Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Havebrugshistorier | Pollen elendighed


En phrase fra Joe –

Tillykke til vores bosiddende humorist Holly Mackle! Hun lancerer en morshumor essaybog i dag: Samme her, søsterven, mest sande fortællinger om misforhold i moderskabet. Tjek en særlig rabat, Holly har arrangeret for vores læsere. Detaljer i afsnittet Hyperlinks og ressourcer nedenfor.


Hej fra Holly.

Det er her. Pollen sæson. På en eller anden måde har jeg pollenamnesi hvert år… Jeg glemmer, at det kommer, og så mens det sker, tænker jeg vedvarende: “Hvor længe varer det igen?”

(Fødselsmetafor, nogen?)

Det falder blødere og mere støjsvagt og mere usynligt end sne. Og intet får mig til at føle mig mere solidarisk med nordboere. Fordi det (ligesom sne) kræver tålmodighed, overbærenhed, langmodighed og en anstændig tid på TripAdvisor, der søger efter “Sådan kommer du væk fra dette.”

Pollen

For dem der velsignet ikke er opmærksomme på pollensæsonen, tillad mig at forklare de uskrevne regler, som vi andre kommer til at lære omkring fjernelse og bortskaffelse. Ser du, du vil ikke rense det hver dag. Å nej, det er en forfærdelig idé. Og når du ønsker at rense det, skal du gøre det på en bestemt måde. Du vil ikke feje det, og du kan bestemt ikke bruge blæseren … det er en endnu mere forfærdelig idé. Du skal vente, indtil du * tror * det er gjort, og derefter tage dig af det på den mest effektive måde. Mit valgfri våben er slangen.

Dette job falder helt for mig, da min retailer stærke mand er frygtelig allergisk over for tingene. Det forvandler ham til en hovedpine, kløende øjne, lavt talende, rød næse. Han bliver den lille kendte ottende dværg: Mopey. (Den der er en slags nysen / grumpy kombination, bare lavere på aggressionen.) Så når pollen falder, skal jeg minde mig selv om, at whininess kun er sæsonbestemt; han er normalt en perfekt dejlig mand, også dette skal passere …

Jeg skulle virkelig tænde dette for David og sige, at det er dens måde at komme tilbage på ham for ikke at lade mig beholde bier.

Natur: Så jeg kan se, at du ikke kan lide bestøvning?

David: Nej det gør jeg ikke.

Natur: Og hvorfor skulle det være?

David: Fordi jeg foretrækker at trække vejret.

Natur: Det er meget egoistisk og heller ikke et godt nok svar. For at straffe dig, vil jeg bestøve alt, der ikke er dækket af et tag.

I går formiddag efterlod jeg min bil i indkørslen i fire timer og kom ud for at finde den dækket i en grønt grøn mat finish. Bitty E spurgte, om hun kunne øve sig på at stave ord i den. Jeg sagde ja, fordi BONUS: der tælles helt som staveord for dagen, og hvem er med mig til en argumentfri stavningsord session ??

De forudsiger pollen her nede. Min yndlings vejrmand undskylder for det, som om han er ansvarlig. I går sagde vejret POLLEN COUNT: latterlig.

David og jeg (læs: min far) redid køkkenet i vores første hjem. Efter gipsdelen af ​​projektet sluttede, husker jeg, at jeg har fundet gipsstøv i flere måneder. Overalt. Steder, som jeg ikke vidste eksisterede, skulle støves af den unbelievable pulverhvide. Selv Walter ville have bedt Jesse om at rydde op i sin station. Jeg gik rundt og falske græder, fordi hver overflade, jeg lige havde støvet, spottede mig 20 minutter senere. Endelig klog vi op og skiftede filtre i huset, og det sluttede. Så … kunne nogen ændre filteret her?

Prøv at ignorere alt det normale støv og bemærk bare pollenfodsporene …

Støv

Der er et Pollyanna-øjeblik til alt dette: foråret er her. Det er plantetid, venner. Så hvis der er et staveord på fire bogstaver, som jeg skal skrive på min pollendækkede bil, skal det være “Progress”. Preserve dine pollenfrie zoner for dig selv, TripAdvisor, jeg har ikke brug for det. Giv mig bare flere hundrede liter vand gennem haveslangen, så er vi på løb på ingen tid.

Hyperlinks og ressourcer

Hollys rest room – Samme her, søsterven, mest sande fortællinger om misforhold i moderskabet – fås i butikkerne på Books-A-Million og på forskellige sider on-line, herunder Barnes & Noble og Amazon. Males der er en speciel kuponkode kun til joegarden-publikummet – hvis du bestiller direkte fra udgiveren.
Brug koden JOE20 i 20% på din ordre.
Ikke en mor? Ikke et draw back – det er den perfekte morsdagsgave til den mor, du elsker.

Om Holly Mackle

Holly Mackle er en kone, mor til to blomster-snigende bitties og haveblogger hos Digging Suburbia. Hun kunne aldrig være en Disney-prinsesse, da hun konstant kæmper med små skovdyr. Holly er forfatter af Little Hearts, Put collectively Him Room og redaktør for engagingmotherhood.com. I sin fritid nyder hun både popkultur og teologiske podcasts, baker gennem Pioneer Girl’s opskrifter og bruger enhver mulig havearbejdsmetafor til at forklare sine piger livet. Hun nyder ikke at jage kaniner væk fra sine grønne bønner.

Leave a Reply