Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Hydrofob jord | The Little Veggie Patch Co.

Hydrofob jord

Spændingen ved et produktivt plaster gør de fleste af os svage ved knæene, når vi svømmer over frugt og grøntsager gennem foråret og sommeren. Males når sæsonen løber ud til målstregen, så gør vandvanerne hos de engang selvudråbte tomatentusiaster det. Vi peger ikke fingeren, som alligevel er for travl på udløseren til slangen; vi har alle været der. Som en selvforskyldt tømmermænd er det for despatched at gå tilbage og drikke mere vand natten før. Du har allerede sendt en sms til din eks, og beklagelse eksisterer nu i sort af hydrofob jord. Det vigtigste er at tegne en streg i sandet og sværge, at du aldrig vil glemme at vande igen og løse problemet ved kilden.

Hydrering er den største udfordring ved havearbejde med lille plads. Jo mindre din gryde er, jo mere modtagelig er den for udtørring. At sammensætte den udfordring er vores livsstil, som ofte er dårligt egnet til enhver opgave, der kræver en rutine. At få din vanding forkert på den forkerte tid af året, betyder ikke kun problemer for den expertise af planter, males for jordens fremtid. Uden fugt kan jorden bage tørt beneath den barske sol, hvilket gør den uigennemtrængelig for vand. På dette tidspunkt bliver det hydrofobt. Prøv som du måske, enhver mængde vand, der smides på veggieplasteret, absorberes ikke i jorden, det er temmelig dovne som dine vandingsvaner og finder stien til mindst modstand og dræner lige igennem.

Når jorden er hydrofob, er det en lang vej tilbage. Du er i stand til langsomt at gendanne det ved hjælp af befugtningsmidler og hydratiseringsvæsker som Eco-Hydrate, males nogle gange er det lettere at starte på ny. Få mennesker er opmærksomme på at vare The Godfather-serien, endsige vente uger, endda måneder på, at pottejord er nyttigt igen. I det mindste udskift de øverste få centimeter af den mest hårdt ramte jord. Jord er et levende økosystem, og hydrofob jord er en by med tumbleweeds og For Lease-tegn. Tilsæt noget kompost og langsom frigivelse / pelleteret gødning til din jord for at give den et genopfyldende foder. Når vi tilføjer organiske materialer, tilføjer vi ikke kun næringsstoffer, males vi inviterer også liv i vores jord.

For at sikre mod fremtidig hydrofob jord har du et par muligheder. Den første er et simpelt kunstvandingssystem, der er afhængig af en timer i stedet for dine rutsjebane-lignende motivationsniveauer til vanding, den anden er mulch, og den tredje vedrører stilen for vækst. Wicking, hydroponic og aquaponic havearbejde er alle selvvandende systemer. Mens de i første omgang virker mere komplicerede, tager de sig af det mest kritiske ingredient i grøntsagshave og det sted, hvor de fleste mennesker falder over – vand.

Hydrofob jord … Hvordan kom det til dette?

Vanding din plaster
1. Det starter godt. Du køber den bedste kvalitet potteblanding den perfekte størrelse potte og plante i højsæsonen. Du vander dagligt, og dine planter klarer sig godt. Du er på toppen af ​​din begejstring for din have, nytår, nyt mig, nyt have.


2. En lille snuble; arbejdet bliver travlt. Males så gør resten af ​​dit liv det også. Din vandingsrutine er nu i bedste fald uregelmæssig, og planterne begynder snart at lide.

Hydrofob jord

three. Sæsonen er gået, og en ny er ved at bryde, du erstatter dine mislykkede kviste med friske kimplanter. Intet andet end storhed forude!

4. På trods af daglig vanding synes planten at være forstyrret.
Hydrofob jord
5. Måneders forsømmelse har gjort din jord hydrofob, og den kan ikke længere absorbere vand, males snarere passerer den igennem den.
Når jorden bliver hydrofob, er den langt tilbage. Ofte er det bedst at fjerne de øverste få centimeter af jorden, der er mest berørt. Alternativt, hvis du vokser i potter, kan du nedsænke dem i en spand / kar med vand og lade jorden rehydrere ved at fugte fugt op.

Leave a Reply