Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Lav et mini-drivhus | The Little Veggie Patch Co.

mini drivhus

Mini drivhus

Nogle materialer er simpelthen for værdifulde til at smide. I tilfælde af min far, som er en elskelig, males veletableret hoarder, falder alt materiale i den kategori. Jeg tilbragte utallige somre med at trække stykker træ eller rustet metallic ud af et skur, mens han redegjorde for, hvorfor hver rådnet vejrbræt eller rusten dørhåndtag ville komme til nytte senere. Det er værd at nævne, at selve skuret blev samlet fra sådanne bjærgede genstande. Selvom der bestemt ikke var nogen rette vinkler i denne struktur, og det så ud til at blive holdt sammen af ​​ren viljestyrke, forbliver den stadig stående i dag. Jeg tror, ​​min far troede, at når hans byggematerialer nåede et kritisk punkt, ville de spontant gyde endnu en skam.

Mens jeg barmhjertigt ikke arvede min fars opbevaringsvaner, deler vi en affinitet over samlingen af ​​gamle vinduesrammer. Efterhånden som byggestandarderne fortsætter med at forbedre sig, falder vintage-enkeltvinduer ud af favør og ser ud til at finde vej til kantsten eller i spring. At være gartner handler om opfindsomhed. I stedet for at se den fortabte historie kan vi opcyklus vinduer til et simpelt, fritstående mini-drivhus.

Mini-drivhuset er en stor mulighed for lille plads til formering af kimplanter og undgå frostskader i den tidlige sæson. Det er forbløffende, hvor meget varme der kan fanges inde i denne enkle struktur, så gør det ikke for meget, når vejret begynder at varme op. Vores design giver dig mulighed for at kollapse strukturen, så den kan opbevares pænt væk til næste sæson, når den ikke længere er nødvendig. Som alle bjærgede projekter vil kræsne øje og en smule albuefedt gå langt for ikke kun at gøre dette til en funktionel del af haven, males vigtigere, gøre det til en æstetisk funktion, som du kan være stolt af.

mini drivhusvinduer

1. Bjærg et sæt gamle vinduer, ideelt set et matchende sæt, males mindst af samme størrelse. Træ af hårdttræ og noget med minimal rådne gør tingene lettere, males det er ikke nødvendigt.

mini drivhus

2. Ved hjælp af en maleskraber skal du fjerne de grove pletter maling i rammen og fjerne eventuelle retailer splinter. Slip den resterende maling tilbage, indtil rammen er jævn og glat.

træsparti vinduesramme mini drivhus

three. Når rammen er ryddet, skal du udfylde eventuelle ufuldkommenheder med træspartel, som forhindrer vand i at finde vej gennem de svage pletter i dit træ og i høj grad forlænger rammens levetid.

tætningsvinduesramme til mini drivhus

4. Et lag klar lak hjælper med at beskytte rammen og forsegler også træets rustikke, aftagne look. Ellers skal du lægge på et par lag med din yndlingsmalingfarve … aspargesgrøn, ellers glemte jeg at vande mine planter brune.

skruehængsler mini drivhus

5. Læg vinduesrammerne ende til ende på en plan overflade, og fastgør dørhængslerne. For at undgå at splitte træets forborede huller, inden du skruer hængslerne på.

Mini drivhus

6. Rammerne skal nu kunne danne en skråt drivhusstruktur ved at lukke hængselets vinkel og flytte vinduerne oprejst. Udvid rammerne til den maksimale ønskede størrelse.

mini drivhus

7. Indstil den maksimale åbningsstørrelse ved at fastgøre to kædelængder til hver aspect af drivhuset med nogle skruer. Placer toppen af ​​dine planter, træd tilbage og beundre dit arbejde. Du bliver en god planteforælder.

Der er så mange muligheder for at gøre affald til haveskatte. Der er skrald overalt, der beder dig om at lade det realisere sit potentiale og hjælpe det med at finde et andet liv. Ikke kun sparer det det øjeblikkelige losseplads til deponering, males du undgår også at købe noget nyt, og det sparer ressourcer hele vejen rundt. Her er en hurtig video at konvertere en polystyrenboks og et billedrammeglas til en inkubationshimmel. På samme måde er jordbær- og kirsebærtomatpunter en anden perfekt måde at få et springstart i haven med et mini-mini-mini-drivhus;


jordbærbeholder mini drivhus
1.
Uncover en egnet plastbeholder. Du vil have noget, der er relativt lille, males med lufthuller i låget. Jordbær eller kirsebær tomatpunter er perfekte til dette projekt. Skær hver toiletrulle i to, så der nu er fireplace små toiletruller. Disse bliver nu dine formeringspotter.

jordbær container mini grønne hus
2. Skær et firkantet ark avis eller andet skrotpapir, der er praktisk, så det dækker gulvet i dit drivhus, og læg det i bunden af ​​plastkarret. Placer formeringspotterne i karret og sid dem oven på avisen.

mini drivhus jordbær punnet

three. Fyld hver gryde med såsædsmix. Brug spidsen af ​​din finger til at lave et lille hul til den nødvendige dybde for dit frø. Plant frøet og dæk forsigtigt frøene over med et drys af blandingen til frøopdræt.

vanding mini drivhus jordbær punnet

4. Giv hver af potterne lidt vand (nok til at fugte jorden), og brug fra dette tidspunkt en sprayflaske til at tåge dine frø og holde dem fugtige.

mini drivhus

5. Anbring drivhuset et eller andet sted, der får masser af solskin. Køkkens vindueskarme er normalt førende ejendom. Hvis vejret er særligt varmt, skal du åbne låget og lade det trække vejret. Ellers vil de være glade for at inkubere i det hyggelige miljø, du har skabt.

Leave a Reply