Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Sådan opbevares malemuld naturligt fra din gård

Hvis du er på udkig efter, hvordan du holder jordemærker ude af din have uden at bruge barske kemiske behandlinger, er dagens artikel noget for dig. Og det kan endda hjælpe dig med at håndtere problemer med voles!

Både malte moler og voles forårsager en enorm mængde skade på græsplæner, blomster og grøntsagshaver. Og selvom der er kommercielt tilgængelige fælder og agn, er mange også farlige for kæledyr, børn og endda voksne.

Så hvad skal en gartner gøre? Tro det eller ej, der er faktisk nogle temmelig effektive naturlige løsninger, der hjælper med at afskrække muldvarp og uldpopulationer. Og de arbejder virkelig med at minimere og endog eliminere skaden, mol og voles kan gøre for et landskab.

hvordan man holder jordemærker ude
Jordmol kan hurtigt udgøre en katastrofe af græsplæner, blomsterbed og haver. Disse ujævnede skadedyr vil tunnelere hundreder af fødder på jagt efter mad og i løbet af processen ødelægge alt, hvad der er på deres vej.

Forskellen mellem malemuld og voles

At holde mol og voles i skak begynder med først at vide, hvilket skadedyr du har at gøre med. Selvom de ofte forveksles som en i det samme, er malede mol og voles to helt forskellige dyr – med to helt forskellige lyster.

Slibemuld

Muldvarpe er insektædende og eksisterer udelukkende for at spise insekter. Jord muldvarper spiser ikke planter eller rødder af planter. De kan canine beskadige græsplæner og planter i færd med at lede efter deres frokost.

Muldvarpe arbejder gennem jorden i lange, underjordiske tunneler på jagt efter grubs, larver og orme. Hvor der er modermærker, vil der være små høje konisk formet snavs, der stikker ud fra jorden. Dette er deres indgangs- og udgangshuller.

Sådan finder du skader på vol

På den anden side er voles planteædere og elsker at fodre planter. De kan ofte forveksles som en mus eller spidsmus, males lever udelukkende for at fejre det eksisterende planteliv. Af de to kan voles forårsage betydeligt mere skade på de planter, der vokser i dit landskab.

feltvol
Voles som dette feltvol er forvekslet med en mus. Voles elsker at spise planter og kan hurtigt ødelægge etårige planter, grøntsager og stauder.

Når det kommer til deres kost, spiser voles løg, rødder, græs, blade og alle typer planteblade. De har endda været kendt for at spise barken fra træer og buske.

De elsker at finde et sted, der giver masser af dækning for at skabe deres hjem. På grund af dette lever de ofte i eller i nærheden af ​​penselbunker, træbunker og områder med højt græs eller ukrudt.

Hvordan man holder jorden muldvarper ude – og voles også!

Metoder til at afskrænke muldvarp

Når det kommer til muldvarper, er det vigtigt at forstå, at de ikke helt er et skadedyr. Faktisk lever muldvarper faktisk en smule service til gartnere.

Til at begynde med fortærer de retailer mængder grubs og larver. En af deres foretrukne tilfældigvis bare er den frygtede japanske bille. De spiser også tomathornormslarver såvel som mange andre skadedyr, der kan forårsage gartnerproblemer.

hvordan man holder jordemærker ude
Jordemærker elsker at spise grubs og larver. Selvom de helt sikkert kan ødelægge græsplæner og blomsterbed med deres tunneler, hjælper de faktisk med at holde skadedyrsbestande beneath kontrol.

Og tro det eller ej, de tunneler, de graver, kan faktisk hjælpe med at løsne jord og lufte den. Det er selvfølgelig alt godt og godt, indtil de tunnel gennem din græsklædte gård, eller tilfældigvis graver lige gennem en række afgrøder!

Så hvordan kan du holde modermærker ude af din have uden at sprøjte efter gruberne? Det hele starter med lyd og bevægelse.

Afskrækkende med bevægelse og lyd

Jord muldvarper, og også voles for den sags skyld, kan ikke lide jordvibrationer eller lyd. Begge repræsenterer potentielle trusler og / eller rovdyr.

Jo mere konstant og aktiv bevægelse, jo bedre bliver resultaterne med at holde dem væk. For lavteknologiske løsninger vibrerer pinwheels omkring og i senge jorden og skaber bevægelse og støj. En lille radio tændt i haven kan også fungere i nogle tilfælde.

Tjek vores seneste Yard Podcast:

Males selv om begge disse løsninger kan have en vis succes, har det for os været den ultimative løsning at bruge lydafvisende enheder. Især når det kommer til at holde dem fra tunneller rundt og gennem vores have!

