Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Lawn-to-Garden Makeover med CedarLast hævede senge

Hævet seng køkkenhave

Hævede senghaver

En mangeårig kunde- og produkttester til Gardener’s Present, Carrie har forvandlet sin kæmpende græsplæne til en blomstrende køkkenhave med vores nye CedarLast Raised Beds og Obelisk.

[Editor’s note: This is the first in a series of three posts from Carrie Bettencourt about her backyard makeover. Read the second post on seed starting and the third post about installation day.]

For at starte denne historie skal jeg starte ved slutningen – ellers betyder alle de vanvittige detaljer måske ikke så meget. I dag har jeg en fabelagtig have fyldt med smukke cederhøjede senge. Wow!

Raised Bed Makeover

Før makeoveren

Historien starter med en plan om at flytte til et hus i det sydlige Californien. Gården havde dejligt sollys og et græsareal, males desværre ingen haver. Måske ikke et downside for de fleste, males jeg ville efterlade en etableret have – en gyngende byhave!

Selvom jeg vidste, at vi ville gøre det retailer træk i juni – højden af ​​vækstsæsonen – fortsatte jeg bare med at arbejde i min gamle have, som om jeg ville være der for evigt. Jeg troede, at i det mindste de nye ejere ville være klar til en sommer med grøntsager.

I min benægtelsesstatus gjorde jeg en lille ting, der ændrede alt – jeg bestilte nogle planter i Gardener’s Present, et firma jeg havde brugt som en ressource i evigheder. Mine tre små containere ankom, og jeg fyldte dem med planter, som jeg planlagde at flytte med mig. Jeg var så tilfreds med containerne, jeg fotograferede dem og sendte billederne på Instagram. Heldig for mig bemærkede Deborah fra Gardeners Present Agency mit foto og kontaktede mig. Deborah koordinerer forskning og produkttest, og vi startede et forhold, der involverede mig i at teste flere havecontainere.

Den retailer bevægelse
Hævet bedsalat høst

Grønne, urter og blomster trives i Carrie’s nye hævede senge.

Derefter kom den bevægende dag – sorg. Det nye sted havde ingen haver. Males jeg kunne ikke opgive havearbejde, så jeg fortsatte med at dyrke ting i containere resten af ​​den første sommer og vinter. Om foråret ville jeg tage en beslutning om, hvor og hvordan jeg skulle lave mine nye haver.

Denne forsinkelse havde en sølvforing, fordi det gav mig tid til at lære mit nye rum at kende. Jeg flyttede mine planter og fandt ud af den sæsonbestemte solsti. Jeg keder dig ikke med alle udfordringer og faldgruber, males de omfattede de sædvanlige ting som skadedyr, tørke og vaskebjørn. Uden denne indsigt ville jeg have taget forskellige beslutninger om næsten alt. Jeg anbefaler bestemt at tage dig tid til at lære et nyt sted at kende, inden du graver ind.

Da julen nærmede sig, måtte stjernerne have tilpasset sig, for jeg begyndte at tro, at hævede senge ville være den rigtige løsning her. På samme tid tænkte Deborah hos Gardener’s Present, at jeg måske måske ville teste de CedarLast-hævede senge, de planlagde at introducere i februar. Hun behøvede ikke at vride min arm – jeg sprang på den og vidste lige det rigtige område for dem.

Planlægningstid

Jeg hældte al min sidste sæson frustration og længsel ind i designet af det nye rum. For at planlægge de nye senge tegnede jeg et gitter og flyttede rundt i skalerede udskæringer af de hævede senge, jeg modtog. Mit mål var et format, der var dejligt og funktionelt.

Jeg planlagde at:

  • Nok plads mellem senge til at rulle en trillebør,
  • Nogle områder med skygge, så jeg kunne vokse grønne i løbet af vores varme sommer,
  • Æstetik, da dette også ville være et beboelsesrum for os.

Jeg ledte ikke efter en kæmpe have med ubegrænsede tomatsorter og sådan. Vi er byboere, og mit mål er at have en køkkenhave fuld af ting, vi kan lide at spise – et gennemførligt mål med vores begrænsede plads.

Hævet seng køkkenhave

Min liste over plantningsønsker inkluderede en urtehave, masser af greener og salatfremstilling, bønner, tomater, agurker, squash, okra og artiskokker. Også på denne liste er blomster til bestøverne – og menneskerne. Jeg prøver at holde alt spiseligt, selv blomsterne, i en ægte køkkenhave. Jeg forlod noget uplanlagt plads, hvis jeg stødte på noget nyt eller interessant at prøve.

Næste trin: bestilling af frø! I det næste indlæg deler jeg mine frøstarteventyr.

– Carrie

Carrie har en passion for madlavning ved hjælp af ingredienser friske fra sin have og de rigelige landmændsmarkeder i Californien. Hun har lært at have i forskellige rum og klimaer, fra østkysten til vest, og har elsket al glæde og udfordringer undervejs.

Tjek hendes Instagram-konto og weblog for inspirerende fotos af hendes smukke køkkenhave samt lækre opskrifter og havearbejde.

Leave a Reply