighedsvis natligt, meget territorialt og har været kendt for at lindre sig selv, hvor det sover.

Det er en kræsen, der nogle dage lever helt på Cheez-Its eller betydelige mængder dyr økologisk mælk.

Det har været kendt at fjerne kronblade fra blomster, presse undermodnede bær mellem dens tang lige der på grenen eller fjerne hele salat starter med bare en lille slæbebåd.

Det kan være luskende og snuppe mere end det er en blomst om dagen, når boligejere vender ryggen, og det har været kendt at være træt, når de trykkes på nøjagtigt hvor hårdt man rystede denne pæonblomstring.

Det er sødt og ved det. Faktisk tror det, det kan arbejde den søde. Arter er kendt for at være helt charmerende over walkie talkie, spørg om det kan sætte sin havearbejde på “glubs” eller lejlighedsvis synge “It’s a Exhausting Knock Life” super højt i et offentligt rum.

Ud over søde er det også overbevisende, som det igen og igen er bevist af visse godtroende mandlige boligejers godkendelse af dets forfærdelige ideer som “Mountain Dew før sengetid” eller “Calico Critters Luxurious Townhome.” Forberedelser skal foretages; mandlige husejere skal være afskåret som rygtet siger, at arter måske en dag kan anmode om en meget dyr og fremmed customized kendt som “elegant bryllup.”

Males udgifter er intet sammenlignet med konspiratoriske udsigter. Denne paintings giver reel betydning for udtrykket kollusion:

Og på trods af det hele har det været kendt at indløse sig helt i løbet af tiden kendt som “snuggling før sengetid”, hvor den udsender en duft så smuk , at den kan gøre husejere oplever en ret almindelig lidelse kendt som forældrenes amnesi.

Pestus childrenus

Det har brug for et langt bedre navn end det. Giv råd.

Leave a Reply