Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Sådan stopper du naturligvis snegle

Er det virkelig muligt at stoppe snegle naturligt? Du vedder på, at det er det! Desværre har de sidste par uger her på gården været usædvanligt våde. Og på grund af dette har sneglene bestemt haft en genopblussen. Males vi har været klar med et svar!

Snegle foretrækker kølige og fugtige forhold. Og selvom det har været lidt varmere her end normalt, har den ekstreme fugt og fugt gjort det muligt for dem at trives.

Snegle kan skabe kaos og forårsage alvorlig skade på alle slags planter i landskabet. Fra ømme unge grøntsagsplanter til årlige blomster, flerårige planter og mere – de viser lidt barmhjertighed med deres geniale appetit.

hvordan man stopper snegle
Snegle gør næsten al deres skade i de kølige, mørke natten over. Der er lidt, de ikke spiser, så enårige, stauder og vegetabilske afgrøder er alle i fare. Der er canine flere helt naturlige måder at holde deres befolkning i skak.

De tygger hurtigt deres signaturhuller i planterne og efterlader dem svage og beskadigede. De slimede, slingrende skabninger kan ødelægge planter natten over. Faktisk er en af ​​grundene til, at snegle er så svære at kontrollere, at de gør næsten al deres skade, mens du sover.

Snegle er væsner om natten, der kommer ud i de fugtige, fugtige og køligere temperaturer natten over. Mens du vågner, glider de for at gemme sig beneath blade eller i jorden. Venter naturligvis på, at himlen bliver mørkere igen for at komme ud, spise og formere sig!

5 gode måder at stoppe snegle naturligt

Den gode nyhed er, at du kan begrænse både deres befolkning og skade med et par enkle naturlige midler. Og ja, når vi taler af erfaring her på gården, fungerer de 5 løsninger nedenfor virkelig!

Males når det er sagt, husk at den største nøgle af alt til at stoppe snegle er vedholdenhed. Daglig kontrol af dine blomsterbed og planter tager kun et par minutter, males det kan holde dig foran spillet i håndteringen af ​​den skade, de kan forårsage.

stop snegle
Giv snegle mulighed for at formere sig, og deres skade kan være alvorlig. Her har de alt andet end ødelagt en afgrøde af bønner.

Når det er tilladt et par dage eller en uge at formere sig og spise, kan skaderne på planterne være alvorlige. Især til unge, ømme vegetabilske planter og årlige blomster. Med det i tankerne er her 5 naturlige metoder til at stoppe snegle:

# 1 Håndplukning

Tro det eller ej, denne enkle metode til kontrol er en af ​​de bedste af alle. Faktisk virker håndplukning flere gange end ikke, med de fleste skadedyr.

Desværre, alt for ofte, i stedet for at plukke et par skadedyr ud af planter, når individuals i stedet for hårde sprayer. Males disse sprayer dræber ofte alle insekter, herunder gavnlige, der hjælper med at holde populationer af andre skadedyr i skak. Og når det sker, kan angreb virkelig blive et downside!

Når det kommer til håndplukning af snegle, skal du kontrollere planter om aftenen eller tidligt om morgenen. De bedste tider er lige efter at solen er gået ned, eller lige før den står op.

Tjek vores seneste Yard Podcast:

Gå ud til dine blomsterbed og haven med en lommelygte og en krukke sæbevand. Lys lyset på undersiden og toppen af ​​bladene. Sneglene lyser op, og du kan simpelthen tage dem af og lægge dem i sæben og vandet for at dræbe dem.

Selvom det lyder så simpelt – det virker virkelig vidundere til at kontrollere de fleste slugpopulationer og skader. Nøglen er canine at holde kontrol hver dag, indtil du ikke ser noget tegn på de slimede skabninger.

# 2 Kobberbånd / Kobberstrimler

Selvom årsagen til, at det ikke er helt forstået, er kobber faktisk en stor afskrækkende virkning mod snegle. Det antages, at den slimede make-up af snegleens ydre hud reagerer negativt med kobberet.

Males af ​​en eller anden grund fungerer det virkelig ved at afvise snegle fra planter. Især når de placeres omkring unge vegetabilske planter for at holde snegle i at klatre ombord.

Du kan beskytte planter ved at placere små strimler af kobber som en krave omkring bunden af ​​planterne. Dette kobberhegn forhindrer, at snegle kommer til bunden af ​​planter og trækker en tur op til en aftenbuffet.

kobberbånd
Kobberbånd kan formes i en ring omkring bunden af ​​planter for at beskytte. Nogle gartnere pakker endda båndet rundt om deres gryder og containere for at holde snegle i at klatre op.

