Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

ProCut Solsikker – Den bedste måde at holde bier i din have!

ProCut Solsikker – ikke bare let at se på øjnene!

Squash, tomater, agurker, det er alt, hvad der kommer op i vores sind, når nogen siger, at de starter en have, males hvor er ProCut Solsikker ?? Solsikker, især ProCut-sorten, modtager enhver have ved at tiltrække bestøvere. Ikke alene trækker de bestøvere, males de tilføjer også gavnlige insekter, som reducerer det skadelige skadedyrs pres til resten af ​​afgrøderne.

ProCut solsikker er den foretrukne solsikkevariant til afskårne blomsterindustri. Disse solsikker giver også smukke tilføjelser til enhver afskåret blomsterbuket. Denne enkelt, mindre stilk med et stort hoved vokser seks til syv meter høj og giver en perfekt vase. De er også pollenfri, hvilket betyder, at når du først tager det ind, vil det ikke dryppe pollen overalt.

Et tip, som mange blomsteravlere ikke ved, er, at dine blomster er klar til at gå ind, inden du er klar. For at få det højeste lagringspotentiale skal du høste dine blomster, når de stadig er lukkede eller let åbne. Når blomsterne er skåret og går i vandet, forbliver de retailer og blomstrede i op til en uge sammenlignet med de sædvanlige to eller tre dage.

Dyrk den bedste solsikke til din have

ProCut Solsikker kan være direkte sået eller transplanteret. Hvis du beslutter at dirigere frø, kan det gøres hurtigt med vores Hoss Havesåmaskine, som er en bageste planter. Bare sørg for at vælge den rigtige frøbakke, fordi størrelsen på nogle forskellige pakker med frø kan variere.

Solsikker producerer også godt ved transplantationer. Ved hjælp af en startbakke til frø kan du sørge for, at de bliver taget hånd om og rodfæstet ordentligt, før du sætter dem i jorden. Du ved, at dine transplantationer er klar til at gå i marken, når du let kan trække dem fra bakken, og de forbliver sammen.

Når du planter ProCut Solsikker, vil du opdage, at de vokser godt i dobbelte rækker med drypvanding. For at maksimere din haveplads og få mest muligt ud af dit drypbånd kan du lægge en række ned og derefter plante på begge sider. Hvis du ønsker, at dine solsikker skal vokse med retailer hoveder og story tykke stilke, foreslår vi, at du planter med masser af plads til dem sammenlignet med, hvis du planter for at tiltrække bierne, hvor du kan lægge dem tættere sammen.

Vi tilbyder mange forskellige ProCut-sorter i flere farver, inklusive Citron, orange, Blomme, Rød, Hvid Niteog Rød citron tofarvet.

Sådan skæres den perfekte blomst

En buket kan variere alt fra $ 20 – $ 100 , eller du kan gå ud i haven og lave din egen! For nogle af vores mænd vil du blive overrasket, og hvor meget dette plot kan komme til nytte, når du gør din kvinde sur! At være i stand til at gå ud i haven og gøre hende til en smuk buket vil få enhver kvinde til at smile, uanset hvor slemt du har rodet!

Så omkring 60 dage efter at du er gået ind og plantet dine blomster, vil de være klar til det smukkeste centerpiece. Den perfekte måde at oprette en buket på er at få en vase eller en muret krukke med bred mund. Derefter vil du tage din kålkniv eller en skarp køkkenkniv og skære blomsterne, der ser ud som om de er ved at åbne. Fyld din vase op med et smukt affiliation af farver. Du kan gøre dette ved at plante vores blomsterblandinger, som er en række forskellige blomsterfrø. Når du har din buket, skal du fylde vasen op med vand, og så går du der !!

For flere tip til blomster- og grøntsagshave, se videoen nedenfor for at lære mere om havearbejde med Greg!

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

Leave a Reply