Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Sådan holder du morgenfruer blomstrende hele sommeren

Vil du holde dine morgenfruer retailer og stærke hele sommeren? Med blot et par enkle tip kan du få dine morgenfrueplanter til at vokse vilde med blomster lige indtil den første frost!

Marigolds er varme igen blandt gartnere og med god grund. Denne holdbare årlige blomst med smukke blomster er mere end bare en prangende plante til blomsterbed, potter og kurve.

Ikke kun kan det stå op mod belastningen af ​​varme, fugtighed og fuld sol, det kan også være et værdifuldt aktiv til at afvise almindelige skadedyr og insekter, der også kan påvirke blomster, grøntsager og mennesker.

befrugtende morgenfruer for at holde dem blomstrende
Marigolds findes i en bred vifte af blomstrende stilarter. Disse enormous pom-pom stilblomster er en fantastisk måde at tilføje en enorm farvefarve til containere og sengepladser.

Marigolds er en velkendt ledsagerplante i køkkenhaven. Når de plantes i nærheden af ​​vegetabilske planter som tomater, peberfrugter og agurker, kan de hjælpe med at afvise bladlus, hvidflue, tomathornorm og mere. Males tilfældigvis er de også et utroligt våben mod myg.

De mange fordele ved voksende morgenfruer – Sådan holder du morgenfruer blomstrende

Den skarpe lugt af morgenfrueblomster er meget stødende for myg. Faktisk så meget, at de holder sig langt væk fra områder, hvor denne blomstrende årlige vokser.

Når de plantes i blomsterbed og containere i nærheden af ​​udendørs samlingsrum, kan morgenfruer være en fantastisk første forsvarslinje mod myg. (Se: Sådan holder du myg væk fra din gårdhave og gård – med planter!)

franske morgenfruer
Marigolds duft er velkendt for at afvise myg. Franske morgenfruer, afbildet ovenfor, er et af de bedste valg for alle til at afvise myg såvel som mange andre typer almindelige insekter og skadedyr.

Males måske er den bedste fordel ved voksende morgenfruer, at de kan tilføje fantastisk farve overalt. Fra mindre sorter som dronning Sophia og franske morgenfruer til planter med enormous blomster som Cracker Jack morgenfruer, kan de fylde ethvert rum med enorm farve. Især når du kan holde dem blomstrende stærke hele sommeren.

Her er et kig på, hvordan du får mest ud af dine morgenfruer og holder dem blomstrende og blomstrer langt ind i det sene efterår.

4 enkle hemmeligheder for at holde morgenfruer blomstrende stærke hele sommeren

# 1) Deadheading Outdated Blooms

Øverst på listen er deadheading! Hvis der er en ting, der kan holde dine morgenfruer tilbage fra kontinuerlig blomstring, efterlader det de gamle blomster på plads.

Fading blomster tager værdifulde næringsstoffer og ressourcer fra morgenfrue planter. Hvis den er tændt, vil planten fortsætte med at forsøge at helbrede og drive de forfaldne blomster. Og i processen skal du ikke producere nye blomster og fremtidige blomster.

deadheading morgenfruer
At lade brugte blomster forblive på planterne fjerner ressourcer fra planten, der skal skabe nye blomster. Regelmæssig deadheading af gamle blomster øger blomsterdækningen for planten betydeligt.

For at holde dine planter i kontinuerlige blomster, skal du øve regelmæssig fjernelse af falmende blomster. Og med morgenfruer er det let! Du skal blot klemme blomsterne bag blomsten med fingrene for at fjerne dem.

Skarp saks fungerer, males morgenfrue blomstrer let af med bare en knivspids. Jo mere du klemmer gamle blomster tilbage, jo mere vil du blive belønnet med flere og flere nye blomster!

# 2) Gødning af morgenfruer – Sådan holder du morgenfruen stor

Når det kommer til at holde planter i fuldt flor, er befrugtning ordentligt tæt på deadheading. At producere nye blomster og blomster kræver meget energi fra planter. Især når planter konstant forsøger at genvinde nye blomster hele sæsonen.

