Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Sådan bruges Dipel | The Little Veggie Patch Co.

hvordan man bruger dipel

hvide kål møl larve

Et af de mest effektive og let tilgængelige naturlige insekticider. Den aktive ingrediens i Bacillus thuringiensis var. kurstaki stammer fra gavnlige bakterier, der findes i jord, på planteoverflader og også i insekter. Dipel er giftig for larver, males fuldstændig harmløs for mennesker, fugle og gavnlige insekter såsom mariehøns og bier.

Din første forsvarslinje skal være fint web for at forhindre, at møllerne lander og lægge deres æg i første omgang. Prøv derefter at oprette nogle dummy sommerfugle for at afskrække disse territoriale skabninger fra din patch. Hvis alt andet fejler, er Dipel en god forsvarslinje at have op dine ærmer for at sprøjte på dine blade.

Bacillus thuringiensis, eller BT, er en naturligt forekommende bakterie, der kan bruges til at kontrollere larveskader i din patch, males det skal betragtes som en sidste udvej. Ikke fordi det ikke er organisk, det er bare, at det ikke diskriminerer at dræbe alle typer larver, gode og dårlige. Hvis du bruger det, skal du indse, at der vil være sikkerhedsskade.

kålmøl

1. Identificer dit mål, den hvide kålmøl.

hvordan man bruger dipel

2. Den hvide kålmøl og sommerfuglen kan decimere dine afgrøder på en måde af uger. De der usynlige grønne monstre er nemesis af efterår / vinter brassica afgrøder overalt.

hvordan man bruger dipel

three. Du har prøvet dummy sommerfugle, du er gået på jagt og samler alle larverne dine øjne kunne se, og de er endda kommet igennem din netting. Dipel er det sidste middel.

hvordan man bruger dipel

4. Følg instruktionerne på Dipel-pakken, og fortynd pulveret i en sprayflaske. Det er normalt med en hastighed på 1 g pulver pr. Lidt vand.

hvordan man bruger dipel

5. Spray over de berørte afgrøder, især på undersiden af ​​orloven, og sørg for, at det ikke er en regnvejrsdag. Giv det to applikationer et par dage fra hinanden. BT-bakterierne i Dipel skelner ikke mellem godt og dårligt, og ved at bruge det er du i det væsentlige affyring af kugler på alle larver. Sommerfugle er også bestøvere og skaber hjem i vores haver. Vær forsigtig, når du bruger den, og brug den altid som en sidste forsvarslinje.

Leave a Reply