Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Summer Veggie Patch: Hvad man skal plante og hvordan man plejer

Summer time season Planting Info

Sommeren åbner nye muligheder i veggieplasteret, der ikke eksisterede, mens det uberegnelige forårvejr gjorde sit. Her er nogle af vores yndlingsvarmerende sorter, der er grundet til at plante nu;

Retailer vores sommerfrøbundt

1. Chili: Varme er nøglen til dyrkning af chili, og de kræver et varmt, solbeskinnet rum, helst op mod en varmereflekterende væg, der hjælper med at samle ekstra varme stråler. Dem i køligere klimaer producerer ofte de bedste chili i bøjlehuse eller ethvert andet isoleret miljø. Lad ikke dets forelskelse med varme kaste plantens grundlæggende krav. Selv de hårdeste dudes har brug for mad og vand for at overleve, og chili er ingen undtagelse. Chilli er kendt for at være et elskovsmiddel, males for at ankomme der skal du være vedholdende. I lang tid kan du bare brænde munden og ødelægge dine måltider, males der vil være et vendepunkt, når du begynder at forstå, hvor sexet en chili kan være.

2. Aubergine: Nogle gange bare ved at se på en plante, kan du fortælle, at den klarer sig godt beneath tvang, og aubergine er en formidabel, vegetabilsk skinnende og kurvet på alle de rigtige steder. Plantens hårde blade vokser bredt og beskytter i virkeligheden jorden nedenunder mod overophedning. Frugten i sig selv har en mørk, læderagtig hud – med irriterende pigge på nakken – som om den annoncerede uspiselighed. Sikkert da deres første menneske spiste en aubergine, må deres situation have været ret dyster. Når du vælger, hvilken slags aubergine der skal dyrkes, så lad timingen af ​​sæsonen hjælpe dig med at bestemme. Tyndere sorter, såsom libanesisk, udvikler sig tidligere end større frugt og klarer sig også bedre tidligere på sæsonen, så vælg derefter.

Three. Capsicum: Et medlem fra solanacecae familie, der inkluderer chili, aubergine og tomat, paprika er en afgrøde, der bedst plantes, når jordtemperaturen er afbalanceret ved en mild 20oC og derover. Ligesom dets fætre er det en varmekærende form, der foretrækker et solrigt sted i plasteret med en lille luftstrøm for at undgå enhver svampesygdom. Planter vil producere i længere tid – undertiden langt ud på vinteren afhængigt af hvor du bor – males produktionshastigheden og modningshastigheden vil sænkes yderligere, når vejret køler af.

4. Cucamelons: Voksende agurkamler (aka mexicansk agurk aka sur agurk) er hverken vanskelig eller kedelig. Det er en streng producent, der elsker sol, vand og kvælstof i sin barndom, og derefter mere sol, vand og noget kalium nærmer sig modenhed for at hjælpe med frugtproduktion. Det har hurtigt voksende, tynde tendrils, der har en umættelig appetit på at klatre over den ramme, du kan kaste på den. Det er frugt, der er produktivt og fritaget for de samme bestøvningsproblemer, der ofte plager agurk med almindelig størrelse.

5. Curry Leaf: når først varmen er afbalanceret, og vi er fri for bitende kolde nætter, åbnes vinduet for dyrkning af denne værdsatte curry krydret sydpå. Vælg en solrig og varm place, helst op mod en mur (så den kan trække ekstra varme ud, når forholdene køler ned igen), og din karrybladsplante bliver på kort tid et karrybladstræ.

6. Bær: For dem der voksede op på gårde, ville bær af en eller anden form (måske mange) sprede sig over jorden og vokse vildt, når de overlades til sig selv. De spiste alt, hvad der kom ind – drager, fodbold, hunden – males til gengæld kastede de en fest, der er uden sidestykke. Om sommeren vil der være en så stor mængde modne og for modne bær, at det ville være umuligt at regulere forbruget. Om sommeren er det et godt øjeblik at planlægge et bærangreb på veggieplasteret, og mange vil trives i små rum. For eksempel blåbær, jordbær og rips.

7. Grønne grønne blade: Grønne grønne planter er Border Collies i grøntsagsverdenen; Loyal og let at tilfredsstille. Kast enhver sæson på dem, og du får bestemt nogle produkter til gengæld. Mens de ser ud til at trives bedst i det tidlige efterår og om foråret vil ligesom din Border Collie også være tilfreds med sommeren. De er ikke særlig sultne efter næringsstoffer, males kræver en jævn tilførsel af kvælstof OG vand. Spred pelleteret kogegødning gennem haven i begyndelsen af ​​vækstsæsonen og vand med tangopløsning hver anden uge for optimum bladkvalitet. Bedst at vælge en place med morgensol snarere end stærkere eftermiddagsstråler.

eight. Root Veg: der er nogle rodgrøntsager, såsom radise, rødbeder og gulerødder, der altid er forberedt på en plasterindgang. At være bedst egnet til en køligere tid på året, skal du vælge en mere blid morgenposition og holde dig godt hydreret. På denne tid af året får du muligvis overskydende løvvækst tidligt, males det er kun en ekstra mulighed for at høste i moderation, før den virkelige fest nedenunder begynder. Eller i det mindste er det, hvad han sagde.

