Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Havebrugshistorier | Holly Mackle

Hilsen fra vinterens døde!

Lad os indse det – mange af os gartnertyper gør det sandsynligvis ikke, hmmmm, hvordan skal vi sige det? HANDL godt med VINTER.

Først er der kulde, og derefter sne eller is (eller begge dele!) Og det beskidte blik på ens ægtefælle, når de foreslår, at du går ud af sofaen og op fra den varme dyne og laver noget af din dag.

(Kun mig?)

Historisk set har jeg ikke behandlet vinteren godt. Og David er en ENORM FAN for at håndtere mig og mine anmodninger om vinteren, som stort set ligner en eller anden variation, der beder ham om at isolere den varmekokon, jeg har vævet mig ind i for at opretholde kropstemperaturen. Han er næsten lige så stor fan af at isolere mig mod elementerne, som han er fan af at høre mig synge min 50 stater sang, som er høj på information og lav på melodi.

(Så minder jeg ham om, at hans børn kender forfærdeligt mange stater for deres alder, og måske bør han overveje at skrive en tak til mig. Eller ridse det, Stak venligst bare tæppet lidt strammere rundt om ryggen, mmmkay tak.)

Males ved du, hvilken del jeg kan lide bedst ved vinteren? Planlægningen! Åh, planlægningen!

Jeg elsker det så meget, at jeg kunne skrive det et digt. OKAY DET GØR JEG. JEG SKRIVER DET EN HAIKU.

Åh, haveplanlægning
Du gør vinteren mindre forfærdelig
Hvor er min dyne

Katalogerne er i og bliver hældt over og derefter hældt over igen, frøene bestilles (faktisk allerede i!), Den spiralbundne notesbog ridset og slettet og ridset igennem igen i søgen efter bare det perfekte sted for edamame i år …

Så her er nedskæringen af ​​mine noter til mig selv til denne sæson – ville elske at høre din!

 1. Flyt edamame til stedet, hvor grønne bønner ikke angriber.
 2. Plant ikke gulerødder. De hader dig og er billige i butikken.
 3. Husk at sætte kartofler ud for at spire øjne i tide til dobbeltplantning. (Jeg huskede dette helt i december! Og nu tror jeg, jeg har brug for en cookie!)
 4. Du behøver IKKE 37 TOMATILLO STARTER. Begræns såning af disse til 5. Okay, måske 10.
 5. Trim ferskenstræet “mere næppe” (som Bitty G siger.) (Fuldstændigt gjorde det – det skalperede det absolut sidste weekend. Her er håb!)
 6. Okra beplantninger var korrekt dimensioneret sidste sæson. I år skal du finde ud af, hvordan du fryser det – måske endda forkølet til stegning?
 7. Start ikke jorden kirsebærfrø – de er allerede i haven overalt Overalt overalt! Transplanter bare når de dukker op.
 8. Prøv nogle nye blomstervarianter. (Så begejstret for den hvide gomphrena, der lige kom ind!)
 9. Uncover ud af den korrekte timing for plantning af limabønner – jeg tror, ​​den var slukket sidste sæson.
 10. Gød med mere regelmæssige intervaller. Sæt det faktisk på kalenderen i stedet for bare at tænke over det.
 11. Fortsæt med at købe et lille udvalg af tomatstarter i stedet for at så 800 tomater, som du ikke kan dyrke på din indkørsel. (Hej Tomatmand! Og også, Hejsejereforening!)
 12. Ryd op i månedlige havearbejde i kalenderen. (Jeg gjorde det også helt – jeg fortæller dig om det en anden gang.)

Okay, jeg tror, ​​det er det fra sidste år. Lad os se, om mit år-selv følger advarslerne fra mit sidste års selv. Usandsynligt, hvis jeg er ærlig. Næsten lige så sandsynligt som du adlyder min anmodning lige nu træk dynen lidt strammere rundt om mine fødder, mmmkay tak.

Ser du, hvis du ikke lytter til mig, hvordan kan jeg forvente, at jeg lytter til mig?

Leave a Reply