Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Sådan slipper du af japanske biller naturligt

Er det virkelig muligt at slippe af med japanske biller uden at bruge barske pesticider? Det er et spørgsmål, vi stod overfor for omkring 6 år siden, da vores lille gård pludselig, ud af det blå, kom beneath et stort billeangreb.

Vi bemærkede først nogle få i de aftagende dage i juni på bladene på vores prydplæner. Selvom de forårsager lidt skade på græsset, havde de ved ugens afslutning fundet vores rosenbuske og bladene på vores vindruer.

Desværre, da juli ankom, begyndte de at lancere et fuldt angreb på druerne. Inden for få dage var der hundreder på hundreder af de skinnende små skadedyr overalt, og de tygde huller på hvert blad, de kunne finde.

hvordan man holder biller væk naturligt
Japanske biller kan hurtigt ødelægge løvet af etårige planter, flerårige planter og mere. Males tro det eller ej, det er muligt at slippe af med dem uden at skulle ty til hårde kemikalier.

Vi vidste på det tidspunkt, at hvis vi ikke gik ind med det samme, ville skaden på druerne være alvorlig. Faktisk så meget, at vi var bekymrede for, at vi måske slet ikke havde meget af en druehøst.

At finde en naturlig løsning – Sådan slipper du af japanske biller naturligt

Vi er overbeviste om at holde en kemikaliefri indstilling på vores gård. Så at gribe den nærmeste kommercielle spray var simpelthen ikke en mulighed.

Selvom insekticider helt sikkert kan være effektive til at dræbe billerne, er der mange grunde til aldrig at introducere dem i dit landskab.

For os starter det hele med det faktum, at vi ikke vil have kemikalier, der rører ved noget, vi nogensinde vil spise. Males endnu vigtigere er insekticider ikke-diskriminerende. Det betyder, at de ikke kun dræber billerne, males også de gavnlige bugs og bestøvere, vi stoler på for at hjælpe med at producere vores andre afgrøder.

hvordan man kan slippe af med japanske biller
Desværre dræber sprøjtning af insekticider ikke kun billerne, males også gavnlige insekter som honningbier. Det kan være en kortsigtet løsning, males det kan forårsage langsigtede problemer for hele dit landskab.

Tilføjelse til problemet forbliver de gavnlige insekter, der engang hjalp med at holde balancen mellem skadedyrsbestande i skak, ikke længere og åbner døren for endnu flere insektproblemer.

Det kan helt sikkert være en ond cirkel. Og en, som vi bestemt ikke ville invitere ind i vores landskab. I stedet gik vi hurtigt i aktion med en Three-trådet naturlig tilgang, der fungerede som en charme. Den ene var at ikke brug en af ​​de mest almindelige løsninger – billeposer.

Ikke alene stoppede den Three-polige tilgang angrebet i dens spor det år, det har været med til at reducere og næsten eliminere befolkningen i de efterfølgende år.

Sådan slipper du af japanske biller naturligt

Vores naturlige løsning på japansk billebekæmpelse kom ned på Three enkle metoder:

  • (1) Undgå brug af billefælder
  • (2) Håndplukker billerne i en sæbevand
  • (Three) Oprettelse af en effektiv afskrækkende spray fra Japanese Pink Cedar

# 1 Undgå at bruge billefælder – Sådan holder du japanske biller væk naturligt

Først og fremmest er det vigtigt at indse, at hvis du bruger billeposer eller billefælder i din have, forårsager de sandsynligvis mere skade end godt. Især hvis din ejendom er et par hektar eller mindre.

hvordan man stopper biller
Japanske billeposefælder er effektive til at bringe biller ind, males de kan forårsage mere skade end godt. Med den lokkende duft kan de faktisk skabe en større befolkning til at spise på dine planter.

Japanske billefælder fungerer ved at udsende en duft, der tiltrækker biller til et område. Selvom fælderne lokker et stort antal biller ind i posen, bringer de desværre endnu flere biller til din have.

For at beskytte planter korrekt skal der placeres fælder langt væk fra de planter, du prøver at hjælpe. Hvis ikke, tiltrækker de simpelthen også din nabo’s biller ind i dit rum.

For at være effektiv skal biposer placeres ved kanten af ​​en ejendom, acres væk fra det sted, hvor du prøver at lokke dem væk fra. Desværre er den gennemsnitlige gård i de fleste tilfælde bare ikke stor nok.

Tjek denne uges nye havepodcast:

Resultatet? Poserne tiltrækker faktisk endnu flere biller, der derefter kan parre sig og lægger flere larver i din jord for at blive et endnu større draw back næste år! Ganske enkelt for de fleste situationer – de er bedre at undgå.

