Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Sådan dyrkes agurkplanter som skøre! De 3 enkle nøgler til succes

Uanset om du dyrker dine agurkplanter i en have, hævede senge, containere eller halmballer med blot et par enkle tip, kan du få dine planter til at vokse som vanvittige – og få din bedste høst nogensinde i år!

Hvem ønsker ikke at få mest ud af deres agurkplanter? Når alt kommer til alt betyder en god afgrøde flere agurker til frisk spisning. Og selvfølgelig til fremstilling af alle slags lækre hjemmelavede pickles!

Males agurker kan være en vanskelig afgrøde at dyrke helt sikkert. Ud over at være modtagelig for meldug, visne og anden sygdom kan skadedyr også tage en vejafgift. Især når det kommer til at bekæmpe den frygtede agurkebille.

voksende helbredte agurkplanter
Sunde, levende og velholdte planter er ikke kun mere produktive, de er også langt mindre modtagelige for angreb fra skadedyr og sygdomme.

Males det sker bare så, at den bedste måde at bekæmpe både sygdom og skadedyr på er at holde dine planter så stærke og sunde som muligt lige fra starten.

Desværre bliver svage planter et let mål for begge problemer. For ikke at nævne er svage planter langt mindre produktive, når høsttiden ruller rundt.

Så hvordan holder du disse planter sunde og blomstrende? Uanset hvordan eller hvor du vokser, koger det virkelig ned til følgende tre vigtige tip!

three hemmeligheder til dyrkning af retailer agurkplanter

# 1 Konsekvent vand – Sådan dyrkes agurkplanter som skøre!

Det er almindeligt og simpelt, agurkplanter elsker vand! Faktisk består de slanke lange frugter faktisk af næsten 95% vand! Og det betyder, at de har brug for en jævn forsyning af den for at producere så mange agurker som muligt.

Agurkplanter er en af ​​de første planter, der tørrer ud, hvad enten det er i en have- eller beholderindstilling. Deres vinstokke, stilke og løv begynder at visne hurtigt, når der mangler vand.

vanding af agurker
Korrekt fugt til dine agurkplanter er afgørende for deres succes. Med hensyn til hvornår der skal vandes, er tidlig morgen den bedste tid. Undgå vanding i løbet af dagens varme, når løvet kan brænde af vanddråberne, der bliver ramt af solens stråler.

Desværre er visning mere end bare grimt. Det forårsager også alvorlig stress for planterne og for fremtidige blomstrings- og frugtproduktionsniveauer. Males endnu mere gør det dem meget mere modtagelige for angreb fra sygdom og skadedyr. (Se: Beskyttelse af agurkplanter mod meldug og biller)

Vanding ret

Så hvor meget vand har dine planter brug for til dyrkning af retailer agurkplanter? De fleste vegetabilske planter (tomater, peberfrugter, majs osv.) Kan overleve og trives med 1 ″ om ugen vand. Males agurker har brug for næsten det dobbelte af det ved omkring 2 ″ for maksimal sundhed og produktion.

Det betyder, at der vandes planter 2 til three gange om ugen, når der ikke falder regn. Og endnu mere til container dyrket kukes. Hvad angår hvor meget vand til hver plante, er en generel tommelfingerregel 1/4 til en half gallon vand pr. Plante pr. Vanding.

Glem ikke mulken

Ud over vanding skal du sørge for, at dine agurkplanter også er mulket. Et par centimeter halm eller græsafskæringer beneath agurkplanter hjælper med at bevare værdifuld fugt i planterødderne.

mulching grøntsagsplanter
Mulching hjælper med at bevare fugt og afvise ukrudt. Barkfliseplanter fra en tidlig alder for at hjælpe med at holde fugt tilført til plantens rødder.

Endnu mere hjælper barkflis med at undertrykke ukrudt. Desværre tager ukrudt også næringsstoffer fra jorden. Og ukrudt beneath dine agurkplanter kan let stjæle en hel del potentiel produktion væk.

