Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Sukkerfri jordbærsyltetøjsopskrift

Jordbærsæsonen er blandt os, og det betyder, at det er på tide at trække min favorit sukkerfri jordbærsyltetøjsopskrift op.

For mange år siden delte jeg min Strawberry Honey Jam opskrift det er pektinfrit og lavet uden granuleret hvidt sukker.

Males siden den tid har jeg modtaget mange anmodninger om at dele en marmeladeopskrift, der slet ikke bruger sukker, herunder honning.

Så jeg testede og testede forskellige opskrifter og har endelig fundet den bedst smagende jordbærsyltetøjsopskrift, der bruger en sukkererstatning.

hjemmelavet sukkerfri jordbærsyltetøj

Sukkerfri jordbærsyltetøjsopskrift

* Komplette opskriftsinstruktioner findes på et opskriftskort, der kan udskrives, i bunden af ​​denne artikel.

ingredienser

 • Modne jordbær – Friske plukkede jordbær er altid bedst. Faktisk behøver du muligvis slet ingen sukkererstatning, hvis du bruger jordbær plukket fra din egen have eller en lokal jordbærfarm.
 • Vand
 • Lavt eller intet sukker behov for pektin– Sørg for at kigge efter kassen eller beholderen, der angiver lav eller ingen sukker nødvendig. Du ønsker ikke at bruge almindelig pektin til denne opskrift. Se også nedenstående remember, hvis du leder efter en pektinfri sukkerfri jordbærsyltetøjsopskrift
 • Splenda granuleret sødemiddel – afhængigt af hvor søde dine jordbær er, kan du bruge mindre end den angivne mængde. Jeg foreslår, at du smager syltetøj, før du tilsætter en sukkererstatning til blandingen for at bedømme sødhedsniveauet.
modne jordbær

Instruktioner

Det første trin er at forberede jordbærene. Vask jordbærene i koldt vand og fjern derefter stammen. Skær hvert jordbær i halve og kassér dårlige eller bløde pletter.

Anbring nu jordbærene i en stor skål. Brug derefter en kartoffelmasker til at knuse jordbærene til den ønskede konsistens.

Nogle mennesker foretrækker jordbærsyltetøj med meget små klumper jordbær, og andre kan lide det med lidt mere tekstur. Valget er op til dig.

Mål nøjagtigt three kopper knuste jordbær og læg dem i en stor lagerkrukke. Tilsæt derefter vandet og Lavt til ingen sukker krævet pektin til gryden og rør, indtil den opløses.

vaske jordbær

Lad blandingen sidde uforstyrret i 10 minutter. Dette er et godt tidspunkt at gøre dine krukker eller frysebeholdere klar.

Når jordbærene har siddet i vand / pektinblandingen i 10 minutter, placeres gryden på en brænder på medium høj varme. Rør lejlighedsvis, indtil gryden koger.

Hvad er en rullende kog?

Det er vigtigt at bestemme, hvordan en rullende kog faktisk ser ud, så den sukkerfri jordbærsyltetøj sættes korrekt op.

I meget basale termer er en rullende kog, hvor blandingen fortsætter med at koge, selv når den omrøres. Dette skal omfatte hele gryden, ikke kun de bobler, der starter rundt om kanterne af blandingen.

Når marmeladen er kogt, skal du indstille timeren til 1 minut. Sørg for at røre konstant for at forhindre, at marmelade brænder i bunden af ​​gryden.

kogning

Når timeren går ud, skal du straks fjerne gryden fra varmen og røre Splenda ind. Fortsæt med at røre, indtil pulveret er helt opløst.

Husk igen, at mængden af ​​Stevia vil afhænge af, hvor sød du vil have din sukkerfri jordbærsyltetøj.

Mens blandingen sidder, kan den udvikle et skummende stof på overfladen. For at fjerne dette skum skal du bruge en ske til at skrabe det ovenfra og kassere det.

Lad blandingen køle lidt af, og lad den derefter koge i frysesikre krukker. Sørg for at efterlade half of tomme hovedrum for at muliggøre tilstrækkelig ekspansion, når den er frossen.

Når marmeladen er afkølet til stuetemperatur, skal du placere den i køleskabet og / eller fryseren.

Pektinfri instruktioner

Hvis du leder efter sukkerfri jordbærsyltetøj, der også er pektinfri, kan du bruge chiafrø som fortykningsmiddel.

Der er canine et par ændringer, som du bliver nødt til at foretage i opskriftsinstruktionerne for at opnå tykkelsen af ​​traditionel hjemmelavet syltetøj.

