Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Sådan skridser du kartofler uden at skade vindruerne

Sådan skridser du kartofler

Skrabning er en sydlig betegnelse, der bruges i havearbejde, hvilket betyder at grave nogle få af dine kartofler op tidligt. Denne weblog vil forklare, hvordan man skraber kartofler og hjælper dig med at nyde din have, inden den ti ugers modenhedsperiode er udløbet.

Kartofler har en lang modenhedsperiode, og til tider kan vi blive lidt utålmodige, og det er det, der får os til at ridse vores kartofler. Du vil sørge for ikke at ridse for tidligt, ellers er de kartofler, du graver, duds. Vi ønsker alle at nyde vores havevaredyrkede dagligvarer, males nogle gange er det bare for svært at vente !! Hvis det canine næsten er høsttid, og du ønsker nogle af de hjemmelavede kartoffelmos, så skal dette gøre tricket.

Hvis dine kartofler er tørre, uanset hvor du ser en revne, vil du følge den ned og lette fingrene, indtil du føler en kartoffel. Så vil du lette det op fra jorden. Du vil være sikker på, at du er forsigtig med ikke at beskadige planten, og at du føler dig omkring for at få fat i en af ​​de større kartofler. Hvis du skraber den rigtige vej, ved din kartoffelplante aldrig engang!

Gå rundt i haven

Da vores forårshave begynder at være i fuldt flor, går vi en tur rundt for at se, hvad der producerer det bedste i år – fremhæver nogle af vores bedste sorter omkring vores forårshave.

Den første ting, vi bemærker, er Klapperslange stangbønnervokser til at være en af ​​de højeste i vores have og også en af ​​de smukkeste på grund af deres smukke lilla blomst. Disse klapperslange stangbønner er en arvestykke og kan vokse til at være omkring ti meter høje. Selvom vi ofte siger, at vores hybridsorter producerer mere afgrøde, er det ikke nødvendigvis tilfældet med denne bønne. Rattlesnake Pole bønne høstes meget ofte og producerer bælg, der er seks til syv inches lange. Denne bønne klarer sig godt i vores klima på grund af vores varme og fugtige temperaturer.

Blue Bayou Winter Squash er noget nyt i haven, som vi var meget begejstrede for at dyrke. Dette græskar er en hybridsort med et arvestykke, der også giver modstandsdygtighed over for dun og pulver. Selvom det vokser som vores sommer squash-sorter, er det en vinter squash, der har en løbetid på 90 dage. Efter 90 dage skal afgrøden være omkring 15-20 pund.

Kun stående omkring seks inches høj, vores Jambalaya Okra begynder at blomstre og bliver allerede meget produktiv; det varer ikke meget længere, før de er klar til høst. Jambalaya Okra-planten producerer retailer udbytter af grønne bælg, der er gode til bejdsning, stegning og stewing.

Nu i et område, hvor vi ikke havde mange planer for, besluttede vi at bruge en attraktiv mulighed for en dækafgrøde, The ProCut Plum Sunflower. Denne blomst er en enkelt stilk solsikke, der er pollenfri, males alligevel stadig giver en massiv blomst. ProCut-solsikke er utrolig til at trække dine bestøvere ind for at hjælpe dine andre planter med produktionen.

Den sidste ting i vores have er en af ​​Gregs yndlingsafgrøder, vandmelon. Han besluttede at dyrke en gammel arvestykke, der hedder Moon and Stars, som hans bedstefar voksede for at se, hvordan den sammenligner med de nye hybrider. Greg bemærkede noget underligt med løvet, når de begyndte at komme op fra jorden; den havde gule pletter på den. Han har ikke helt fundet ud af afstanden til, hvad der fungerer bedst, males deres gule blomsterblomst begynder at komme pænt op.

Klik på videoen nedenfor for at se denne have i aktion eller for at lære mere om havearbejde med Greg !!

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

Leave a Reply