Summer time season Yard Info

Bare fordi planter elsker varme, betyder det selvfølgelig ikke, at de kan gå uden deres grundlæggende planterettigheder … har jeg ret, eller har jeg ret? Her er vores tjekliste for at sikre, at du får mest muligt ud af dine sommerafgrøder;

1. Vand: nøglen til en sommer med vellykket veggiehavearbejde er hver gang du tænker på vand – at gå til stranden, tage en dukkert i poolen, dunke dit hoved i en spand – tænk på din veggieplaster og gå og giv den en drink. I næsten alle havemiljøer, især små rum fyldt med potter, er det næsten umuligt at gå over vand, males åh så let at gøre det beneath. Hvis du ikke kan stole på en nabo, skal du få et vandingssystem eller en selvvandende (fugtspredende) seng. Og hvis du leder efter en pålidelig, stabil og large jævn vandingsoplevelse, SKAL du prøve denne Tagaki-slanger.

2. Vandtiming: Selvom det kan føles naturligt at vandre ind i haven despatched på eftermiddagen, kølig drik i hånden og oversvømme dine planter med en strøm af hydrering, kræver en plante vand først om morgenen. Det er fordi vores planter bruger fugtigheden gennem de lange varme dage – ikke om natten – så du skal have dem fulde og klar til at klare det, der kommer. Kom ind i en morgenrutine med vanding, kaffe eller te i hånden. Hvis despatched på dagen, og de savnede morgensessionen, skal du bare vandre dem. Det er bedre at have planter våde om natten end fuldstændig udtørret og grænser op til dehydrering!

Three. Barkflis: barkflis med enten ærtestrå, lucernehø eller sukkerrør. Ikke kun hjælper det med at holde fugtigheden i jorden i længere tid – hvilket giver planterne en længere periode at trække på den – males hjælper med at undertrykke konkurrerende ukrudt, regulerer jordtemperaturen og fodrer de sultne sommerafgrøder. Her er en lille vid, der viser dig hvordan

4. Netting: hvis der er en måde at ødelægge det æstetiske ved et smukt præsenteret veggieplaster, er det netting. Males … det er også den ene måde at garantere beskyttelsen af ​​din værdsatte sommerpræmie mod de mange skadedyr, der strejfer rundt i haven. Fugle, possums, hvidkålmøl, børn … vil alle blive afskrækket af et godt konstrueret netsystem. Her er en kort vid, hvordan vi håndterer possums og opretter vores netting

5. Rotter: Som alle skadedyr har rotter en sæson – sommer – når de er sultne, tørstige og på udkig efter dækning. Desværre giver veggieplasteret de fleste af disse ting i spar. Hvis du har et internet, vil de sandsynligvis tunnel beneath eller tygge igennem, så overvej kyllingemasker beneath og omkring plasteret. Vi overvejer i øjeblikket enten en kat, python eller ugle som et nyt kæledyr.

6. Varmekærlige sorter: Hvis du vælger nogle planter til plasteret nu, skal du vælge dem, der virkelig trives beneath disse forhold. Chili, ægplanter, basilikum og paprika er i den højeste ende af temperaturskalaen, når jorden er fyldt med solstrålerne og er perfekt egnet til sommerplantning. Dette betyder canine ikke, at de ikke kræver de grundlæggende rettigheder for alle planter, nemlig vand, barkflis og lidt opmærksomhed.

7. Kort og skarpt: hvis du ikke er på udkig efter en langvarig sommerengagement, er der canine mange sorter, der passer til en sommerfling. Grøntgrøntsager og rodfrugter som rødbeder, gulerod og radise er glade for at finde et hjem i plasteret når som helst på året, selv nu. I stedet for den Three-4 måneders langsomme forbrænding høster du meget hurtigere. Det er så tæt på øjeblikkelig tilfredsstillelse som du finder i veggieplasteret.

eight. Plukning: Det kan virke underligt at skulle sige dette, males plukning af mad er en vigtig proces for at holde planterne produktive. Uanset om det er dovenskab, travlhed eller blot at beundre produkterne for længe, ​​forbliver planter ofte overbelastede og bliver stressede, når de holder fast ved rod, frugt eller løv for længe. Sørg for at vælge regelmæssigt, det er i alles interesse.

Leave a Reply