Knus først jordbærene og tilsæt vandet i gryden. Lad blandingen koge ned, indtil den når halvdelen af ​​det oprindelige volumen.

slibning af chiafrø
Brug en kaffekværn til at male dine chiafrø, så der ikke er hele chiafrø i din syltetøj.

Fjern derefter gryden fra varmen og rør 1 spsk jord chiafrø til blandingen. Syltetøjet fortsætter med at blive tykkere, når det køler af.

Fortsæt med opbevaringsanbefalinger til køleskabet, fryseren eller konserveringsinstruktionerne, der er anført nedenfor.

Dåseinstruktioner

Hvis du planlægger at konservere sukkerfri jordbærsyltetøj, skal du springe den del over, der beder dig om at lade syltetøjet køle lidt af.

Du skal canine tilføje 2 spiseskefulde citronsaft på flaske til blandingen inden konservering til hyldestabil, langvarig opbevaring.

Sæt derefter den varme syltetøj straks i steriliserede halv-pint krukker, og lad half of tomme hovedrum være øverst.

Når syltetøjet er blevet slebet i krukkerne, skal du tørre kanten af ​​og tilføje låget og stramme båndet til at stramme fingeren. Brug en krukkløfter og placer krukkerne i et varmt vandbad, idet du er sikker på, at vandet er mindst 1 tomme over toppen af ​​krukkerne.

konserves jordbær sukkerfri marmelade

Dæk gryden og kog vandet. Indstil derefter en timer i 10 minutter, og juster efter behov.

Når timeren går ud, skal du forsigtigt fjerne vandbadkanden fra varmen. Fjern låget med bunden af ​​låget vendt væk fra dig.

Lad krukkerne sidde i varmt vand i 5 minutter, og fjern derefter krukkerne forsigtigt, og læg dem i et tykt håndklæde til afkøling i 24 timer.

Kontroller tætningerne ved at trykke på midten af ​​låget med fingeren. Hvis låget hopper op og ned, skal du anbringe syltetøj i køleskabet og bruge det inden for 2 uger. Opbevar forseglede krukker på et køligt, mørkt sted i op til 1 år.

God fornøjelse!

Mary og Jim

Som altid er du velkommen til at e-maile os på thefarm@owgarden.com med kommentarer, spørgsmål eller bare sige hej! Hvis du vil modtage vores three artikler om hjemmet, haven, opskriften og det enkle liv hver uge, kan du tilmelde dig vores freed from cost e-mail-liste, der er placeret midt i denne artikel. Denne artikel kan indeholde tilknyttede hyperlinks.

Sukkerfri jordbærsyltetøjsopskrift

Sådan laver du jordbærsyltetøj uden alt sukker. Så godt, du smager ikke engang en forskel!

 • three
  halvliter
  modne jordbær
 • ¾
  kop
  vand
 • 1
  1,75 ounce pakke mindre eller intet sukker behov for pektin
 • three
  spiseskefulde
  Splenda granuleret sødemiddel

 1. Vask og dræne jordbærene. Fjern derefter stammen og skær jordbær i to og læg dem i en stor skål. Brug en kartoffelmasker til at knuse.

 2. Mål three kopper knuste jordbær og læg dem i en stor lagerkrukke. Tilsæt vand og pektin i gryden, og rør, indtil pektin opløses. Lad sidde uforstyrret i 10 minutter.

 3. Drej brænderen på medium høj varme, og convey blandingen i fuldstændig kogning. Kog i 1 minut beneath konstant omrøring. Fjern gryden fra varmen, og rør Splenda ind beneath omrøring, indtil pulveret er helt opløst.

 4. Brug en ske til at fjerne alt skum, der er lagt sig på toppen af ​​marmeladen.

 5. Lad i frysesikre krukker, og efterlad half of tomme hovedrum for at muliggøre tilstrækkelig ekspansion, når den er frossen.

Dåseinstruktioner:

Lad varm syltetøj straks i steriliserede halvliter krukker, og efterlader half of tommer hovedrum. Tør kanten af, og læg låget og båndet på. Forarbejd i et varmt vandbad i 10 minutter, og juster efter behov. Fjern krukker og anbring lodret på et tykt håndklæde til afkøling i 24 timer. Kontroller tætningerne ved at trykke på midten af ​​låget med fingeren. Hvis låget hopper op og ned, skal du anbringe syltetøj i køleskabet og bruge det inden for 2 uger. Opbevar forseglede krukker på et køligt, mørkt sted i op til 1 år.

1,75 ounce kasse med pektin = 4 spsk bulk pektin

Opskrift med tilladelse fra Earlier World Yard Farms

Leave a Reply