Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Juli: Tjekliste til haven | Udskiftning af sydlig eksponering

Vi har gjort det til hundedagene om sommeren! Der er mange vigtige opgaver for at holde din have voksende denne årstid. Her er en tjekliste over nogle af de nøglevedligeholdelser, din have har brug for i juli.

Ukrudts-, barkflis- og vandstande.

Det er let at glemme stauder, når mange etårige er på deres produktionshøjde, males gør det ikke! De stauder som rabarber, blåbær, jordbær og purløg, som du arbejdede så hårdt for at etablere, har brug for lidt opmærksomhed, når vi bevæger os ind i den varmeste, tørreste del af året. Juli er et godt tidspunkt at luge dem godt, vande dem og binde dem ind.

Så sidste probability sommerafgrøder

Hvis du håber på flere sommerafgrøder, er der stadig lidt tid til at få et par i haven i det sydøstlige. Du kan stadig så agurker, sommer squash, courgette, majs og bønner. Tjek vores tidligere indlæg for mere information om sommerafgrøder, du kan plante i juli til en sensommer eller efterårshøst.

Høst og opbevar kartofler, hvidløg og rodgrøntsager

Kartofler skal høstes og hærdes, når planterne dør tilbage. Høst din hvidløg på en tør dag, når de nederste to sæt blade er blevet brune og hærder dem inden opbevaring. Den sidste af dine foråret rodgrøntsager som rødbeder og gulerødder skal høstes og bruges eller opbevares indendørs. De kan blive træagtige i hårde sommervarme.

Begynd såning af høstafgrøder

Især hvis du bor i et nordligt eller bjergrigt område, er juli tid til at så eller transplantere høstafgrøder som rosenkål, broccoli, kål, gulerødder, rødbeder og meget mere. Du kan indstille frøbakker i dit køleskab i et par dage for at hjælpe planter, du starter indendørs, med at spire i varmen. Direkte såede frø kan vandes godt og derefter dækkes med brædder, pap eller burlap, indtil de lige er begyndt at komme op.

Iras rest room “Vegetabilsk havearbejde i det sydøstlige” er en stor ressource til at lære om efterplantning. Du kan også tjekke et gæstepost fra Pam Dawling kaldet, Last Probability Sowings.

Hvis du har startet dem, er det også tid til at udplante tomater til efterårs konservering, opbevaring eller i vores tilfælde testes tomatens smag.

Determine Up Meals Conservation Supplies

Hvis du ved, at du har (eller har) høst, er det godt at begynde at tænke på madopbevaring. Hvis du konserverer, kan du sikre dig, at du har ting som låg, eddike og krydderier. Du kan også begynde at samle opskrifter for at hjælpe dig med at undgå at blive overvældet af din høst.

Her er et par af vores yndlingsindlæg om brug og konservering af produkter:

Så varmetolerante grønne

Juli og august kan være en vanskelig tid på året for friske salater, males nogle greener er op til udfordringen. Så små portioner schweizisk chard, collards og Malabar-spinat til brug som babygrøntsager.

Du kan også så små mængder varmebestandig salat hver uge. For at sikre succes med din salat skal du afkøle frøene to dage før plantning og plante dem i delvis skygge. Du kan bruge skyggeklud, rækkeovertræk eller plante dem på den nordlige side af en højere afgrøde som tomater for at give en vis beskyttelse mod solen. Du kan også let vand eller tåge dine planter om eftermiddagen for at holde dem kølige. Bemærk, det er ikke en erstatning for regelmæssig vanding.

Forskning og ordre efterårsafgrødeafgrøder

Som gartner er det vigtigt altid at se fremad. Såning af dækafgrøder i efteråret beskytter din jord mod erosion gennem vinteren, tilskynder gavnlige insekter og tilføjer organisk materiale. Alt dette tilføjer en sundere og mere produktiv have næste sæson.

Du kan finde flere ressourcer om efterårsafgrøder her. Vi anbefaler generelt rødkløver, havre, østrigske vinterærter og rug som vinterafgrøder.

Tænk på vandvis havearbejde

Selvom dit område ikke oplever tørke, er det stadig godt at overveje, hvordan du vander. Dryppvanding er den mest effektive måde at vandre på. Det er også bedst at vandre tidligt om morgenen eller om aftenen, når mindre vand går tabt ved fordampning.

En anden måde at holde jorden fugtig på er ved at mulke omkring planter og så sommerafgrøder i eventuelle tomme senge.

Vælg og bestil hvidløg, sjalotteløg og flerårige løg

Mens du ikke planter disse varer før efteråret, har du det bedste valg, hvis du bestiller tidligt. Det vil også give dig masser af tid til at planlægge et sted i din have for dem og foretage enhver undersøgelse, du har brug for, hvis du er ny på disse.

Hill Peanuts

For at få den bedste høst, skal du bakke dine jordnødder, før de løber eller slipper løbere. De skal være ca. 12 tommer, når du gør dette. Efter hilling skal du bundsprøve dem.

.

Leave a Reply