Og det er netop derfor, at fodre dine planter regelmæssigt er så vigtigt! Males complete succes afhænger også af, hvordan du tilfører næringsstoffer til dine morgenfruer. En stabil, langsom strøm af strøm er langt bedre end retailer intermitterende doser.

krakkerstik
Marigolds, som alle enårige, kræver en masse næringsstoffer for konstant at producere blomster. Males ved at give en langsom og stabil forsyning i stedet for retailer enkeltmængder kan du holde planter blomstrende stærke hele sommeren.

Tunge anvendelser af gødning kan give for meget kraft til dine morgenfruer. Det vil resultere i en vækstmasse, males kan skabe tilgroede rodstrukturer. Det kan føre til overfyldte rødder og en plante, der producerer mere løv end blomster.

For de bedste resultater skal du befrugte dine morgenfruer hver 10. til 14. dag med en fjerdedel til halvdelen af ​​den normalt anbefalede dosis af din yndlingsblomstegødning. Dette giver planter mulighed for konstant at holde en jævn, males håndterbar forsyning af næringsstoffer til magtblomstring.

Flydende gødning er det bedste valg, når det kommer til at drive enårige som morgenfruer. Næringsstofferne absorberes hurtigt og tages i brug.

Ud over kommercielle flydende gødningsblandinger er kompostte og ormstøbte te fremragende valg til kraftværker. De er velafbalancerede og absorberes hurtigt af planter.

# three Giv assist til højere morgenfruer

Mindre sorter som franske morgenfruer er mere end advantageous at dyrke alene, males hvis du dyrker retailer sorter som Cracker Jack eller Pom Pom morgenfruer, er det vigtigt at give dem lidt støtte med små indsatser.

gødning af agurkplanter
Ormstøbning kan bruges til at fremstille en fremragende gødningste til planter. Du kan også drysse en kvart kop støbegods omkring planter for at virke en gødning med langsom frigivelse.

Tilladt at vokse alene, disse større sorter knækker og splittes ofte beneath vægten af ​​deres egne grene og blomster. Og når dette sker, ender de med at bruge mere energi på helbredelse end at producere nye blomster.

Det tager ikke meget, et par små træ dyvel stænger placeret i jorden og bundet til planterne vil gøre underværker for at holde planterne stabile.

# 4 Vand Wise – Sådan holder du morgenfruer blomstrende retailer

Endelig, når det kommer til at holde morgenfruer blomstrende stærke, er ordentlig vanding et ought to. Marigolds har brug for fugt til at drive blomster og suge næringsstoffer gennem deres rødder og løv.

For maksimal blomstring skal morgenfruer, der vokser i sengepladser, få mindst en tomme vand om ugen. Enten ved regn eller ved vanding.

vanding enårige
Korrekt vanding er vigtigt for at holde morgenfruer producerer nye blomster. Ujævn vanding eller at lade planter tørre ud for meget imellem, skaber yderligere stress, der kan forsinke eller stoppe nye blomstringscyklusser.

Hvor meget koster en tomme regn? I gennemsnit er et solidt 30 til 60 minutters brusebad to gange om ugen tilstrækkeligt. Når man vander i hånden, er en halv gallon vand pr. Plante to gange om ugen tæt på at være lig med den mængde.

For containere, gryder og hængende kurve er daglig vanding sandsynligvis en nødvendighed. Males pas på ikke at overvande. Rødderne af morgenfrueplanter kan være modtagelige for rådne, når de lades sidde i vand.

Kontroller jorden i beholdere ved at stikke spidsen af ​​din pegefinger ned omkring en tomme ned i jorden. Undgå vanding, hvis det er fugtigt eller vådt. Hvis det kommer tørt op, skal du give planterne en dosis H2o.

Tjek denne uges nye havepodcast:

Her er at holde dine morgenfrue sunde, stærke og blomstrende som skøre hele sommeren! For endnu mere om morgenfruer, se vores artikel på vores søsterside: Letheden, skønheden og fordelene ved at dyrke morgenfruer i haven. Glad havearbejde! – Jim og Mary.

Som altid er du velkommen til at e-maile os på thefarm@owgarden.com med kommentarer, spørgsmål eller bare sige hej! Hvis du vil modtage vores three artikler om hjemmet, haven, opskriften og det enkle liv hver uge, kan du tilmelde dig vores freed from cost e-mail-liste, der er placeret midt i denne artikel. Denne artikel kan indeholde tilknyttede hyperlinks.

Leave a Reply