Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Sådan dyrkes løg og skalotteløg- Suttons Havearbejde Grow How

Fransk løgsuppe

En væsentlig del af gartnerens vegetabilske plaster, løg og skalotteløg er meget nemme at dyrke og har fremragende sundhedsmæssige fordele såsom sænkning af blodtryk, bekæmpelse af infektioner samt reduktion af fedt og kolesterolniveauer. Plus, de tilføjer masser af smag til mange retter!

Sæt (umodne løg) er den nemmeste måde at dyrke løg og skalotteløg på, og du bliver meget glad for forskellen i kvalitet og smag sammenlignet med dem, der er tilgængelige fra supermarkeder.

Plant bare sætene om foråret eller efteråret (se pakken for detaljer), vand og ukrudt, så er de klar til at løfte og tørre i løbet af få måneder! De trives beneath almindelige haveforhold og kræver ingen særlig behandling, plus de bliver sjældent angrebet af skadedyr.

Sværhedsgrad: Moderat

Varighed: 60 minutter

Du får brug for:

Løg- eller sjalottesæt

En god allround løg, der skal dyrkes om foråret, er Sturon, som er kendt for sin smag og giver dig runde, halmfarvede løg, der er fyldige og mellemstore i størrelse, og opbevarer også godt.

Shallot Jermor er en fremragende forårsplanteringssort med en god smag, let aflang type og kobberfarvede pærer med lyserødt farvet kød. Hvert sæt producerer 6-Eight løg ved høst!

Gravgaffel

Denne gravegaffel i rustfrit stål med et bæredygtigt fremskaffet og kvalitetskontrolleret FSC-certificeret askehåndtag er stærk og holdbar med livstidsgaranti. Det er ideelt til at grave dit plot og høste din afgrøde!

Gødning

Flydende foder, såsom Pure Pour & Feed Ecoffective, vil tilskynde stærke, sunde grøntsager, og denne Yard Potash-gødning garanterer længere konservering af grøntsager efter høst.

Plantebeskyttelsesnet

Fugle kan undertiden trække friskplantede sæt op, så beskyt dine sæt, indtil de har slået rod med disse Easy Netting Tunnels.

Leave a Reply