Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Kompostering i jorden | The Little Veggie Patch Co.

Orme

I jordkompostering
Psssst … ja du, kom nærmere, vi vil lade dig komme ind på en lille hemmelighed, betragt dette som Berlins underjordiske klubber i kompostverdenen. Det er okay, vi kender bounceren, så du kan springe køen over og gå direkte til bjælken med kompostering i jorden. Denne in-form kind for kompostering betyder, at din kompost allerede er ved nul og ikke behøver at blive slæbt fra kompostbeholderen til dine havesenge. Jord forbedres, efterhånden som nedbrydning finder sted, og du lige har købt en roomservicebuffet til orme og mikrober, så de tjekker ikke ud af denne haven seng når som helst snart.

Ofte betragtes som en kold eller passiv komposteringsmetode, og kompostering i jorden bruger jordlivet i haven sengen til at hjælpe med at nedbryde dit affald. Sørg for at tilføje lige retailer mængder grønt affald og brunt affald. De fleste mennesker har et overskud af grønt affald til rådighed, dette er ‘vådt’ affald, der består af kvælstofrig plantemateriale og inkluderer dine køkkenrester, haveudklip og de rester, der på en eller anden måde er drevet ud i internationale farvande, som ingen gør krav på . Brunt affald er ‘tørt’ affald, herunder kulstofrig plantemateriale såsom halm, flis, tørre blade, papir, pap og savsmuld fra ikke-behandlet træ. Disse lette, tørre materialer hjælper med at lufte den jordbundne kompostbeholder og tilvejebringer ilt og kulstof til mikrobediet. Da der dannes kompost, er næringsstoffer straks tilgængelige for planter, det er den perfekte cyklus uden dobbelt håndtering.

I jordkompostering

Glem ikke, at alt, hvad der går i din jordkompost til sidst går ud i din have. Så medmindre du kan lide at spille tomatlotteriet eller sætte pris på et uforudsigeligt græskar, der dukker op, skal du være forsigtig med det, du kastede i. Så fristende som det er at smide det ukrudt, du lige har plukket, skal du være forsigtig, da deres frø kan infiltrere og overtage din have. De mest almindelige husholdningskompostbeholdere har ikke den rigtige størrelse af termisk masse til at skabe temperaturer, der er varme nok til at dræbe ukrudtsfrøene.

Nogle smarte komposteringssystemer i jorden hjælper med at holde kæledyrsaffald ud af lossepladsen og fra bunden af ​​dine sko. EnsoPet pet poo komposter er et kompakt komposteringssystem i jorden, der bruger orme og mikroorganismer i din haveseng såvel som deres mikroorganiserede inokulerede korn til at genbruge kæledyrsaffald og reducere dit kulstofpawprint. Mikroorganismerne i kornene sikrer en hurtig kontinuerlig nedbrydning af affaldet. Vær forsigtig med kat-poo og kompostering nær mad, selvom mikroberne kan nedbryde nogle parasitter, indeholder kat-poo sygdomme og parasitter, der er skadelige beneath graviditeten og kan forårsage toxoplasmose.

Orme

Kompostering i jorden tager tid, så hvis du vil bruge alle dine madrester, er det bedst at have et par kompostsystemer eller flere kasser. Vi kan godt lide at have mindst to bakker i jorden i aktion, så når den ene er ved at fylde den anden op (nu fuld) behandles af dine jordorm og mikrobevenner. Når det er gjort – krydsede fingre, omtrent samtidig med at det andet bliver fyldt – kan du bare fjerne skraldespanden fra det sted (efterlader et stykke frisk kompost) og finde det noget nyt fast ejendom. Og gentag.

Gennem den kontinuerlige vækstcyklus genanvendes død, forfald, kompost, befrugtning, næringsstoffer igen og igen. På denne måde er kompostering den ultimative kind for genbrug, og der er ingen større tilfredshed end at se disse håndgribelige resultater i din egen have.

Leave a Reply