Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Havebrugshistorier | Holly Mackle

Ja, det er en aluminiumsfolie "Plaster" på hans hånd.  Moren i mig kan ikke tale om det.

Hej fra Holly.

Dette er historien om vores hævede senge.

Når jeg reflekterer tilbage over det, ser det ud til, at det var en andens historie, males så kigger jeg ud i haven, og mit hjerte springer lidt, og jeg husker, “HEY, DET skete virkelig.”

(Dette virker som en så god tid som enhver at takke min mand, David, for hans venlighed over for mig, hans villighed over for dette projekt, hans langmodighed og også hans evne til at placere en Scorching Pocket som en James Beard-prisvinder.)

Dette var en stor dag, ikke for svag af hjertet. Og for at få denne retailer dag til at ske anvendte vi The Huge Weapons.

Disse var ikke dine gennemsnitlige fyrer. Nej, disse var mænd blandt mænd. Og de var venlige og hjælpsomme, gik ud over hvad det drejede sig om præcision og håndværk, og vi kunne ikke være mere tilfredse med resultatet. (Det gjorde sandsynligvis ikke ondt, at jeg holdt dem kørende på cookies og Starburst den største del af dagen.)

Garden Farm

Joe Lamp’ls hævede senghave var den originale kilde til inspiration til at bygge en mannequin af det i min baghave.

Projektet var stærkt inspireret af Joe Lamp’ls hjem have sæt oprettet til Voksende en grønnere verden. (Og måske fik jeg entreprenørerne til at se segmentet, inden de byder på projektet … OCD meget? Hvorfor ja, ja det gør jeg.)

David var meget tilfreds med udseendet af Joe’s 6 × 6 cedertræsenge, og derfor besluttede vi at gå med cedertræ, omend 4 × 4, fordi HELLO DOLLA DOLLA BILLZ.

For mange år siden så vi på, at vores have blev fladt, males det kostede uoverkommeligt. Heldigvis vidste Huge Weapons, hvordan man skulle oprette en krydsfinerstruktur, så de kunne have mulighed for at omvendt måle ejendomens ulige karakter. Så skriv kompliceret matematik:

De satte sig i de første stillinger og udlignede. Derefter begyndte de offset-stablingen. Som forventet var det dybeste hjørne det mest komplicerede at sætte strukturelt.

Organisk havearbejde fra zone 7b

Derfra begyndte tingene at bevæge sig ret hurtigt. Som jeg måske har nævnt før: syv dudes.

økologisk havearbejde fra zone 7b

De borede ind og satte armeringsjernstænger ned gennem bundniveauet for ekstra stabilitet. (Ja, det er en aluminiumsfolie “Band-Assist” på hans hånd. Moren i mig kan ikke story om det.)

økologisk havearbejde fra zone 7b

(Husk, at der er en 100% chance for, at jeg groft overforenkler dette projekt.)

økologisk havearbejde fra zone 7b

Jeg vidste, at jeg ikke ønskede, at nogen del af sengene skulle være mindre end 12 ″ i dybden til plantningsformål, så for at gøre strømmen let for øjnene måtte højden på hver seng variere (ret drastisk) baseret på uhyggelig skråning af gården.

økologisk havearbejde fra zone 7b

Shim blev skåret og placeret i de ulige vinklede hjørner. Landskabsstof var valget for at beklæde den indvendige bund, og bare sengens indvendige vægge var foret med en tyk plastik for (forhåbentlig) at få et bedre liv ud af cedertræet.

økologisk havearbejde fra zone 7b

Ceremoniel første belastning af snavs:

Et par flere masser af snavs … Jeg skåner dig spillet efter leg …

Og de er færdige:

økologisk havearbejde fra zone 7b

Jeg synes bestemt, de er smukke.

(De hævede senge – ikke fyrene.)

Ja, det er en aluminiumsfolie "Plaster" på hans hånd.  Moren i mig kan ikke tale om det.

Vi har navngivet dem. (Igen de hævede senge, ikke fyrene.) Jeg introducerer dig senere.

Leave a Reply