Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Summer Squash: måder at bruge og bevare det på

Sommer squashplanter er utroligt produktive. Nye og erfarne gartnere vokser ofte meget mere end deres familier kan bruge.

Når du har lyst til at drukne i friske råvarer, er det let at lade nogle gå eller smide dem i kompostbeholderen, males der er andre muligheder. Her er et par måder, vi anbefaler at bruge en stor høst af sommer squash.

Doner dit overskud.

Hjem gartnere kan blive trætte af sommer squash, males friske råvarer kan være en luksus for andre. Hvis du har ekstra sommer squash (eller enhver anden grøntsag), anbefaler vi at donere noget til din lokale madbank. Her er nogle ressourcer, du kan bruge til at finde en madbank i nærheden af ​​dig:

Gær det.

Fermentering er en nem, sikker måde at bevare mad på. Der er ingen grund til at stå over en varm dåse hele dagen! Fermenterede fødevarer er også fulde af nyttige bakterier, der er gode til tarmens sundhed. Tjek denne opskrift på Lacto-Fermented Summer season Squash fra Cultures for Nicely being.

Tør det.

Hvis du har en dehydrator, kan du hurtigt tørre retailer mængder sommer squash. Det er fremragende skåret i tynde strimler og saltet til en sprød, kartoffelchipslignende snack. Det skal også strimles eller hugges og tørres til brug i vinter i supper, gryderetter og bagværk.

Forbered din squash efter ønske og læg den ud på en dehydratorbakke i et enkelt lag. Salt derefter din squash let. Bemærk: tykkere stykker squash vil tage meget længere tid at tørre.

Tør din squash ved 130-140 ° F, indtil din squash er helt tør og skør. Opbevares i en lufttæt beholder, indtil du er klar til brug.

Alternativt kan squash skæres i ringe, hænges og tørres over åben ild eller brændeovn.

For at bruge det i kogte retter skal du føje det til din opskrift med lidt væske i de sidste par minutters madlavning. For at bruge strimlet squash i bagværk skal du dække det med varmt vand i ca. 5 minutter, før du tilføjer det til din blanding.

Frys det.

Ligesom dehydreret squash er frossen squash perfekt til vinterbrug i supper, gryderetter og bagværk. Det første skridt er at makulere eller kubere din friske squash.

Blanchering

For at sikre, at det ikke bliver grødet, skal du blanche din squash, før du fryser. Placer din squash i kogende vand i nøjagtigt 1 minut. Fjern derefter din squash med en skåret ske og læg den i isvand i et minut for straks at stoppe tilberedningen. Tøm din squash på et rent håndklæde.

Flash Freeze

For at forhindre, at din squash fryser i en steady klump, kan du bruge en teknik kaldet flashfrysning; dette fungerer bedst med squashterningerne eller bidderne. Spred din dræne squash på et kiksark med pergamentpapir og frys i mindst en time, før du overfører til en beholder.

Alternativt kan du måle squash ud efter dine yndlingsopskrifter på forhånd; dette fungerer bedst med strimlet squash til bagværk og saucer.

Frossen squash varer op til 10 måneder.

Kan det.

Konservering af sommer squash kan være vanskelig, fordi det er en mad med lav syreindhold. Boldkonservering har ikke længere opskrifter til konservering på deres hjemmeside eller i deres bathroom. Imidlertid gør nogle mennesker stadig ved trykbejdsning eller tilsætning af sure ingredienser.

Tryk på dåse squash

Hvis du har en trykdåse, kan du lægge almindelig sommer squash som med mange andre grøntsager. Du kan finde en opskrift her.

Syltet sommer squash

Bejdsning af sommer squash er relativt let og ligner meget agurker. Bare sørg for at følge opskriften.

Ananas squash

En af mine foretrukne måder at bevare sommer squash og courgette er at lave “ananas squash.” Dybest set kan du din squash i ananasjuice, og den milde-flavored squash får ananas-smagen. Jeg elsker det til pizza og surdejs.

Du kan finde en opskrift her.

Opskrifter

Der er så mange måder at bruge frisk sommer squash på, og takket være internettet får vi nu så mange kreative opskrifter. Her er et par, vi troede, at du alle kunne nyde.

.

Leave a Reply