Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Sommer squash-tip til enhver nybegynder gartner

Concepts til at hjælpe den nybegynder gartner

Sommer squash er den første ting, der dukker op i din forårshave med kun 55-60 dages modenhed; disse få tip hjælper med at tage din sommer squash til det næste niveau. Med alle planter er du nødt til at finde det frø, der passer til dig, hos Hoss Devices nyder vi at bruge hybridvarianterne, når de øger produktionen. Hybrid betyder, at frøene bliver krydsbestøvet, ikke at de er en GMO. Du skal også beslutte, om du vil plante en crookneck eller squash med lige hals.

Der er altid valg i havearbejde, og når du er klar til at plante, står du over for beslutningen om at lede frø eller at transplantere. Transplantation kan være meget gavnligt med mange afgrøder, males med squash har vi set, at direkte såning gør det bedre, da de spiser hurtigt. Når du er direkte såning, vil du sørge for at plante hver tolv centimeter fra hinanden for at sikre tilstrækkelig afstand. Squash spreder sig ud over plottet, så du vil sikre dig, at de ikke er over hinanden.

For at være i stand til at tage sig af din squash skal du forstå vigtigheden af ​​bestøvning. Summer time season Squash har to blomster, den højere er den mandlige blomst, og den nederste med blomsten er den kvindelige blomst. Bien går først til den mandlige blomstring og derefter til kvinden for at bestøve. Hvis du ikke har bestøvere til stede i din have, har du enten ingen frugt eller en meget misformet squash. Når blomsten falder af, er det som regel et fortælle-tegn, at din squash er klar til at blive plukket.

Squash er en plante, der skal høstes hver anden til tredje dag, når de begynder at dukke op. Vi foreslår, at du vælger dem i mindre størrelse, da det er, når de er good og ømme. Hvis du lader frugterne vokse sig retailer, efterlader de dem åbne for mere sygdom og skadedyr og kan gøre dem usmagelige. Når squashplanter ophører med produktionen, skal du fjerne planterne fra haven for at forhindre, at svampesporer overvintrer og bliver et disadvantage i de kommende år.

Den BEDSTE Fried Summer time season Squash Opskrift

  1. Få en spand fuld af lille ømme squash ud af haven og skyl dem meget godt af
  2. Tag en lille kniv og skiv den ønskede mængde squash i skiver
  3. Hæld lidt jordnøddeolie i en støbejerns stegepande og lad den opvarme, du ved, at den er klar til madlavning, når du lægger en knivspids mel, og den danser rundt om den varme olie
  4. Drys din skiver squash med Cavenders krydderier, hvidløgssalt og form peber, nok til at sikre, at de er krydret godt
  5. Få en skål almindeligt mel og tag dine krydret squashskiver og bland dem med melet
  6. Sæt den melbelagte squash i fedtet, når den er klar, og lad den koge, indtil den er gyldenbrun
  7. Tag squashen ud med en gaffel, og lad fedtet løbe af dem på et papirhåndklæde
  8. Når din squash er afkølet og tør, skal du lægge på en tallerken og servere med noget ranchedressing
  9. God fornøjelse!!

Sommer squash sorter

Vi vil hjælpe dig med at dyrke din mad efter vores bedste evne, hvis du fandt nogle af disse sommer squash-tip nyttige, eller hvis du gerne vil lære mere, se videoen nedenfor fra Hoss Devices!

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

Leave a Reply