Kobber kan være dyrt, males kobberbåndsruller kan købes for omkring $ 10 – $ 12 og er en effektiv og mere overkommelig mulighed. Ruller er normalt 30 ′ eller længere og kan beskytte hundredvis af planter, hvis det er nødvendigt.

# three Kafferetter og ægskaller

Kaffegrund er virkelig en gartners bedste ven! De ru kanter af kaffegrums er dødbringende for snegles slimede hud. Når de forsøger at kravle over jorden, fungerer de skarpe kanter som en barbertråd.

Ikke kun vil det stoppe snegle kolde i deres spor, kaffegrundene har en vidunderlig bivirkning for planter. De fungerer også som en naturlig gødning og frigiver små mængder kvælstof og andre sporingsstoffer til planter.

Ligesom kaffegrunde stopper knuste ægskaller også snegle med deres skarpe kanter. Knus et par skaller op i din hånd og drys rundt om bunden af ​​planterne. Ligesom kaffegrundene tilføjer æggeskallene næringsstoffer til jorden, når de nedbrydes.

kaffegrums i haven
Både kaffegrums og ægskaller kan hjælpe med at danne en barriere omkring planter mod snegle. Som en ekstra fordel hjælper de også med at frigive næringsstoffer til dine planter, når de nedbrydes.

Æggeskaller og kaffegrums kan faktisk bruges overalt i haven med gode resultater. Tjek vores artikel Brug af kaffegrunde og ægskaller i din have og blomsterbed for mere data.

# 4 Melon Rind & Beer Traps

Snegle elsker skorpe af meloner. Og de elsker også øl – og begge kan bruges til at skabe en stor fælde! For at lave en melonfælde skal du blot tage restskaller og lægge dem langs kanterne af haven om aftenen.

Sørg for at vende dem på hovedet og placere dem let i jorden. Når du vender tilbage om morgenen, har du en virtuel slugfest på skorpen. Denne metode dræber ikke snegle, males giver dig mulighed for hurtigt at fælde og bortskaffe retailer populationer.

Ølfælder er en af ​​de mest kendte af naturlige måder at stoppe snegle på. Snegle af en eller anden grund elsker øl og er meget tiltrukket af det.

stoppe snegle med vandmelon
Melonfælder er en fremragende helt naturlig måde at trække snegle væk fra dine planter. Du skal blot placere skindene ned i jorden eller barkflis, og se sneglene komme!

Ølfælder fungerer bestemt, males der er et par ting, der øger sandsynligheden for succes. Brug mindre flade containere fyldt til halvvejs med øl. Små plastikbeholdere eller tun dåser fungerer godt til dette.

Sneglene tiltrækkes af ølen og kryber derefter let ind i skålen og drukner. Preserve fælder i nærheden af ​​haven for at trække snegle udad, ikke ind i haven. Derudover skal du holde frisk øl i fælderne hver aften.

# 5 Diatoméjord

Diatoméjord er et fint, kalkholdigt stof, der er helt naturligt. Det er skabt af de forstenede rester af mikroskopiske væsner fra længe siden.

Det støvede stof har mikroskopiske barberknivlignende kanter, der skæres i kroppen af ​​snegle. Når det skærer ind i deres hud, tørrer det sneglens ydre hud ud og stopper dem i deres spor.

Det kan drysses på og omkring planter eller endda støves på løvet for at forhindre skader på sneglen. Diatoméjord fungerer bedst beneath tørre forhold, så brug det kun, når truslen om regn er minimal.

stopper snegle med kiselgur

Derudover skal dette bruges med forsigtighed, da det også kan dræbe andre gavnlige insekter. Males hvis du har en alvorlig angreb, kan det være svaret at få det beneath kontrol.

Her er at stoppe snegle i din have og blomsterbed i år. Glad havearbejde! – Jim og Mary.

Som altid er du velkommen til at e-maile os på thefarm@owgarden.com med kommentarer, spørgsmål eller bare sige hej! For at modtage vores three artikler om hjemmet, haven, opskriften og det enkle liv hver uge, tilmeld dig vores freed from cost e-mail-liste, der er placeret i midten af ​​denne artikel. Denne artikel kan indeholde tilknyttede hyperlinks.

Leave a Reply