Endelig, når det kommer til vanding, som med næsten alt i livet, kan for meget af en god ting være dårlig. Pas på ikke at overvande. For meget vand vil føre til gulfarvning af løvet og kan forårsage meldug og andre problemer.

Kontroller altid jorden, før der vandes for fugt. Billig jordfugtighedsmålere er gode til dette, eller du kan bare kontrollere med fingeren et par centimeter nede i jorden for at se, om det er tørt eller ikke. Hvis det er vådt, er det ikke nødvendigt at tilføje mere vand.

# 2 Vigtigheden af ​​gødning – Sådan dyrkes agurkplanter som skøre!

Ud over ordentligt vand er gødning en enorm og essential nøgle til succes for dyrkning af agurker. Agurker, som mange almindelige haveafgrøder, har brug for en jævn forsyning af næringsstoffer for at trives.

Tjek vores Podcast om voksende agurker!

Desværre begynder selv den bedste jord at miste disse næringsstoffer, når planter vokser. Dette sker i havejord og endnu mere når det plantes i containere eller hævede senge. Og når energi bliver knappe, kan planter simpelthen ikke vokse til deres fulde potentiale.

Og det er præcis, hvor gødning af planter med en jævn, langsom dosis næringsstoffer vil gøre hele forskellen, når det kommer til dyrkning af en stor afgrøde af agurker.

Agurkplanter har brug for en lille dosis gødning hver 10. til 14. dag for maksimal vækst og produktion. Den bedste måde at gøre dette på er ved at bruge flydende versioner, der absorberes by the use of rødderne og løvet.

Valg af den rigtige gødning

Kompostte, ormstøbte eller en opløselig organisk gødning af høj kvalitet er alle fremragende valg, når det kommer til gødning af planter. Gød planter hver 10. til 14. dag i de første eight til 12 uger for at fremme stærk vækst og større udbytter. (Produktlink: Effectivity Organics Vandopløselig gødning)

gødning af agurkplanter
Ormstøbning er vidunderligt, når det kommer til gødning af agurker. Ikke kun kan du lave en god organisk flydende te, du kan også placere en halv kop støbegods i bunden af ​​hver plante som en gødning med langsom frigivelse.

Som med vanding kan for meget af en god ting være skadeligt, når det kommer til gødning. Overbefrugtning fører til overdreven løvvækst med lidt til nul blomstring. Husk, langsom og stabil er nøglen til succes!

# three Keep din afgrøde godt valgt – Sådan dyrkes agurkplanter som skøre!

Endelig er en af ​​de vigtigste ting, du kan gøre for at få en stor afgrøde, at plukke dine agurker tidligt og ofte! Faktisk er den nemmeste måde at bremse eller endda stoppe agurkeproduktionen på ved at lade frugt forblive på vinstokken for længe.

Når der er overbelastet med for mange agurker, eller når for mange frugter får lov til at vokse for retailer på et vinstok, stopper planten med at bruge energi til at producere nye blomster og frugt for at fortsætte med at dyrke den eksisterende frugt større.

plukke agurker
Når det kommer til agurker, jo mere du vælger, jo mere får du! Vælg tidligt og ofte for at tvinge flere blomster til fremtidige cukes.

Og vi ved alle sammen, at agurker, der er for retailer, ikke er den bedste frugt! Vælg tidligt og ofte for at holde planterne på deres maksimale niveauer hele sommeren. Jo mere du vælger, jo større chance har du for flere blomster og flere gode agurker!

Her er at få mest muligt ud af at dyrke dine agurkplanter i år – og til en rekordhøst! Og hvis du leder efter nogle gode pickle opskrifter til alle disse agurker, så tjek vores Pickle opskrift side på siden. Glad havearbejde – Jim og Mary.

Som altid er du velkommen til at e-maile os på thefarm@owgarden.com med kommentarer, spørgsmål eller bare sige hej! For at modtage vores three artikler om hjemmet, haven, opskriften og det enkle liv hver uge, tilmeld dig vores freed from cost e-mail-liste, der er placeret midt i denne artikel. Denne artikel kan indeholde tilknyttede hyperlinks.

Leave a Reply