Brug af Sonic Picture voltaic Repellents

Soniske frastødende indsatser udsender frekvenser og bølger gennem jorden, der hjælper med at afvise både muldvarper og voles. Et af de bedste aspekter ved indsatsen er, at de er soldrevne. Det betyder, at indsatserne kan placeres overalt i landskabet, uanset hvor der er behov for at afvise føflekker eller voles.

Den bedste del af alt – arrange er lige så let som at placere dem i jorden! Indsatsen udsender ca. three sekunder med lave frekvensimpulser hvert halve minut. Impulser trænger igennem jorden og fungerer som en enorm afskrækkende virkning på skadedyrene, der ikke tåler pulsenes lyde og vibrationer.

sol muldvarp frastødende pigge
Soniske, pulsemitterende indsatser som disse fra Magic Cat kan hjælpe med at holde muldvarper og voles ude af et bestemt område. Endnu bedre, de bruger solenergi og kræver ikke batterier eller el.

Hvert mærke er lidt anderledes med hensyn til dækning, males generelt vil hver indsats dække en radius på 25 til 50 fod, hvor den er placeret. Vi bruger mærket MAGIC CAT Picture voltaic Mole Repellent, der dækker omkring 40 fod. De har været utroligt effektive til at holde modermærkerne væk fra områder, vi forsøger at beskytte.

Castor bønner / olie og spray – Sådan holder du muldvarp ude af din gård naturligt

Der er andre naturlige metoder, du også kan prøve at afvise mol. Duften af ​​ricinusolie er en af ​​de bedste. Mange gartnere planter ricinusplanter i deres have for at holde mol ude. (Vær forsigtig, da de kan være en invasiv plante)

Mange mener også, at anbringelse af ricinusbønner i indgangshullerne får malet mol til at flytte. Løg og hvidløg placeret i huller er et andet ofte brugt middel.

hvordan man stopper modermærker
Castor bønner og castor bean olie er begge naturlige afskrækkende midler mod mol.

Du kan også skabe et naturligt afstødningsmiddel til græsplæneområder ved at blande ren ricinusolie med vand og et par dråber flydende vaskemiddel.

For at fremstille blandes 10 ounce ricinusolie med 2 liter vand og en teskefuld flydende vaskemiddel. Brug derefter en pumpesprøjte til at påføre græsplæner og senge. Produktlink: Ren ricinusolie. Med denne løsning skal du genanvende efter regn eller vanding for at bevare effektiviteten.

When It Comes To Voles ..

Med voles holder den første forsvarslinje deres skjulområder til et minimal. Start med at rydde børstehøjder og holde græsset og børsten klippet ned.

Preserve også træbunker stablet og pænt væk fra jorden for at forhindre lette skjulrum. Uden noget sted at gemme sig er de et let mål for naturlige rovdyr og vil ofte bevæge sig væk til mere sikre steder.

Brug af grus og hegn

Voles arbejder gennem lavvandede tunneler og er ikke glad for at arbejde gennem grus eller sten. Faktisk kan de slet ikke lide det! Omkringliggende senge eller haveområder med klippekant begravet lidt beneath og over jorden er en af ​​de bedste naturlige løsninger omkring.

Voles er berygtede for at grave op og fortære plantede løg. Tilføjelse af en smule ærtgrus i hullerne omkring pærer ved plantningstid kan også hjælpe med at holde dem sikre. Det giver også god dræning for pærerne.

pærer i jorden
Voles elsker at fodre med løg, især dem der plantes mere overfladisk i jorden. Du kan tilføje ærtgrus omkring pæren for at afskrække voleserne fra at spise pærerne.

Hvis det ikke virker, kan nethegn eller kyllingetråd begravet beneath og over jorden ved 4 til 6 work gøre vidundere ved at holde voles ude af senge og haver.

Hegn til internet og kyllingetråd er også en glimrende måde at beskytte undersiden af ​​hævede senge eller oven på nyplanteret frøplante, der lige er begyndt at spire.

Naturlige rovdyr

Endelig er der ingen bedre måde at holde en vol befolkning i skak end med naturlige rovdyr. Slanger, høge og ugler er alle retailer voldejægere. Males det bedste af alt er den almindelige kat.

Katte er fremragende rovjægere og kan hjælpe meget med at holde voles i at formere sig til et stort draw back. De er canine velkendte for at give deres jagtudnyttelse ved bagdøren.

Her er at finde den bedste måde at afskrække muldvarp og voles fra at invadere dine blomsterbed, haven og græsplænen i år – naturligvis! Glad havearbejde – Jim og Mary.

Som altid er du velkommen til at e-maile os på thefarm@owgarden.com med kommentarer, spørgsmål eller bare sige hej! Hvis du vil modtage vores three artikler om hjemmet, haven, opskriften og det enkle liv hver uge, kan du tilmelde dig vores freed from cost e-mail-liste, der ligger midt i denne artikel. Denne artikel kan indeholde tilknyttede hyperlinks.

Leave a Reply