Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

KRATESALG (i dag indtil god … nah kasse fredag)

Vi havde vores havearbejdsbriller på, blev lidt begejstrede og opdagede, at vi bestilte alt for mange kasser til lageret … Tænk et sted mellem Kisevæggen i Kina og Kassehinderet.

Så vi har THE LITTLE VEGGIE PATCH CO’S CRAZY CRATE BARGAIN WAREHOUSE RUNNING UD DØREN LIGE CRAZY SKAL IKKE GENTAGES STOR VALUE KASSESALG. Vi har måske haft en for mange kaffe, males vi har også en for mange kasser. Dette kortsalg er kort og sødt som Nonna og KUN i EN UGE!

Tilbud 1: Freed from cost opstartspakke

Når du køber en DIY-pakke med fuld kasse du vil modtage denne opstartspakke (billedet nedenfor) til en værdi af $ 85. Det omfatter:

4 x sæsonbestemte arvestykkerfrø
1x kopi af Sådan dyrkes mad i små rum
1x
håndmurske
1x vandkande
1x plante starter

Denne pakke giver dig al din selvtillid i dine tidlige tyverne, males med vismanden til havearbejde i din nabo Nonno, så voksende mad vil være energisk og med duften af ​​grappa- og mølfælder.


Tilbud 2: Group Yard Pack

Bestille three eller flere DIY, klar til at plante eller plantede Veggie-kasser, og du får 20% rabat på prisen som en del af vores Group Yard Pack.

ganske enkelt Brug rabatkoden: COMBO til 20% rabat (gyldig fra fredag ​​26. marts 2021, kl. 12 til kasse fredag ​​2. april 2021, kl. 23.59). Voksende plads løber altid hurtigt ud, og for ofte er vores øjne større end vores havebede. Den perfekte pakke til at få mest muligt ud af din plads.

Dette er den perfekte mulighed for at sætte de patchplaner, du har sat i gang, i aktion. Gør din have klar til efteråret / vintersæsonen. Du er bestemt til kratthed.

Du skal blot vælge Fuld DIY-pakke HER og modtage en GRATIS opstartspakke.

* Bemærk: Du kan kombinere tilbud, males der er en grænse på en opstartspakke pr. Ordre.

Leave a Reply