Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Opsætning af net | The Little Veggie Patch Co.

opsætning af netting

Vi har så meget modstand i plasteret, at vi nogle gange er nødt til at foretage retailer træk, og når det kommer til de retailer dyr i skadedyrsverdenen, kan possums og fugle ødelægge din patch natten over. Possums er omtrent lige så vanskelige som de bliver. Ikke kun gør deres modsatte tommelfinger dem til dygtige tyve, males de kan også let tilpasses til afskrækkende midler, der er sat på deres vej. Kig ned advert skadedyrsbekæmpelsesgangen i hardwarebutikken, og du finder en række produkter lige fra chili spray til højfrekvente lydenheder – alle hævder at være den endelige løsning. Desværre ser det ud til, at possums nu har fundet en forkærlighed for chili / hvidløgssprays, og disse lydenheder er meget mere tilbøjelige til at irritere din puddel end at gemme din salat.

Når det kommer til at slå fuglene og possums, er dine valg enkle. Vær den endnu tidligere fugl for at få “ormene” i din veggieplasthøst eller til at dække din afgrøde med web. Før du kastede nettet over toppen, vidste du, at reglerne om netting er blevet ændret i Victoria? Sørg for at bruge web, der har en maskestørrelse på 5 mm x 5 mm eller mindre ved fuld strækning for at reducere risikoen for, at dyrelivet bliver viklet ind. Folks er undertiden tilbageholdende med at oprette web på grund af den måde, det ser ud. Inden for få sekunder kan dårlig opført web ødelægge udseendet af din have, og hver gang du ser på det, kryber du sammen. Ja, forfængelighed i haven går ikke tabt! I stedet for bare at smide et web over plasteret og få dig selv i et virvar, er der en ligetil metode, der gør det let at installere, ser godt ud og får dig til at føle dig praktisk i processen.

opsæt netting
1. Den praktiske {hardware}: bor, skruer, 25 mm beslag, 20 mm elektrisk ledning (2 x 4 m) og et 5 x 5 m fuglenet.


Opsætning af net
2. Start med at skrue beslagene fast i det ydre træ. Længden af ​​dine skruer afhænger af dit træ – du vil ikke have skarpe ender til at springe igennem. Hvis skruerne er lidt for lange, skal du skrue dem ind i en vinkel.

Opsætning af fuglenet
three. Sæt blot fire beslag på modsatte sider af kassen. Det betyder otte helt – to øverst, to nederst på hver side.

Opsætning af netting

4. For at skabe et sturdy og let spil bruger vi to længder på 4 m elektrisk ledning og spalter dem først gennem beslagene på den ene side.

Opsætning af fuglenet

Opsætning af fuglenet
5. Bøj stængerne ned til det modsatte hjørne på den modsatte side, og sæt dem i beslagene der. Mens der er masser af at give i ledningen for at bøje det, gemmer du noget anstændig kinetisk energi, så lad dem ikke glide, mens du gør dette.

Opsætning af netting

6. Kast nu dit web over toppen. Hvis du prøver at holde kålmøl ude, skal du overveje at bruge insektnet.

Opsætning af netting

7. Fastgør netpanelet ned fra toppen af ​​din hævede seng. Sæt delvist fire skruer på hver side af sengen (i alt 16) for at fastgøre netværket. Netværket skal være stramt. Possums kan lide at sidde på løs web og spise produkterne igennem det.

Opsætning af netting

eight. Fastgør de løse ender med et kabelbinder. Husk, at du vil have det undervist, så frugten ikke er tilgængelig for sultne munder, der venter i nærheden.


opsætning af netting
9. Læn dig tilbage, beundre dit arbejde og tænk på alt det nibblefrie produkt, du nu har sikret dig inde i din netværksfæstning.

Leave a Reply