# 2 Håndplukning – En enkel løsning, der fungerer! Sådan slipper du af japanske biller naturligt

Håndplukning af biller fra planter lyder måske som en så kedelig og hård opgave – males du bliver måske overrasket over, hvor let og vigtigere, effektiv det er at få biller beneath kontrol.

Jo flere biller du fjerner, jo mindre langsigtede problemer får du. Biller kommer ud for at spise, og begraver dem derefter ned i jorden for at lægge grublarven, der bliver næste års biller. Males jo mere du styrer nu, jo mindre kan det komme ned i jorden.

Ved at tage en spand med sæbevand vandrer vi simpelthen vores ejendom og børster biller i væsken. Det første år gjorde vi dette to gange om dagen i en uge. Ved afslutningen af ​​ugen havde vi allerede bemærket et markant fald i deres befolkning.

grubs i jorden
Jo flere voksne biller du eliminerer, jo færre grubber og biller får du det følgende år. Ved håndplukning og brug af afskrækkende spray har vi været i stand til at holde vores planter skadesfri. Endnu mere er den japanske billepopulation faldet hvert år.

Vi håndplukker despatched om morgenen eller sen eftermiddag, når billerne er mest aktive. Der var et par dage i starten, vi valgte endda to gange om dagen. Det interessante var, at vi kun for lidt arbejde holdt skaderne på planterne minimale.

Ja, det tog cirka 15 til 30 minutter de første par dage. Males det virkede virkelig! Og endnu bedre, med håndplukning er der ingen grund til at bekymre sig om at skade gavnlige insekter i processen.

# Three) Al naturlig japansk billesprayopskrift – Sådan slipper du af japanske biller

Så hvad hvis billerne simpelthen er ude af kontrol, når du starter? Det er her brug af en helt naturlig billespray lavet af cedertræ virkelig kan hjælpe med at holde skader nede, mens du får befolkningen beneath kontrol.

Japanske biller kan ikke lide duften af ​​cedertræ. Og selvom det ikke dræber billerne, vil det få dem til at forlade planterne og holde sig væk fra dem også et stykke tid!

Blandingen er let at fremstille og kan påføres planter som en naturlig barriere for japanske biller. Til fremstilling bruger vi 6 til eight små stykker Japanese Pink Cedar træ. Vi skar brædderne ned for at passe ned i en 5 gallon spand.

hvordan man kan slippe af med japanske biller
Blødgør et par brædder af Japanese Pink Cedar i varmt vand vil skabe en stor japansk billeafskrækkende spray. Opløsningen kan sprøjtes på planterne for at hjælpe med at afvise billerne fra at spise bladene.

Dernæst fylder vi spanden med varmt vand. Hvis du ikke har adgang til cedertavler, kan du også bruge et par ounce cederolie i vandet. (Produktlink: Japanese Pink Cedar Oil)

Et par tepotter med kogende vand hjælper over koldt vand til i første omgang at bringe olierne ud af træet. Lad blandingen sidde et par dage for at suge i cedertræet. Vi bruger en mursten oven på brædderne for at holde dem beneath vandet. Du kan også røre et par gange hver dag for at hjælpe med at frigive mere olie.

Sprøjtning af billerne – Sådan slipper du af japanske biller

For at bruge det i en sprøjte skal du fjerne træet og sile eventuelle løse partikler. Påfør sprayen rigeligt på plantens blade og se billerne flyve væk! Igen er dette en fantastisk kortvarig løsning til beskyttelse af planter.

Dette vil være effektivt i et par dage, hvis det ikke regner, eller der ikke er tung dug. Hvis blandingen vaskes af, skal du blot påføre den igen for at skabe en effektiv afskrækkende virkning.

Males den rigtige nøgle? Kom derude og fjern disse biller, og keep de indbydende fælder ud af din have. Ved at holde balancen i naturen i skak ved ikke at sprøjte ikke-diskriminerende insekticider, vil du blive forbløffet over, hvordan retailer angreb vil blive en fortid.

Her er at holde japanske biller væk fra dine planter og landskab – naturligvis! Glad havearbejde – Jim og Mary.

Som altid er du velkommen til at e-maile os på thefarm@owgarden.com med kommentarer, spørgsmål eller bare sige hej! Hvis du vil modtage vores Three artikler om hjemmet, haven, opskriften og det enkle liv hver uge, kan du tilmelde dig vores freed from cost e-mail-liste, der er placeret midt i denne artikel. Denne artikel kan indeholde tilknyttede hyperlinks.

Leave a Reply