Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Simple Cherry Tomato Trellis Netning til haven

Sparer tid med Cherry Tomat Trellising

Efterhånden som dagene bliver varmere, og vores tomater vokser højere, prøver vi at besvare spørgsmålet om, hvad der er den mest enkle trelle med kirsebærtomat. Med kirsebærtomater med mindre løv og mindre frugt har gartnere flere muligheder for, hvad de vælger at støtte deres tomater.

Trellising er i sin enkleste kind bare at støtte planten, når den vokser. Det er vigtigt at gøre, når dine planter begynder at modnes og har brug for tilstrækkelig luftstrøm og plads. Trellising hjælper også med at holde planter og blade væk fra jorden for at forhindre svampe- og bakteriesygdomme såvel som insekter. Vi ser trellising brugt i mange haver med alt fra meloner til squash.

Mange gartnere forstår den tid, det tager at manuelt væve en espalier gennem hver plante, også kendt som teknikken Florida-vævning. Denne metode kan være meget tidskrævende, da du skal gøre det flere gange, da planten fortsætter med at vokse.

Gartnere, især dem med større haver, vil beslutte at henvende sig til kvæghegn for at springe alt besværet over. Hegn til kvæg kan være gavnligt, da det er lettere at stake i jorden sammenlignet med floridaen i Florida. Ulempen ved at bruge kvægpaneler med cherrytomater eller enhver mindre frugt for den sags skyld er manglen på fleksibilitet inden for stålet i kvæghegn, hvilket fører til brud på planten. Et alternativ til at prøve med cherrytomater er Hortonova Trellis Netting.

Hortonova Trellis beskrives som en tykkere fiskelinje og ruller ud på en meget håndterbar måde. Denne trellis er så enkel som at skære den i den ønskede længde, lynlåse den til den ene side og derefter strække den tæt på rækken og lynlåse den til den anden side. Du tillader dine planter at vokse lodret op advert nettet, samtidig med at de har sin fleksibilitet uden at bryde planten.

Et andet tip, når du bruger internet til at trellisere dine planter, er at tilføje indlæg hver 10-15 fod og lynlåse nettet der også. Tilføjelse af ekstra støtte gør det muligt for dit internet at forblive oprejst og ikke synke med frugtens vægt.

Fordele ved Hortonova Trellis

Den enkle Hortonova trellis internet ville være fantastisk at prøve på enhver cherrytomat sort som The Sweetie Cherry Tomato eller den Black Zebra Cherry Tomato. Hortonova er canine ikke lavet kun til mindre frugter. Det er stærkt nok til at holde op selv sorter af agurker som Diomedes og Stenmur, samt Kentucky Blue Pole Beans.

Selvom nettet med agurkerne måske falder lidt, når de gør sig klar til høst sammenlignet med cherrytomater eller stangbønner, giver nettet dig mulighed for at strække det så tæt som muligt for at forhindre, at frugten bliver på jorden.

Selvom nettet holder godt op selv på tungere agurker, foreslår vi ikke at bruge dette Hortonova-espaliernet på butternut squash eller noget tungere vinter squash, fordi det ikke er helt stærkt nok. For mindre frugter som vores cherrytomater fungerer denne netting perfekt.

Netningen kommer i forskellige længder, males der er fordele ved at have den længere rulle, da det aldrig kan gå dårligt. Hortonova-trellis sælges på hjemmesiden op til 328 meter lang. En anden bonus ved denne netting er dens UV-modstand, så den forringes aldrig i solen, males kan snarere bruges år efter år.

Tjek videoen nedenfor for at se nøjagtigt, hvordan du opretter denne enkle trelle med kirsebærtomat. Vær også på udkig efter videoer i fremtiden for at se, hvor godt denne trellis holdt med de forskellige sorter af cherrytomater.

Leave a Reply