Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Sådan styres pulveriseret og dunet meldug i grøntsagshaven

Cucurbit-familien

Nogle af vores yndlingsgrønsagsafgrøder findes i cucurbit familie, der inkluderer squash, agurker, vinter squash og sommer squash. Disse cucurbit-afgrøder er canine de mest modtagelige for meldug og dunskimmel, som er meget barske sygdomme i køkkenhaven. Når temperaturen begynder at stige, og vi oplever høj luftfugtighed eller fugt i luften, er det, når meldug begynder at virkelig påvirke planterne.

Hvad er pulveriseret meldug?

En svær svampesygdom, der virkelig kan påvirke en lang række planter, er meldug. Denne meldug er mest kendt for at påvirke planter i agurk, natskyggeog bælgfrugt familier. Når svampen begynder at overtage kontrollen med en af ​​dine planter, fylder den planten med et lag meldug, der består af mange sporer langs toppen af ​​bladene. Disse sporer vil derefter bære til andre planter ved vinden. Hvis du tidligere har oplevet meldug, kommer der nye udbrud fra dormatsporer i gammelt vegetativt materiale eller ukrudt i nærheden i haven. Meldug påvirker dine planter ved at bremse væksten, reducere frugtudbyttet og den samlede kvalitet af frugter. I modsætning til andre svampesygdomme trives meldug i varmere temperaturer og tørre / fugtige temperaturer. For at identificere meldug i din have starter det normalt som cirkulære hvide pletter på toppen af ​​planterne, males kan også vokse på undersiden. Da ungt løv er mest modtageligt, skal du sikre dig, at du har en effektiv tidsplan for skadedyrsbekæmpelse tidligt i køkkenhaven for at undgå alvorlige problemer.

Sådan behandles pulveragtig / dunet meldug

Hvis du oplever denne pulveriserede og dunede meldugsygdom på dine planter, anbefaler vi, at du behandler den med Bi-Carb Fungicid. Dette fungicid vil ødelægge cellen i meldug og helbrede den. En anden måde at undgå meldug i haven er at plante cucurbit-sorter, der har sygdomsresistens. Nogle af de ældre planteblade oplever noget dunskimmel, der starter med gule pletter på bladene. Når de gule pletter bliver større, begynder de at nedbryde bladene og til sidst skabe retailer brune ru pletter på bladene. For at sikre, at vores nye vækst ikke oplever det samme draw back, sprøjter vi vores nye løv med komplet sygdomsbekæmpelse og flydende kobberfungicid for at beskytte det nye planteløv. Disse fungicider er organiske pesticider, der kan bruges som en bladspray, som effektivt tager sig af plantesygdommen ved at sprøjte toppen af ​​bladene. Den vigtigste måde at sikre dig bedre succes med at kontrollere disse sygdomme er at identificere, hvilken sygdom der påvirker dine planter, og begynde at forstå, hvordan du kan kontrollere dem i køkkenhaven. Når du først har identificeret disse sygdomme, vil du være i stand til effektivt at dræbe og generelt kontrollere mange sygdomme i din have.

Dyrker Blue Bayou Pumpkins

Sammen med sine cucurbit-sorter dyrker Greg nogle hybrid Blue Bayou Pumpkins, der giver arvestykke med en stærk sygdomspakke som modstandsdygtighed over for pulverformig og dunet meldug. Denne græskar form producerer bageste vinstokke, der leverer retailer 15-20 lb græskar. Deres unikke farveprofil består af et lyseblåt ydre med dybe ribber langs den ydre belægning. Da Blue Bayou har en modstandsdygtighed over for meldug og pulverform, fungerer den godt i fugtige områder som syd, hvor sygdomstrykket typisk er højere i køkkenhaven. En anden måde at undgå pulverformig og dunet meldug på, anbefaler vi at bruge drypvanding for at sikre, at al vinter squash og græskar får foder effektivt og reducerer eventuel plantefugtighed, de måtte opleve i haven.

Leave a Reply